Οχι... αυτό θα ρωτούσα κι εγώ!Η σελίδα της διαβούλευσης, σας ανοίγει πλέον;
Οχι... αυτό θα ρωτούσα κι εγώ!Η σελίδα της διαβούλευσης, σας ανοίγει πλέον;
Πάντως, βάσει του ορισμου, και χωρις στατιστικές, και το σκυλί μου και το γατί μου... :-\"Βρε μην εισαι αφελης... το πανε λαου λαου... εβαλαν σημερα τον ορισμο... αυριο θα βγουν να πουν ... οτι υπαρχουν στατιστικες και τα χ,ψ,ζ σκυλια εχουν κανει επιθεσεις .. παντου ετσι ξεκινησε.
Αν ανέβει ξανά, ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για σχολιασμό μπας και ιδρώσει το αυτί τους (λέμε τώρα...)Οχι... αυτό θα ρωτούσα κι εγώ!
Και πρόσεξε και κάτι άλλο:Βρε μην εισαι αφελης... το πανε λαου λαου... εβαλαν σημερα τον ορισμο... αυριο θα βγουν να πουν ... οτι υπαρχουν στατιστικες και τα χ,ψ,ζ σκυλια εχουν κανει επιθεσεις .. παντου ετσι ξεκινησε.
Οχι εχει πεσει ο σερβερ.Η σελίδα της διαβούλευσης, σας ανοίγει πλέον;
α γεια σου... δε το πηρα αλλα μου το ειπαν!Και πρόσεξε και κάτι άλλο:
Εδώ "εσένα" κι "εμένα", μας έβγαλαν στη σέντρα (λάου - λάου), που? στο "σκύλος & γάτα"...
Και, ποιός? ένας κοινός μας γνωστός...
Same here... με πήρε η αδελφή μου με τρόμο!α γεια σου... δε το πηρα αλλα μου το ειπαν!
ναι αλλα αν αρχίσουμε τα της αγγλίας όλο και κάπου θα τον βρούνε να μοιάζει...ζητω που καήκαμε!!!Ε ρε Τζιμάκο το μόνο που σε σώνει είναι ότι δεν ανήκεις σε καμία φυλή .
Συμφωνώ με τα παιδιά εκεί το πάνε το θέμα λάου λάου..ναι αλλα αν αρχίσουμε τα της αγγλίας όλο και κάπου θα τον βρούνε να μοιάζει...ζητω που καήκαμε!!!
Nαι ρε sea-mol, ωραία όλα αυτά. Κι εγώ μαζί σου. Είναι ήδη βέβαια απαγορευμένο στους εκτροφείς να πουλάνε ακρωτηριασμένα ζώα.Σφίγγει τα λουριά στα κομμένα
Προσωπικά αυτό πολύ το χάρηκα...
Όχι γιατί έχω άποψη για το θέμα...
Αλλά γιατί μου την έσπαγαν οι δημόσιες τοποθετήσεις: "εγώ θα πάω το κομμένο μου στην Ιταλία σε έκθεση...και μετά θα το βάλω σε αναπαραγωγή"
Ας βουτάμε τα δάχτυλα στο μυαλό πριν αγγίξουμε το πληκτρολόγιο.