Eπιστρεφω στο θεμα για να πω καπου τον πονο μου..Τα πραγματα ειναι πολυ πιο δυσκολα απ'οσο τα φανταζομουν.Οι θερμοκρασιες αρχισαν να χτυπανε ταβανι,αλλα ειναι αλλιως να στο λενε και να το φανταζεσαι και αλλιως να το ζεις.Τις τελευταιες μερες ξυπναω στις 6.30 το πρωι για να μπορεσουμε εστω να αντεξουμε την ζεστη,αλλα δειχνει να μην ειναι αρκετο.Απο αυριο θα δοκιμασω να τον βγαζω στις 5.30 που καιει καπως λιγοτερο ο ηλιος(ετσι θελω τουλαχιστον να πιστευω:-( ).Το αλλο προβλημα ειναι οτι αν δεν παει 9-10 το βραδυ,ειναι αδυνατον να κυκλοφορησεις εξω και εκτος αυτου,εστω και αν πεφτει λιγο η θερμοκρασια,η υγρασια βαραει κοκκινο.Κοινως,δεν εχουμε απλως το προβλημα του οτι δεν μπορουμε σε καμια φαση να κανουμε μεγαλη βολτα(κανενας δεν την αντεχει,ουτε εμεις ουτε ο σκυλος),αλλα το οτι δυσκολευομαστε να βγουμε εστω και για τις βασικες αναγκες.Και οι ωρες αναμεσα στις βολτες ειναι πολλες,κατι που φοβαμαι μην του δημιουργησει προβλημα με τον καιρο..Προσπαθω να βρω ενα προγραμμα ουτως ωστε να μην χρειαζεται να κρατιεται πολυ,αλλα το να βγεις μεσημερι-απογευματακι,εστω και για λιγο ειναι πραγματικα επικυνδινο.
Ειλικρινα δεν ξερω πως θα βγαλουμε το καλοκαιρι και ερχονται 2 μηνες ΑΚΡΑΙΟΙ.Αν τωρα ειμαστε στους 49 βαθμους(!!!),δεν θελω να σκεφτομαι ποσο δρομο εχουμε ακομα μπροστα μας.
Θα πει τωρα καποιος,''και τι να σου κανουμε ρε κοπελια??''.Τιποτα,απλα ερχονται στιγμες που η απογνωση με πλησιαζει και θελω καπου να τα πω..Βγαινουμε βολτα και τυλιγω το λουρι γυρω απο το χερι μου,σε περιπτωση που λιποθυμησω,να μην απομακρυνθει ο σκυλος και τον χτυπησει αμαξι..Ουφφ.
Nizinny...αστα να πανε.
Ειλικρινα δεν ξερω πως θα βγαλουμε το καλοκαιρι και ερχονται 2 μηνες ΑΚΡΑΙΟΙ.Αν τωρα ειμαστε στους 49 βαθμους(!!!),δεν θελω να σκεφτομαι ποσο δρομο εχουμε ακομα μπροστα μας.
Θα πει τωρα καποιος,''και τι να σου κανουμε ρε κοπελια??''.Τιποτα,απλα ερχονται στιγμες που η απογνωση με πλησιαζει και θελω καπου να τα πω..Βγαινουμε βολτα και τυλιγω το λουρι γυρω απο το χερι μου,σε περιπτωση που λιποθυμησω,να μην απομακρυνθει ο σκυλος και τον χτυπησει αμαξι..Ουφφ.
Nizinny...αστα να πανε.