magi χρονο εχω ευτυχως μπόλικο ουτε εκνευρισμενος ειμαι .. απλα μου φαινοτανε περιεργο που εμαθε τοσεσ εντολες τοσο γρηγορα (χωρις ιδιαιτερο κοπο μπορω να πω ) και δεν μπορει να μαθει το "διπλα" και συν οτι ειναι σκουπα στον δρομο οτιδοιποτε υπαρχει απο φαγητο το ρουφάει (Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για φόλες) ότι βάζει στο στόμα και τον βλέπω να μασουλάει του το βγάζω , είμαι πολύ χαρούμενος για το τι έχουμε καταφέρει μαζί (όχι εγώ .. γιατί άμα δεν ήθελε και ο αδης ακόμα το κάτσε θα έλεγα) όρεξη αν υπάρχει λέει ,,,απλά όταν προσπαθείς κάτι καιρό και δεν έχεις αποτελέσματα εκεί είναι που ψυλλιάζεσαι ότι κάτι κάνεις λάθος και γι’ αυτό το έθεσα και ως θέμα να το συζητήσουμεmagi said:Adis, το ότι ο σκύλος σου έμαθε σχετικά γρήγορα άλλες εντολές δεν είναι εγγύηση ότι να μάθει και άλλη τόσο γρήγορα. Ειδικά αν είσαι εκνευρισμένος ή δεν έχεις όρεξη για ασκήσεις καλύτερα άστο για άλλη μέρα.
Τώρα το βράδυ έκανα αυτό με το τρέξιμο που μου είπε η lone wolf και μπορώ να πω ότι είχε αποτελέσματα ίσως και γιατί εγώ δεν ενέδωσα ούτε μια φορά στο τράβηγμα