Τροποποίηση του Ν. 4039/2012

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε μην εισαι αφελης... το πανε λαου λαου... εβαλαν σημερα τον ορισμο... αυριο θα βγουν να πουν ... οτι υπαρχουν στατιστικες και τα χ,ψ,ζ σκυλια εχουν κανει επιθεσεις .. παντου ετσι ξεκινησε.
Πάντως, βάσει του ορισμου, και χωρις στατιστικές, και το σκυλί μου και το γατί μου... :-\":rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βρε μην εισαι αφελης... το πανε λαου λαου... εβαλαν σημερα τον ορισμο... αυριο θα βγουν να πουν ... οτι υπαρχουν στατιστικες και τα χ,ψ,ζ σκυλια εχουν κανει επιθεσεις .. παντου ετσι ξεκινησε.
Και πρόσεξε και κάτι άλλο:

Εδώ "εσένα" κι "εμένα", μας έβγαλαν στη σέντρα (λάου - λάου), που? στο "σκύλος & γάτα"...
Και, ποιός? ένας κοινός μας γνωστός...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και πρόσεξε και κάτι άλλο:

Εδώ "εσένα" κι "εμένα", μας έβγαλαν στη σέντρα (λάου - λάου), που? στο "σκύλος & γάτα"...
Και, ποιός? ένας κοινός μας γνωστός...
α γεια σου... δε το πηρα αλλα μου το ειπαν!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Ε ρε Τζιμάκο το μόνο που σε σώνει είναι ότι δεν ανήκεις σε καμία φυλή . :p

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
Ε ρε Τζιμάκο το μόνο που σε σώνει είναι ότι δεν ανήκεις σε καμία φυλή . :p
ναι αλλα αν αρχίσουμε τα της αγγλίας όλο και κάπου θα τον βρούνε να μοιάζει...ζητω που καήκαμε!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
ναι αλλα αν αρχίσουμε τα της αγγλίας όλο και κάπου θα τον βρούνε να μοιάζει...ζητω που καήκαμε!!!
Συμφωνώ με τα παιδιά εκεί το πάνε το θέμα λάου λάου..
Δεν έχεις άδικο Μαρία..

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Σφίγγει τα λουριά στα κομμένα
Προσωπικά αυτό πολύ το χάρηκα...
Όχι γιατί έχω άποψη για το θέμα...
Αλλά γιατί μου την έσπαγαν οι δημόσιες τοποθετήσεις: "εγώ θα πάω το κομμένο μου στην Ιταλία σε έκθεση...και μετά θα το βάλω σε αναπαραγωγή"
Ας βουτάμε τα δάχτυλα στο μυαλό πριν αγγίξουμε το πληκτρολόγιο.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σφίγγει τα λουριά στα κομμένα
Προσωπικά αυτό πολύ το χάρηκα...
Όχι γιατί έχω άποψη για το θέμα...
Αλλά γιατί μου την έσπαγαν οι δημόσιες τοποθετήσεις: "εγώ θα πάω το κομμένο μου στην Ιταλία σε έκθεση...και μετά θα το βάλω σε αναπαραγωγή"
Ας βουτάμε τα δάχτυλα στο μυαλό πριν αγγίξουμε το πληκτρολόγιο.
Nαι ρε sea-mol, ωραία όλα αυτά. Κι εγώ μαζί σου. Είναι ήδη βέβαια απαγορευμένο στους εκτροφείς να πουλάνε ακρωτηριασμένα ζώα.

Τους ΒΥΒ ποιος θα τους σταματήσει όμως; Δηλαδή και αποκλείονται από την εκτροφή κάποια καλά δείγματα φυλής..και προσωπικά πιστεύω ότι σε ιδιωτικό επίπεδο δε θα αλλάξει κάτι σχετικά με την κοπή αυτιών και ουράς.

Εκτός αν αρχίσουμε να εκτοξεύουμε καταγγελίες..

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Γιατι sea mol το χαρηκες;!Που το κακο να παω το κομμενο ζωο μου σε εκθεση εξω αφου εδω δε μπορω;!Ή μηπως μεταφερονται τα γονιδια του κομμενου στους απογονους;!Εσενα μπορει να μη σε νοιαζει αλλα μη γινεσαι χαιρεκακος..πολλοι δεν επελεξαν αυτη τη ν κατασταση αλλα πρεπει να τιμωρηθουν ακομα περισσοτερο;!Να ειμαστε λογικοι,καλως απαγορευτηκαν οι ακρωτηριασμοι αλλα μη τιμωρουμε τα ηδη...

Sent from my iPhone using Tapatalk

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Ξαναλέω ότι το χάρηκα mucca...
Και ξαναλέω ότι δεν έχω τοποθέτηση για το κόψιμο...
Χάρηκα γιατί όταν κάνει κάποιος τον έξυπνο, πιάνεται απ την μύτη! (ή το αυτί...την ουρά...κλπ)
Οι φιλοζωικές και οι αντίθετοι με την κοπή..διάβαζαν αυτά που γράφονταν σε φόρουμ...face...κλπ...για την "εξυπνάδα" των λύσεων.
Αλλά...αν συζητάει κανείς για την κομπίνα πριν την κάνει...δεν του φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ αν φάει άκυρο!
Μουχαχα (χαιρέκακα)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Δε θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου..ο καθενας λεει οτι πιστευει οτι ειναι σωστο αναλογα με το μυαλο του..καλα κανεις και πιστευεις οτι θες λοιπον!Εγω λυπαμαι για τη νοοτροπια που εχουμε γενικα ως Ελληνες οτι αφου δε πειραζει εμας σκασιλα μας,ας πειραξει τους αλλους!Ο τροχος ομως γυριζει και δυστυχως η απαγορευση θα γενικευτει καποια στιγμη..ευχομαι να μην ερθει η σειρα οσων χαιρονται πραγματικα γιατι θα νιωσουν εμας οσους θιγομαστε τωρα!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Σαφής η θέση σου
"δεν απαντώ με επιχείρηματα"
"σου λέω απλώς ότι είσαι ηλίθιος"
"αλλά ας σου πάρουν κι εσένα το γλειφιτζούρι και τότε θα δεις"
Δε θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου..

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Τι επιχειρημα θες δλδ;!Ειναι αυτονοητο οτι ειναι γελοιος ο νομος..σε κυνοφιλικο φορουμ ειμαστε ολοι γνωριζουμε γιατι...αν ζευγαρωσω το ηδη κομμενο σκυλι μου θα μεταφερθει το γονιδιο του κομμενου;Αν θελω να γινω εκτροφεας χομπιστας πρεπει να εχω στρεμματα και εγκαταστασεις κλπ κλπ για μια σκυλα;!Αν βγω απο τη χωρα με σκυλι που εχει ξενο διαβατηριο πρεπει να το αφησω εξω;!Αν μια κυρια δει το σκυλι μου και κρινει οτι ειναι επιθετικο επειδη δε το γουσταρει δε θα με τρεχουν;!Τι αλλο να πει κανεις δηλαδη;!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Να σου ξαναεξηγήσω λοιπόν...ότι φυσικά και δεν μεταβιβάζεται το κομμένο...
Φυσικά και έχει καραγκιοζιλίκια ο νόμος...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ...

ΑΛΛΑ

Αυτή η παράγραφος που αναφέρεται στην χρήση στην αναπαραγωγή...και η "απαγόρευση εισαγωγής"....είναι καταφανέστατη απάντηση σε εξυπνακισμούς "αμα θέλω το κόβω...λέω ότι τραυματίστηκε...το πάω σε έκθεση έξω...και το βάζω να γεννήσει"

Με αυτή την έννοια...όσο ηλίθιος κι αν είναι ο νόμος...χάρηκα αυτόν τον μερακλή που σκέφτηκε να τραβήξει το σκοινί και να γράψει την παράγραφο, όταν θέλουν να τον περνάνε για ηλίθιο δηλώνοντας δεξιά κι αριστερά πόσο έξυπνοι είναι.

Τώρα αν κάποιοι δεν υπολόγισαν ότι πέρα απ το κόστος της κοπής...θα τους έβγαινε και 5 χιλιάρικα διαφυγόντα κέρδη το κάθε αυτί...δεν τους φταίει κανένας