χαχαχαχαααα θα μας τρελάνουν στο τέλος τα κοπρόσκυλα!!!Τωρα ελειψα παιδια περιπου μιση ωριτσα και εκτος σπιτιου αλλα τον εγραψα με το λαπτοπ!!τωρα θα το ακουσω να δουμε!!!! ντετεκτιβ θα γινω!!!
Αυτό που το έμαθες; Υπάρχει κάποιο άρθρο/βιβλίο που μπορώ να διαβάσω; Μου φαίνεται πολύ περίεργο.Με το μπες βγες, εκμεταλλεύεσαι την κακή σχέση του σκύλου με τον χρόνο.. Τα σκυλια δεν έχουν καλη αντίληψη του χρόνου. Οπότε όταν εσυ βγεις κ μετα ξαναμπεις, το σκυλι δεν ξέρει αν εσυ ελλειψες μισή ώρα, η 8 ώρες... .
Ο σκύλος του θείου, σίγουρα μπορούσε να καταλάβει ότι επέστρεφε σπίτι του, από χίλιες δυό άλλες ενδείξεις, πλην...των δεικτών του ρολογιού. Μπορεί ας πούμε να καταλάβαινε και να αναγνώριζε τον ήχο της μηχανής του αυτοκινήτου του, των κλειδιών του, των βημάτων του, της πόρτας που άνοιγε πίσω του, των σκαλιών που μπορεί να ανέβαινε ή του ασανσέρ. Η...να είχε κάνει τον συνειρμό από άλλες ρουτίνες...του φαγητού που μπορεί να ετοιμαζόταν από την θεία, του στρώσιμου του τραπεζιού και τόσα άλλα. Σίγουρα πάντως όχι, από το τι έδειχναν τα ρολόγια. Ισως μόνο από κάποιο δικό του εσωτερικό ρολόι, που έλεγε ότι αφού κάθε μέρα το αφεντικό μου γυρνάει σπίτι, μόλις πχ νυχτώσει για τα καλά, τότε κι εγώ μπαίνω σε mood υποδοχής, μόλις αρχίζει να νυχτώνει. Ετσι, κι αν ο θείος ήταν τόσο σταθερός στο ωράριό του, σίγουρα θα το πετύχαινεΜε ρωτούσε πως καταλάβαινε την ώρα που περνούσε και ήξερε ότι πλησιάζει η ώρα που θα γύριζε ο θείος.