Με παρεξήγησες! όταν είπα ότι δεν μπορώ να βλέπω παντού τριχες δεν το εννοούσε όπως το έλαβες εσύ! Και συγνώμη αλλά δεν αξίζει να συζητήσω άλλο αφου πήρα την απάντηση και αφού δεν αντιμετωπίζετε σωστά τα νέ μέλοι!
μερικές φορες
Στο δικό της "μερικές φορες" αναφερόταν η Kango, μην τα παίρνεις.....Καμια τέτοια πρόθεση..
Απλά μερικές φορες "χρεώνουμε" τα ζώα για ζημιες με τις αντίστοιχες επιπτώσεις για αυτά, όπως να μένουν έξω από το σπίτι και πολλά αλλα... για λάθη ή αμέλεια* δικη μας..
*συνειδητοποιημένοι αγορά μετά από αντίστοιχη ερευνα..
Εδώ κρίνομαστε όλοι κάθε φορά που γράφουμε. Αν δε θέλεις να κρίνεσαι, μη γράφεις, διάβαζε μόνο. Και ναι, κάποιων μας η συμπεριφορά είναι επικριτική. Δεν απαγορεύεται αυτό. Αρκεί να παραμένουμε ΣΤΟ ΘΕΜΑ και στα όρια στοιχειώδους ευπρέπειας. Μερικές φορές μας ξεφευγει λίγο (βλέπε γνωστό ιντριγκαδόρικο subforum..... ).Τέλοσπαντο συγνώμη αν είμουν λίγο απότομος! Εδώ μπήκα για να πάρω μια απάντηση και όχι για να κριθώ! Και μερικούς η συμπεριφορά τους γενικά από ότι βλέπω σε πολλά θέματα είναι επικριτικη!
Το μερικές φορές στην παράθεση γιατί το έβαλες? Ελπίζω να μην το έβαλες επειδή σου είπα "Δεν χρειάζετε να με υποβιβάζεις!"
ειναι αναμεσα μας..Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις σου αλλα υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις σαν και την δικη σου που δεν γραφει όμως παρακολουθεί..
..
Σσσσσσσσςςςςς.... εγώ είμαι, αλλα κρατιόμουν τόσο καιρό να μη ρωτήσω για τις τρίχες για να μη με κακολογήσετε και μου πείτε να δώσω το Γκογκόλ πίσω!!!!!ειναι αναμεσα μας..
ΜΠΟΥ!
Ελα ρε French Bulldog!!! Πλάκα κάνουμε!!Ναί! Λες και αφτοί θα έδιναν το σκύλλο τους! Έλεος....