Εννοείταιεγω ξερω οτι να εκφραζεις τη γνωμη σου ειναι δημοκρατικο δικαιωμα.......ετσι οταν δω κατι που δε μου ακουγετε λογικο θα εκφρασω αμεσα την γνωμη μου....
Εννοείταιεγω ξερω οτι να εκφραζεις τη γνωμη σου ειναι δημοκρατικο δικαιωμα.......ετσι οταν δω κατι που δε μου ακουγετε λογικο θα εκφρασω αμεσα την γνωμη μου....
Ναι.Παιδια, σημερα διαβασα αρθρο στη εφημεριδα για ενα γιατρο απο τη Ljubljana που τον σκοτωσαν τα σκυλια του, ερευνες λεει εδειξαν πως ισως να τα κακοποιουσε σεξουαλικα.
Ειναι ο ιδιος τυπος;
Ναι και ανακοινώθηκε και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.Αυτος ηταν... απιστευτο...
Τι απεγιναν τα ζωα; Τα θανατωσαν;
Είναι πραγματικά πολύ βρώμικη και άρωστη ιστορία.Δεν υπαρχει Θεος ηθελα να ξερα; (ρητορικο)...
και κακοποιημενα και τελικα δολοφονημενα...
ευχομαι και ελπιζω τουλαχιστον απο το το δαυτο του αποτετοιου να του το φαγαν και να το φτυσαν και μετα να ψοφησε ο ιδιοκτητης, αφου πρωτα του το καναν κρουτον. Δεν ειμαι καλος ανθρωπος ουτε θεος αρα καλα να παθει, κριμα και ΜΟΝΟ κριμα στα σκυλακια. Γιατι σε τετοιες περιπτωσεις, ψοφαει ο διποδος και πεθαινουν τα σκυλακια..
Aυτο και μονο αυτο. Ελπιζω οταν εχανε τη ζωη του να ενιωσε οσο πονο ειχαν νιωσει αυτα τα τρια σκυλια που κατηγορηθηκαν. Ποιος ξερει? Ισως και ο προηγουμενος που ειχε δεχθει επιθεση απο τα σκυλια, να ειχε κανει καποια κινηση αθελα του, που στο νου των τετραποδων να σημανε συναγερμο και απο φοβο να επιτεθηκαν και σε αυτονΚρίμα για τα σκυλιά και μονο!
Berna, θα με βρεις απολυτως συμφωνη στα μπολντ. Τετοια αρρωστημενη προσωπικοτητα ειναι σχεδον βεβαιο οτι δεν εμεινε μονο στην διαπιστωμενη σεξ(ουτε ΚΑΝ να το γραψω δεν μπορω...) κακοποιηση...Μαλλον ο σκυλος καταλαβαινει απο πονο.
Πχ. αν το χτυπας το σκυλι δε θα σε σεβεται.
Το αρθρο δεν το διαβασα, αλλα ποιος ξερει τι αλλο εκανε ο τυπος στα σκυλια του.