Τριχώπτοση!

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Με παρεξήγησες! όταν είπα ότι δεν μπορώ να βλέπω παντού τριχες δεν το εννοούσε όπως το έλαβες εσύ! Και συγνώμη αλλά δεν αξίζει να συζητήσω άλλο αφου πήρα την απάντηση και αφού δεν αντιμετωπίζετε σωστά τα νέ μέλοι!:mad:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καμια τέτοια πρόθεση..:)
Απλά μερικές φορες "χρεώνουμε" τα ζώα για ζημιες με τις αντίστοιχες επιπτώσεις για αυτά, όπως να μένουν έξω από το σπίτι και πολλά αλλα... για λάθη ή αμέλεια* δικη μας..

*συνειδητοποιημένοι αγορά μετά από αντίστοιχη ερευνα..

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Καταρχάς δεν σου δίνω το δικαίωμα να με κρίνης όταν δεν ξέρεις πόσο λατρέβω το σκυλλάκι μου αφού άλλαξα ακόμα και σπίτι για χάρη του! Και μια ερώτηση έκανα! Δεν χρειάζετε να με υποβιβάζεις!:mad:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
μερικές φορες
;)

και για να έρθουμε στο ζήτημα σου, τρίχες θα έχεις πάντα στο σαλόνι πολλές ή λίγες..και εσύ πάντα θα σκουπίζεις..

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Το μερικές φορές στην παράθεση γιατί το έβαλες? Ελπίζω να μην το έβαλες επειδή σου είπα "Δεν χρειάζετε να με υποβιβάζεις!"

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
french bulldog δεν είσαι εδώ για να λύσεις κοινωνικά ζητήματα ούτε να βρείς φίλους. Είσαι για να βρείς μία απάντηση σε κάτι που ρωτάς για τον σκύλο σου, αν το forum ή τα μέλη του δεν σε καλύπτει μπορείς να αποχωρήσεις δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να γράφει όπως σου φάινεται εσένα ευγενές. Κατανοητό ?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
French bulldog,

Διάβασε το ποστ που σου πρότεινα, ίσως μειώσεις την ποσότητα, αλλά μάλλον είναι και η περίοδος που αρχίζουν τα σκυλιά να μαδάνε περισσότερο (δυο φορές το χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο).
Ομως ό,τι εποχή και να είναι 2 φορές την εβδομάδα κάνω με τη σκούπα και κάθε μέρα μαζεύω με το χέρι τρίχες από το κρεβατάκι του και το χαλί γύρω

Σκύλο ήθελα, σκύλο πήρα και σκύλο έχω, αν δεν ήθελα καθόλου τρίχα θα επαιρνα χελώνες :)

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Denis μια απάντηση ήθελα και εγώ απλά δεν μου απαντούσαν και μου είπαν να δώσω το σκύλλο! Έλεος! Τέλοσπαντο ευχαριστώ για της απαντήσεις και για τιν στάση σας απέναντι μου!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καμια τέτοια πρόθεση..:)
Απλά μερικές φορες "χρεώνουμε" τα ζώα για ζημιες με τις αντίστοιχες επιπτώσεις για αυτά, όπως να μένουν έξω από το σπίτι και πολλά αλλα... για λάθη ή αμέλεια* δικη μας..

*συνειδητοποιημένοι αγορά μετά από αντίστοιχη ερευνα..
Στο δικό της "μερικές φορες" αναφερόταν η Kango, μην τα παίρνεις.....

Απο κει και πέρα, French bulldog, μην ξεχνάς να κάνεις πάντα αναζήτηση, ειδικά όταν πρόκειται για "κοινά" ζητήματα που είναι πολύ πιθανόν να έχουν ξανασυζητηθεί. Σχεδον τα πάντα έχουν συζητηθεί στο φόρουμ, οπότε φρόντιζε να ξέρεις τι έχει ήδη ειπωθεί πριν φτιάξεις νέο θέμα ή αν σκοπέυεις να προχωρήσεις τη συζήτηση.

Τέλος, μην παρεξηγείσαι. Συχνά είμαστε απότομοι στο φόρουμ (για διάφορους λόγους). Δεν είναι όμως κανείς υποχρεωμένος να μιλάει με συγκεριμένο τρόπο, οσο τηρεί κάποιους κανόνες και όρια, και αυτό το κρίνει μονο ο διαχειριστής. Αν δε σου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μιλάει κάποιος, σου προτείνω να τον αγνοείς.

Τέλος, κι εγώ δεν θεωρώ απαράδεκτο να λέει κάποιος "δε μπορώ να βλέπω τρίχες". Το λέω κι εγώ (στον εαυτό μου) πολλάκις καθημερινά. Αυτό δε σημαίνει οτι θα άλλαζα το σκύλο που έχω. Σε καμία περίπτωση. Οποιος θέλει σκύλο που να μη μαδάει, παίρνει κανίς....:p Οι υπόλοιποι σκουπίζουμε ανάλογα με το όριο αντοχής μας στις τρίχες.

Last edited:

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Τέλοσπαντο συγνώμη αν είμουν λίγο απότομος! Εδώ μπήκα για να πάρω μια απάντηση και όχι για να κριθώ! Και μερικούς η συμπεριφορά τους γενικά από ότι βλέπω σε πολλά θέματα είναι επικριτικη!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τέλοσπαντο συγνώμη αν είμουν λίγο απότομος! Εδώ μπήκα για να πάρω μια απάντηση και όχι για να κριθώ! Και μερικούς η συμπεριφορά τους γενικά από ότι βλέπω σε πολλά θέματα είναι επικριτικη!
Εδώ κρίνομαστε όλοι κάθε φορά που γράφουμε. Αν δε θέλεις να κρίνεσαι, μη γράφεις, διάβαζε μόνο. Και ναι, κάποιων μας η συμπεριφορά είναι επικριτική. Δεν απαγορεύεται αυτό. Αρκεί να παραμένουμε ΣΤΟ ΘΕΜΑ και στα όρια στοιχειώδους ευπρέπειας. Μερικές φορές μας ξεφευγει λίγο (βλέπε γνωστό ιντριγκαδόρικο subforum..... :p). :)

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Ναί το κατάλαβα! Φταίω και εγώ! Έχω τα δικά μου! Τέλοσπαντο και πάλι συγνώμη και ευχαριστώ όλους! Οι απόψεις σας είναι πάρα πολύ σημαντικες!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το μερικές φορές στην παράθεση γιατί το έβαλες? Ελπίζω να μην το έβαλες επειδή σου είπα "Δεν χρειάζετε να με υποβιβάζεις!"

french bulldog
σε ξέρω και από χτες για να σε υποβιβάσω?:confused:
Aπό τα γραφόμενα μας κρινόμαστε..
Eκανες μια ερώτηση που στα δικά μου αυτιά ηχεί περίεργα...
Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις σου αλλα υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις σαν και την δικη σου που δεν γραφει όμως παρακολουθεί..

Δεν υπάρχει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα σου.., ένα πρόβλημα που έπρεπε ήδη να έχεις σκεφτεί..

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Για εμένα οι απόψεις σας είναι πολύ σημαντικές! Ακόμα και η δική σου "αρνητική" αντίδραση έχει νόημα για εμένα!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις σου αλλα υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις σαν και την δικη σου που δεν γραφει όμως παρακολουθεί..

..
ειναι αναμεσα μας..
ΜΠΟΥ!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ναί! Λες και αφτοί θα έδιναν το σκύλλο τους! Έλεος....:eek:
Ελα ρε French Bulldog!!! Πλάκα κάνουμε!!

Παρεμπιπτόντως, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που δίνουν/παρατάνε το σκύλο τους για λόγους εξίσου ασημαντους όπως η τριχοπτωση.... οπως πχ ότι δεν είναι πλέον 4 κιλά όσα ήταν όταν τον πρωτοπήραν.

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Αυτοί είναι μερικοί που δεν μπορώ να γράψω την λέξει (μ@λ#κ%ες)!!!! Εγώ για τίποτα στον κόσμο δεν θα πρατούσα το μωράκι μου! Μάλιστα όταν μου είπε ο άνθρωπος που νοικιάζω το σπίτι του ότι δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια (αν και δεν ήταν μέσα στο συμβόλαιο) βρήκα και αγόρασα ένα διαμέρισμα! Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι το σκυλλάκι μου είναι τα πάντα για εμένα!