Τρίχες παντού!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Lovey the lab τα λαμπραντορ φημιζονται για την τριχωπτωση τους ,οταν ζουν ειδικα μεσα στο σπιτι οι περισσοτερες φυλες εχουν παραπανω μαδημα.
Αυτο ειναι αληθεια. Μαδανε ολο το χρονο. Εμεις εχουμε τεραστιο προβλημα, το παρκε ειναι σαν χιονισμενο. Βαζω σκουπα 2 φορες τη μερα:rolleyes:
Ασε που εχουμε καταργησει τα μαυρα ρουχα...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αυτο ειναι αληθεια. Μαδανε ολο το χρονο. Εμεις εχουμε τεραστιο προβλημα, το παρκε ειναι σαν χιονισμενο. Βαζω σκουπα 2 φορες τη μερα:rolleyes:
Ασε που εχουμε καταργησει τα μαυρα ρουχα...
Εμεις εχουμε καταργησει τα ασπρα ρουχα λογω μαυρης τριχας.Τωρα δυστυχως θα καταργησουμε και τα μαυρα λογω ασπρης τριχας.Μας βλεπω μεσα για προσβολη κοινης αιδους....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εμεις εχουμε καταργησει τα ασπρα ρουχα λογω μαυρης τριχας.Τωρα δυστυχως θα καταργησουμε και τα μαυρα λογω ασπρης τριχας.Μας βλεπω μεσα για προσβολη κοινης αιδους....
Κι εμείς, κάτι παρόμοιο!!!

Φοράμε σκούρα για την τρίχα της Μόκας... και καφέ-λαδί κλπ. για την τρίχα του Casper (όπου, όμως, δε φαίνεται και πολύ η τρίχα της Μόκας)...

Κι εκεί, στα σκούρα, τσούπ, εμφανίζεται στην αγκαλιά μας ο (λευκός - μεσότριχος) γάτος και τα χαλάει όλα!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εφαρμόστε λοιπόν την μονοχρωμία στην ζωή σας, να βρείτε την υγειά σας ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μονοχρωμία είπα καλέ. Οχι μαύρη μαυρίλα....:D
Οτι απόχρωση θέλετε, αρκεί να είναι ενιαία ;)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στην τριχόπτωση-τεράστιο
Κατα την γνωμη μου ειναι ο κυριοτερος και ο σημαντικοτερος λογος. Απο τη στιγμη που αλλαξα τροφη ειδα τεραστια διαφορα, αλλα και παλι μαδαει.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Κατα την γνωμη μου ειναι ο κυριοτερος και ο σημαντικοτερος λογος. Απο τη στιγμη που αλλαξα τροφη ειδα τεραστια διαφορα, αλλα και παλι μαδαει.
Μα πιο πάνω γραφεις οτι τωρα το παρκε ειναι σαν χιονισμενο.... Δηλαδη πριν πως ηταν; Σαν τις Αλπεις;
Aν μιλαμε ν' αλλαξει καποιος τροφη για τοσο μικρη διαφορά τοτε δεν παιζει...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μα πιο πάνω γραφεις οτι τωρα το παρκε ειναι σαν χιονισμενο.... Δηλαδη πριν πως ηταν; Σαν τις Αλπεις;
Aν μιλαμε ν' αλλαξει καποιος τροφη για τοσο μικρη διαφορά τοτε δεν παιζει...
Στην αρχη ειχαμε τεραστιο προβλημα, απλα ακουμπουσε πανω και αφηνε τουφα στο παντελονι. Δεν εχετε ιδεα τι τεραστιο προβλημα αντιμετωπιζα. Αφου σκουπιζε καμια φορα η μαμα μου και μαζευε βουναλακι τριχες και φωναζε :p Απορουσε πως συνεχιζει να εχει γουνα μετα απο τετοια τριχοπτωση. Και τωρα μαδαει αλλα οχι με την ενταση που μαδουσε πριν. Καποιες φορες τον χρονο περισσοτερο, καποιες λιγοτερο. Δεν εχει σταματησει το προβλημα μας αλλα εχει μειωθει σε μεγαλο βαθμο, δεν ειναι καθολου μικρη η διαφορα. Και δεν νομιζω να σταματησει ποτε αυτο γιατι ετσι ειναι η ρατσα του. Μπορει να ειναι ημιαιμος, εχει ομως το ιδιο προβλημα τριχοπτωσης με τα λαμπραντορ.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Στην αρχη ειχαμε τεραστιο προβλημα, απλα ακουμπουσε πανω και αφηνε τουφα στο παντελονι. Δεν εχετε ιδεα τι τεραστιο προβλημα αντιμετωπιζα. Αφου σκουπιζε καμια φορα η μαμα μου και μαζευε βουναλακι τριχες και φωναζε :p Απορουσε πως συνεχιζει να εχει γουνα μετα απο τετοια τριχοπτωση. Και τωρα μαδαει αλλα οχι με την ενταση που μαδουσε πριν. Καποιες φορες τον χρονο περισσοτερο, καποιες λιγοτερο. Δεν εχει σταματησει το προβλημα μας αλλα εχει μειωθει σε μεγαλο βαθμο, δεν ειναι καθολου μικρη η διαφορα. Και δεν νομιζω να σταματησει ποτε αυτο γιατι ετσι ειναι η ρατσα του. Μπορει να ειναι ημιαιμος, εχει ομως το ιδιο προβλημα τριχοπτωσης με τα λαμπραντορ.
Κι εμεις στην ιδια φαση ειμαστε. Την αγκαλιαζω και οπου μ' ακουμπαει μου αφηνει μπολικες.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εχετε τα καταλληλα χτενακια-βουρτσακια-ξυστρακια για να κανετε γκρουμιγκ στα σκυλια σας? Ποσο συχνα το κανετε?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εχω 3 διαφορετικες βουρτσες μια εκ των οποιων ειναι και το Furminator.
Χρησιμοποιω το Furminator 1-2 φορες τη βδομαδα γιατι διαβασα οτι δεν κανει και πολυ στη γουνα.
1 φορα τη βδομαδα χρησιμοποιω και μια απο τις αλλες 2. Βουρτισω για 5-10' καθε φορα.

Αλλα ειτε βουρτσιζω ειτε οχι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εγω χρησιμοποιω furminator μια φορα την εβδομαδα και κανονικη βουρτσα καθε μερα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
εγω αποφασισα να την ξυρισω γουλί. Θα λανσαρω και νεα μοδα. Θα την κανω σαν εκεινες τις γατες που ειναι μονο πετσα...

SstelakisS

Member
26 Νοεμβρίου 2011
16
0
Kavala
Φιλε jimboGS το εχω κανει στο labrador μου.Το furminator απ'οσο ξερω δεν ειναι χτενα οπως ξερουμε απλα αφαιρει το νεκρο τριχωμα οσο ειναι στο δερμα του ζωου.Γινετε μια φορα στις 10 μερες και οχι λιγοτερο.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Εμάς το pug μας τώρα που κοντεύει 4 μηνών έχει αρχίσει και μαδάει περισσότερο από πριν. Χρησιμοποιούμε τη furminator μία φορά την εβδομάδα και μάλιστα δεν δυσανασχετεί καθόλου το σκυλάκι, ίσα ίσα του αρέσει και την πιάνει και ένας υπνάκος. Βάζουμε και στην ξηρά τροφή (royal canin junior medium) κάθε τρείς μερες σαλμονέλαιο και όχι κάθε μέρα γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν της αρέσει και πάρα πολύ...

Σε γενικές γραμμές μαδάει αλλά δεν είναι και τραγικά τα πράγματα. Ναι, στα μαύρα ρούχα κάνουν μπαμ οι τρίχες... Ελπίζω να μείνει σε αυτό το βαθμό το μάδημα και να μην επιδεινωθεί...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εμάς το pug μας τώρα που κοντεύει 4 μηνών έχει αρχίσει και μαδάει περισσότερο από πριν.
και η δικιά μου που είναι 4 μηνών αλλά είναι λογικό γιατί αλλάζουν τρίχωμα! :) φεύγει το κουταβόμαλλο! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog