Τραβάει στη βόλτα...

Lia Mocca

Active Member
14 Οκτωβρίου 2015
32
4
Καλημέρα σας,

αφού έχουμε ηρεμήσει πλέον με το θέμα φαγητού, πρέπει να δούμε και το θέμα της βόλτας στο 13 μηνών boxer μας. Νομίζει ότι κάνουμε σκι και τραβάει όσο δεν πάει άλλο ... είχαμε ξεκινήσει να την εκπαιδεύουμε μόνοι μας σιγά σιγά, μετά της ήρθε οίστρος και αισθανόταν άβολα, οπότε εμείς νομίζαμε ότι αρχίζει να βελτιώνεται η βόλτα, όμως τώρα 2 μήνες μετά έχει αρχίσει πάλι να τραβάει και η βόλτα είναι μαρτύριο.
Από όσο έχω διαβάσει, ίσως τα κολλάρα Halti και Gentle Leader βοηθούν πολύ, αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις:
1) έχει κάποιος χρησιμοποιήσει τέτοια προϊόντα σε boxer?
2) τι από τα 2 θα είναι προτιμότερο?
3) υπάρχουν στην Ελλάδα?

Brave

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2016
106
112
46
Καλημέρα. Το θέμα της εκπαίδευσης με κάποιον ειδικό το έχετε σκεφτεί?(επειδή είπες οτι προσπαθήσατε μόνοι σας εκπαιδευση).

Lia Mocca

Active Member
14 Οκτωβρίου 2015
32
4
Ναι και θα γίνει προσεχώς.
Είχαμε ξεκινήσει με κάποιον παλιότερα (όταν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω και λίγα χρήματα παραπάνω), ωστόσο δεν μας ταίριαζε

Brave

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2016
106
112
46
Νομίζω ότι είναι προτιμότερος αυτος ο τρόπος. Το θέμα είναι να καταλάβει οτι δεν πρέπει να το κανει και όχι να έχει κατι επάνω του που το εμποδίζει να το κάνει. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Αντιμετωπίσαμε και εμείς κάτι αντίστοιχο. Έχουμε beagle και αν γνωρίζεις πάει όπου το πάει η μύτη του(λαγωνικό). Εκεί να δεις γλέντια!!!! Δόξα το θεό είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!

Lia Mocca

Active Member
14 Οκτωβρίου 2015
32
4
Φαντάσου και το μποξερ με την δύναμη και την εκρηκτικότητα που έχει, να δεις γλέντια!!!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Δεν έχω μπόξερ όμως και το δικό μου σκυλί που είναι ημίαιμο τράβαγε σαν διάολοι. Το halti βοήθησε μεν αλλά ή εκπαίδευση βοήθησε περισσότερο. Θέλει πολλή δουλειά εκ μέρους σου. Όχι ότι ότι και πάλι δεν είναι έρμαιο της μύτης του αλλά ή κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά.

Lia Mocca

Active Member
14 Οκτωβρίου 2015
32
4
Στην μποξερίνα μας δεν είναι μόνο θέμα μύτης...είναι και η γάτα, το παιδί, το σκυλί, το αυτοκίνητο, το μηχανάκι, η μύγα, ο ήχος...κλπ

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Μια απ τα ίδια με τις γάτες και τα αλλά σκυλιά... Έχει πέσει πολλή δουλειά για να είμαστε σε σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο κι ακόμα παλεύουμε, μη νομίζεις...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie