Το όνομα μου είναι Χαρά και ψάχνω τον άνθρωπο μου.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
χαχα να σου πω, μπορώ να κανω σχεδον τα παντα στους σκυλους μου εκτος απο το να τους κόψω τα νύχια :roll:
Ευτυχώς στα δικα μου δεν χρειάζεται κανουν μανικιούρ μόνα τους :)

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Τεράστια αλλαγή!Μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν και νοιάστηκαν για το πλασματάκι αυτό και συνέβαλαν στην αποκατάστασή της.

Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα για κείνη και να λαμβάνει μόνο αγάπη!!!

Υπάρχει κάποιο λινκ από φβ να προωθήσουμε;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτή ειναι η Χαρα? Το εξαϋλωμένο πλάσμα που βρηκαν τα πιτσιρικια????

Αποκλειεται!!!

Απιστευτη αλλαγή. Α ρε Κατερινακι, εισαι αγγελος!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Στο fb έχει ακόμη ωραιότερες φωτό της. Η μεταμόρφωση είναι απίστευτη!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Κουκλα ειναι.
Φαινεται η διαφορα πανω της.
Χιλια μπραβο Κατερινα για οτι εκανες γι αυτο το πλασμα.
Ευχομαι να βρει την καλυτερη οικογενεια.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
ευχαριστώ αλλα δεν είναι για εμενα όλα τα μπραβο :) τα πιο πολλα ανηκουν στην Χαρά που σαν APT δεν το βαζει κατω, και είναι απο την πρωτη μερα που βρεθηκε ενα χαρουμενο πλασμα που το παλευει να γίνει καλα :D, μετά στο φιλοζωικό της Νίκαιας - Κερατσινίου που ενω είναι γεματο και το καταφυγιο τους και τα σπιτια των εθελοντων τους δεν λέει ποτέ όχι στο να αναλαβη ένα περιστατικό όσο δυσκολο και να είναι.
Αλλα αυτο που με ξαφνιασε ευχαριστα σε αυτην την ιστορία είναι ενα παιδί ο Διονύσης που ενδιαφερθηκε απο την πρωτη μερα για την Χαρά αλλα δεν μπορουσε να την παρει σπιτι του γιατί είχε ακόμα δύο, και δεν την ξεχασε όμως παιρνει συνεχεια τηλεφωνο και ενημερώνεται για την πορεία της και της έκανε δωρο τα 60 απο τα 90 Ml μιλτεφοράν.
Ελπίζω οι επομενες φωτο της μικρής μου να ειναι απο το σπίτι της πανω σε μια πελωρια μαξιλαρα (ή καλυτερα στον καναπε)

Τάσο οι φωτο που τοσο σου αρεσουν είναι μια σελίδα πίσω :p αλλα αν θες μπορω να σου τραβηξω μία κοντινη απο το γαλάζιο ματι :cool:

• Like
Reactions: l.Kyveli

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Θερμά συγχαρητήρια για την ανάσταση αυτής της Ψυχής..! Με αυτά τα μάτια.. που δε μπορείς να αποφασίσεις σε πιο από τα δύο προτιμάς να χάνεσαι.. Αυτό τον έρωτα για τα σκυλιά με διαφορετικό χρώμα στα μάτια τον έχετε και οι υπόλοιποι, ή είναι αποκλειστικά προσωπικό μου βίτσιο; Λες και κάτι παραπάνω ξέρουν.. λες και τα είδαν όλα.. Λίγο απόκοσμο, λίγο μυστήριο.. Το φαινόμενο νομίζω στις γάτες είναι πιο διαδεδομένο..

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
λοιπον τελειώσαμε το μιλτεφοραν, γίναμε κουκλες και βρήκαμε και τον καναπε που μας ταιριαζει και συμφωνα με τον καινουργιο μας μπαμπα είμαστε πολυ καλα παιδια χαρουμενα, καθαρά , υπακουα και ετσι θα μεινουμε σε αυτον τον καναπε :)

ευχαριστώ παρα πολυ για τις κοινοποιήσεις σας, ευχαριστώ το σωματείο της Νίκαιας , τον Διονύση (που αν και δεν τον είδα ποτε΄απο κοντά νοιαστηκε για την Χαρα και εκτος απο τα τηλεφωνα της εκανε και δώρο το πιο πολύ μιλτεφοραν της, αλλα πανω απο όλα την καινουργια της οικογένεια που την διαλεξαν με την καρδια τους μεσα απο τα δεκαδες που ψαχνουν για σπίτι και αποφάσισαν να της χαρίζουν την δευτερη ευκαιρία της.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Μπράβο ρε συ!!!!!!!!!!!
Από τις απίθανες υιοθεσίες. Μπράβο σε όλους σας :)

• Like
Reactions: vek