Τριχες και αυτοκινητο

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κανένας δεν μεταχειρίζεται crate :confused:
Ασφαλές και καθαρό
Εγώ πολύ θα το ήθελα (είναι ο ασφαλέστερος και καθαρότερος τροπος για να μεταφέρεις το σκύλο), αλλά χρειάζομαι βανακι ή αγροτικό με καρότσα! :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Στο σούπερ μάρκετ. (Δεν ήθελα να το πω, αλλά αυτό το ρολό ούτε στα ρούχα δεν κάνει δουλειά, παρά μόνο αν τρίβεις με τις ώρες - γιατί εμείς σκυλότριχες δεν έχουμε :D)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Σε σούπερ μάρκετ. Στα είδη για σκούπες, κοντάρια και τέτοια..

edit: Με πρόλαβε η Λίζα!΄

Last edited:

GeoGlx

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2008
48
0
Από το να ψάχνουμε τρόπο να βγάλουμε τις τρίχες από ρούχα κλπ.
Νομίζω η καλύτερη πρόληψη θα είναι να βγάζουμε την "νεκρή" τρίχα από το ζωντανό, όσο συχνότερα προλαβαίνουμε.

(Για τα toy, βάζεις ρουχαλάκι και το γλυτώνεις το ύφασμα ακόμη περισσότερο)

Roxy-Lambrini

Member
26 Αυγούστου 2008
18
0
39
Αθηνα
ρολο μπορεις να βρεις σε σουπερ μαρκετ, κ σε πετ σοπ , κ στο ικεα ανα θες! παντως κανε κ εναν βιολογικο καθαρισμο πριν βαλεις το σεντονι αυτο εκανα κ εγω, καιει ολες τις τριχουλες που με ενα απλο καθαρισμα δν φευγουν. παντος εγω με το ρολο οσον αφορα ρουχα, καναπε κλπ ειμαι ευχαριστημενη.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Από το να ψάχνουμε τρόπο να βγάλουμε τις τρίχες από ρούχα κλπ.
Νομίζω η καλύτερη πρόληψη θα είναι να βγάζουμε την "νεκρή" τρίχα από το ζωντανό, όσο συχνότερα προλαβαίνουμε.

(Για τα toy, βάζεις ρουχαλάκι και το γλυτώνεις το ύφασμα ακόμη περισσότερο)

ξυριζοντας το???

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Milou κι εγώ για θέμα ασφάλειας το κάνω, τρίχες ευτυχώς δεν χάνουν τα westie, αλλά από λάσπη πάμε καλά στο Βέλγιο με τις βροχές που έχουμε

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο να μην γινεται
χρηση crate,box,τσαντακι (αναλογα με το μεγεθος του σκυλου)
οταν γινεται μεταφορα με οχημα,που ειναι και πιο ασφαλης
και πιο καθαρη μεθοδος να μπαινουμε σε εξοδα ,καθαρισμους,ταλαιπωριες κτλ.καταρχη για το σκυλι ειναι πολυ καλυτερο και αισθανεται μεγαλυτερη ασφαλεια!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εγώ νομίζω ότι χαίρεται περισσότερο όταν βλέπει έξω από το παράθυρο και τη φυσάει ο αέρας στη μάπα..:p
Επίσης όταν έχει ζέστη το κλουβί γίνεται σάουνα.
Εγώ τη δένω πάντα με ζωνούλα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμείς έχουμε ζωνούλα πάντα και πετσέτα μόνιμη στο αυτοκίνητο που μόλις μπαίνει την απλώνω και είναι πάνω..
Να βλέπει από το αυτοκίνητο δεν το πολύ θέλω..
Για διαφορους λόγους..
Γιατί τα σκυλιά έχουν ανοιχτά τα ματια συνεχως και μπορεί να τους μπει κάτι στο μάτι..,εμενα σε μηχανή πάνω μου μπηκε γρέζι στο μάτι..
και το καλοκαίρι με τον ήλιο..,ο ήλιος στα ματια προκαλεί καταρράχτη..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
καλά δεν εννοώ να πηγαίνω με 150 και να κοιτάζει απέξω το σκυλί..
Αλλά νομίζω ότι η δικιά μου γουστάρει να χαζεύει έξω μέσα στην πόλη οπότε την αφήνω(σαφώς το παράθυρο είναι σε ασφαλές ύψος-δηλαδή λιγάκι κατεβασμένο).
Τώρα για τον ήλιο...ξέρω και γώ..ας μην είμαστε υπερπροστατευτικοί..

Αυτή η ιταλική σκούπα από χρυσάφι είναι??:eek:

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Αυτή η ιταλική σκούπα από χρυσάφι είναι??:eek:
νομίζω πληρώνεις τα εξαρτήματα που έχει τόσο ακριβά αλλά η αλήθεια είναι ότι πιο πρίν είχε πάρει μια επαγγελματική 600 ευρώ που μέχρι και παπούτσι τραβούσε αλλά τις τρίχες δεν της μαζευε όλες...

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Και εμεις ζωνουλα φοραμε..και απο την μια βαζω μια κουβερτουλα οπου τη σφινωνω καλα στα κενα των καθισματων και απο την αλλη εχω τη κουκουλα του αυτοκινητου μεσα στη θηκη της και αραζει εκει πανω..στη κουκουλα της αρεσει γιατι ειναι πιο ψηλα και χαζευει και στη κουβερτουλα παει για να ριξει τους υπνακους της..
Ετσι εχουμε πολυ λιγες τριχες που φευγουν ευκολα..:)
Παντως γενικα νομιζω οτι τη καλυτερη δουλεια τη κανει το ρολο με τη κολλα..
Με 1500-2000 που εχει η σκουπα αγοραζω εκατονταδες ρολα..και εναν βοηθο να το καθαριζει..:D

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Eγω το πρόβλημα το έλυσα ως εξής : Πήρα ταινία μονωτική ( αυτές τις φαρδιές τις καφέ που πωλούνται σωρηδόν στα Super markets )Τιν απλώνω στο κάθισμα την τραβάω και δεν μένει κολυμπιθρόξυλο.Τις μαζεύει ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog