Το σκυλο παρκο μου !

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
θελω, θελω !! αλλα εχω και ενα θεμα με το πιπι. θελω αγορακι να παρω, αλλα αυτα σημαδευουν .. τοιχο για να λερωσουν :shock: πως θα μαθει να στοχευει την εφημερις ; :(

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.040
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
οκ, και πως θα γινει ; θα καθεται οπως και στα κακα του; .. αμφιβολο μου φαινετε..
:paja1::paja1::paja1::paja1:

Αγαπητέ άπιστε Θωμά,
Προφανέστατα δεν ξέρεις γιατί τα σκυλιά "σημαδεύουν" και επομένως δεν μπορείς να καταλάβεις πως ένα κουτάβι "δεν θα σημαδέψει". Θα αρχίσει να σημαδεύει όταν γίνει περίπου ενός έτους.

Ενα αρσενικό κουτάβι κατουράει έτσι:
τα μπροστινά πόδια πιο μπροστά, τα πίσω πιο πίσω, και κατουράει ανάμεσα.

Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα για τους τοίχους και τις γονίες αλλά για όλα τα υπόλοιπα που βρίσκονται πιο χαμηλά.

Τα θέματα σχετικά με την εκμάθηση τουαλέτας σε αυτό το φόρουμ αφθονούν.

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
:paja1::paja1::paja1::paja1:

Αγαπητέ άπιστε Θωμά,
Προφανέστατα δεν ξέρεις γιατί τα σκυλιά "σημαδεύουν" και επομένως δεν μπορείς να καταλάβεις πως ένα κουτάβι "δεν θα σημαδέψει". Θα αρχίσει να σημαδεύει όταν γίνει περίπου ενός έτους.

Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα για τους τοίχους και τις γονίες αλλά για όλα τα υπόλοιπα που βρίσκονται πιο χαμηλά.

Τα θέματα σχετικά με την εκμάθηση τουαλέτας σε αυτό το φόρουμ αφθονούν.
χι χι .. τι να κανω..! ειμαι ο .. φουστης ! :D
α να δουμε .. ανοιγω ενα θεματακι για περι τουαλεττας να μη λεμε οφ τοπικ, και οσο για το σπιτακι του να μπει το κρεββατι του, κατα 99 % θα το παρω αυριο!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ναι και αν τα εχουν κρατησει για πολυ ωρα τοτε καθονται ετσι και κατουρανε ενα μετρο πιο μπροστα απο την πιεση!Η κατουρανε το μπροστα το ποδι!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ε ρε τι λεω βραδιατικα...:paja1::paja1::paja1: