Τρελα μεσα στο σπιτι

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κι εδώ μια απ' τα ίδια, zoomies κι άγιος ο Θεός... :D

Ο Enzo όταν τον πιάνει η ζούρλια είναι ικανός να κάνει τη διαδρομή σαλόνι-κουζίνα καμιά εκατοστή φορές και λίγες λέω. Παλιότερα νόμιζα ότι δεν του φτασε η βόλτα, με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό το ζητούμενο...

Η Κίρα απ'ο την άλλη δεν είναι τόσο φαν του σπορ, τον ακολουθεί για λίγο αλλά τον παρατάει να βουρλίζεται μόνος του σύντομα.

• Like
Reactions: noni_papa

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα εκτόνωσης. Την Άμπυ την πιάνει το γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης ακόμα και όταν γυρνάμε από 1 ώρα βόλτα + 20 λεπτά τρέξιμο γρήγορο. Και την πιάνει είτε όταν ενθουσιάζεται με κάποιο νέο τρικ/εντολή που μαθαίνουμε ή όταν παίζουμε πχ κρυφτό ή την βάζω να ψάξει λιχουδιές. Περισσότερο σαν έκφραση μεγάλης χαράς το βλέπω και μεγάλου ενθουσιασμού. Οπότε χαίρομαι κι εγώ γιατί σημαίνει για μένα ότι κάτι κάνουμε καλά :D

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Εμενα ο δικος μου κανει ακριβως αυτο που περιγραφετε μόνο που ενδιάμεσα πηδάει και δαγκώνει ελαφριά (τόσο ελαφριά που δεν αφήνει ούτε κοκκινιλα). Καταλαβαίνω ότι το κάνει από το χαρά του αλλά κάπως πρέπει να σταματήσει, να πηδάει και να δαγκώνει. Μέχρι τώρα το μόνο που πιάνει είναι να ηρεμεί αυτός ο οποίος παίζει μαζί του ή να του δείχνουμε την μεγάλη του αδυναμία (το ταγκ του). Πιστεύετε οτι αμα συνεχισουμε ετσι θα σταματησει κάποτε; Επίσης αφού ηρεμήσει συνεχίζουμε το παιχνίδι θεωρείτε πως είναι λαθος;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εγω παντως ζηλευω οσους συνεχιζουν κ κανουν συχνα τα σκυλια τους zoomies...
στα ματια μου ειναι δειγμα ευτυχιας (μπορει να το βλεπω κ λαθος γιατι η Ηρα δεν ενοχλει
απλα γινεται ακομη πιο χαριτωμενη κ όμορφη :love: κ λιγο γελοία )
μακαρι να κανε κ εκεινη περισσότερο...

Δε σας κρυβω οτι εχω σκεφτει πολλες φορες να την κανω μπανιο μονο κ μονο για να την δω να κανει...:rolleyes:

Αφου ηρεμει @Captain hook
δλδ κανει αυτο που ζητάτε
γιατι να μην συνεχισετε το παιχνιδι?
Για να μην πηδαει,
τουλαχιστον οχι πανω σας,
να σηκωνετε ελαφρα το ποδι σας,οχι να τον απωθειτε απαραιτητως,απλα να μη μπορει να σας φτάσει...
εγω απο μικρη αυτο εκανα κ της γυρναγα κ πλατη μεχρι να ηρεμουσε...
εε 1 2 3 το κοψε...
τωρα μπορει να σηκώνεται μεν στα πισω πόδια οταν χαιρεται ή παιζουμε αλλα δεν πηδαει πανω μου.

• Like
Reactions: noni_papa

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
μόνο το καλώδιο της φόρτισης :mad:
αλλά έχω και πρόβλημα συμβατότητας του προγράμματος μεταφοράς στο pc γιατί η κάμερα είναι αρχαιολογία.
προσπαθώ να το λύσω...
Θα μπορούσε να έχει φάει και ολόκληρη την κάμερα :p Είναι και αυτό μια βελτίωση :D