Το Fazoo μετακομιζει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι αγαπητέ.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Κι εγω μέσα για την Πεμπτη.
Μου αρεσει το βαψιμο και μπορω να το κανω.
Βεβαια δεν ξερω αν το αποτελεσμα θα είναι ικανοποιητικο :rolleyes:
Εχω και πινελα (αμ πως!).

Τι ώρα την Πεμπτη;
Και που η συνάντηση;

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Η Μαριάνθη θα μας περιμένει στις 19:00 στο Media strom για να πάμε στη νέα θέση του καταφυγίου, να φυτέψουμε, να βάψουμε κ να συγκεντρώσουμε ό,τι πράγματα φέρουμε από τη λίστα ή και άλλα που θα μπορούν να αξιοποιηθούν (ακόμη κ τροφές/παλιά στρώματα κλπ).

Καθώς βγαίνουμε από Αττική Οδό προς Μαρκόπουλο, το κατάστημα media strom βρίσκεται στα 2α ή στα 3α φανάρια στο δεξί μας χέρι.

Όσοι θέλετε να έρθετε τα λέμε εκεί λοιπόν στις 19:00. ;-)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι αγαπητέ.
λυπαμαι πολυαγαπημενε αλλα εγω δεν μπορω να ξερω ποιος τα εχει τα κονε! οταν θα βγουν και θα δηλωσουν ποιοι ηταν αυτες οι φιλοζωϊκες που θεωρουν την εκτροφη απαραδεκτη διαδικασια, τα κυναθληματα βασανισμο ζωντανων και τις εκθεσεις καλιστεια για μενα θα ειναι ολοι συνυπευθηνοι και θα τυγχανουν τις αγαπης μου και τις στοργης!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
λυπαμαι πολυαγαπημενε αλλα εγω δεν μπορω να ξερω ποιος τα εχει τα κονε! οταν θα βγουν και θα δηλωσουν ποιοι ηταν αυτες οι φιλοζωϊκες που θεωρουν την εκτροφη απαραδεκτη διαδικασια, τα κυναθληματα βασανισμο ζωντανων και τις εκθεσεις καλιστεια για μενα θα ειναι ολοι συνυπευθηνοι και θα τυγχανουν τις αγαπης μου και τις στοργης!!
Εισαι τελειως οff.... αυτο που λες δεν εχει σχεση με το fazoo.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ακριβώς όμως επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τι ζόρι τραβάει ο καθένας, δεν βρίσκεις πως είναι άδικο, να τους βάζεις όλους στην ίδια μοίρα;
Ας μην μοιράσεις την αγάπη και την στοργή σου. Ούτε την βοήθειά σου. Δεν πειράζει. Εχεις κάθε δικαίωμα. Μην πετάς όμως και υπονοούμενα.
Είναι κρίμα, για αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους, που έχουν αφιερώσει την ζωή τους, σε κάτι τόσο πολύ δύσκολο και σημαντικό.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και γενικώς πιστεύω ότι η λίστα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένη.
Δηλαδή...πχ...πόσα και τι δέντρα;
Πόσα μέτρα τεντόπανα ή δίχτυ;
Πόσες και τι είδους ταίστρες/ποτίστρες;
Τι μεγέθους και πόσες δεξαμενές νερού;
Κλπ κλπ
Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτή :D

Δεν μπορεί η Μαριάνθη να στείλει σε κάποιον σας, ένα e-mail με μερικές παραπάνω λεπτομέρειες;
Λέω τώρα εγώ...
To λοιπον....
Ταβλες οτι μηκος και πλατος υπαρχουν
Σιδερα γωνιες στραντζαριστα
Πλεγμα οτι μηκος και πλατος υπαρχει
τρυπανοβιδες
συρτες
ηλεκτροδια
σωληνες νερου, αποχετευσης
βανες 1 κ 1,5 ιντσες
γλαστρες
Και οτι αλλο καλο εχει ο καθενας!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εγω θα φερω σίγουρα δυο μεγαλα τεντοπανα.
Αύριο θα δω και στην αποθηκη τι αλλο μπορω να φερω
και θα σας πω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Α γειά σου...να αδειάσουν επιτέλους οι ντουλάπες μου από τα ηλεκτρόδια, τα στραντζαριστά και τις σωλήνες αποχέτευσης :eek::eek:](*,)](*,)](*,)

Εχετε τρελλαθεί; Τι είμαστε παιδάκι μου; Οικοδομικός συνεταιρισμός; :flip::flip::flip::D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Α γειά σου...να αδειάσουν επιτέλους οι ντουλάπες μου από τα ηλεκτρόδια, τα στραντζαριστά και τις σωλήνες αποχέτευσης :eek::eek:](*,)](*,)](*,)

Εχετε τρελλαθεί; Τι είμαστε παιδάκι μου; Οικοδομικός συνεταιρισμός; :flip::flip::flip::D
χαχαχχαχαχαχα μπορειτε παντα να αγορασετε!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δυο διευκρινήσεις.....
1. Δεν είναι απαραίτητο να φέρετε τίποτα. Η παρουσία σας, η υποστήριξη σας και η χειρωνακτική σας εργασία αρκούν.
2. Αν θέλετε να φέρετε κάτι αλλά δεν θέλετε να κουβαλάτε οικοδομικά υλικά, μπορείτε να φέρετε τα γνωστα φάρμακα (vibramycin, zylapour, drontal, κτλ) ή τροφές, που είναι πάντα στον μηνιαίο προϋπολογισμό του καταφυγίου. Ετσι θα απελευθερωθούν κάποια χρήματα που θα πάνε για την αγορά των οικοδομικών υλικών ή άλλων εξόδων οπως εκείνοι κρίνουν χρήσιμο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εάν μπορείτε να μου στείλετε τη νέα διεύθυνση με ένα pm για να πάω όταν μπορέσω . Ευχαριστώ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δεν ξέρω ! Έψαχνα στο site και δεν την βρήκα !

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Υπαρχει ποστ με το αυριανο ραντεβου :)
Eαν θελετε να επισκεφτειτε το καταφυγιο μια αλλη μερα δεν εχετε παρα να επικοινωνησετε με το τηλ που υπαρχει στην αρχη του θεματος :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Eιδες είναι μυστικό ! :)
Θα πάρω τηλέφωνο, ευχαριστώ Αμαλια. Θέλω να φέρω τροφές και χάπια, για να βάψω δεν ξέρω δεν το έχω ξανακάνει και βλέπω να με πετάνε έξω από το καταφύγιο οι σκύλοι!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Η ακριβης τοποθεσία καλύτερα να μην ανακοινωθεί δημοσίως. Αυτό είναι συνήθης πρακτική στα καταφύγια προκειμένου να αποφύγουν τα ανώνυμα "δωράκια" στην πόρτα τους. Το ΚΑΖ κόντεψε να κλείσει γι'αυτό το λόγο.

Οπότε όποιος θέλει όποτε θέλει, είτε παίρνει τηλεφωνο κατευθείαν στον αριθμό που δώθηκε παραπάνω, ή στελνει ενα ΠΜ σε κάποιον απο μας που (θα) ξέρουμε που είναι για να πάμε μαζί. :)