Τρίχες...Κόκερ Σπάνιελ

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
καλημερα!!!

λοιπον εχουμε κι εμεις το προβλημα της υπερβολικης τριχας στο σπιτι! οχι μονο τις δυο περιοδους που μαδανε περισσοτερο αλλα παντα.

περα απο το φουρμινατορ το οποιο ναι μεν κανει δουλεια αλλα και παλι εχουμε πολλες στο πατωμα μας.. ο κτηνιατρος μου προτεινε μουρουνελαιο η λινελαιο γνωριζει καποιος? εχει δοκιμασει κανεις και ειδε αποτελεσμα???

αν ναι ξερεται που θα βρω λινελαιο μιας που μου ειπε πως ειναι το πιο αποτελεσματικο!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Υπάρχει ένα τεράστιο νήμα οπού αναλύουμε τα... εργοστάσια μαλλιού... μας! Το link ειναι αυτό Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!) κι έχει μέσα πολλούς προβληματισμους, ενδεχόμενες λύσεις και...χιούμορ. Υπ'όψιν είναι πολλές οι σελίδες Σίσσυ!

Δυστυχώς δεν ξέρω που μπορείς να βρείς λινέλαιο, σολωμέλαιο πάντως βρήκα σε πετ σοπ...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Proper Form δινω .

Πρώτη φορά ακούω για την τροφή... προσπάθησα να ψάξω για τα συστατικά στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα τίποτα. Αν μπορείς να μπεις στον κόπο να γράψεις τα συστατικά; Οχι τα % αλλά (παράδειγμα): κρεας, ρυζι, καλαμποκι.....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Δεν θελω να χαλάσω το νήμα, αλλά είδα ένα westie κουρεμένο και πόνεσε η καρδιά μου, ρώτησα γιατί δεν του κάνει stripping και μου ειπε δεν υπάρχει groomer, frenchie που είσαι;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το στριπινγκ ειναι δυσκολο να το κανει ο καθε ιδιοκτητης μονος του ;
Προσωπικά δεν θα το επιχειρούσα παρότι πάω την δικιά μου κάθε 3-4 μήνες και την έχω καταλάβει όλη την διαδικασία, αλλά αφενός <δεν πιάνει το χέρι μου> με τίποτα, αφεταίρου εμπιστεύομαι την groomer 100% (Frenchie)

Αν όμως κάποιος έχει υπομονή, μεράκι και του δείξει κάποιος ειδικός (όχι μια φορά κατά τη γνώμη μου) μπορεί να μάθει γιατί όχι!

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
δεν θα επιχειρουσα να κανω κατι μονη μου , εκτος απο τα πατουσακια του που γινονται λες και φοραει ενα τεραστειο παπουτσι.

Brena για την τροφη θα σου γραψω σε λιγακι , ευχαριστω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog