Το σκυλι μου δεν παιζει με κανενα παιχνιδι.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εγω νομιζω οτι μαλλον θα ειναι πολυ σοβαρη. Ειχαμε κατι τετοιες στο σχολειο, θυμαμαι. Οτι και να τους εκανες, δε σου διναν σημασια. Ξενερωτες.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Παίζει κι αυτό! Αν και στο χέρι του καλού «εκπαιδευτή» είναι να βγαλει ότι υπάρχει κρυμένο...αν φυσικά υπάρχει.

mareco
μην τα σβύσεις! Είναι σοβαρές εκπαιδευτικές όδηγίες!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Άσε την να χαλαρώσει και να ξεχάσει αυτά που έζησε γιατί πρέπει να μην ήταν ότι καλύτερο για εκείνη ...δεμένη δίπλα σε αυτούς που είπες #-oκαι μετά απο γέννες ίσως να έχει να κάνει με τις ορμόνες κάτι.
Βέβαια(άχ αυτή η λέξη σου ανάβει ένα λαμπάκι όταν βγαίνει):oops:όπως γράφει ο μπάτμαν απο την στιγμή που έχει το κυνηγόσκυλο μέσα της,αν πετάξεις ένα μπαλάκι θα γίνει μπουχός.. ξέρεις κάτι ανταλλάζουμε εμάς απο το πρωί μέχρι το βράδυ μας κυνηγάει με ένα μπαλάκι στο στόμα!

υγ Μπράβο σου για την κίνηση αυτήν να την πάρεις και φρόντισε να την στειρώσεις για το καλό της,με την πορεία κιόλας θα δείς ένα άλλο σκυλί πιστεύω και φωτογραφίες πολλές δείξε μας!!!

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν πέρασε και λίγα εδώ που τα λέμε!

Στερημένο σκυλί, ταλαιπωρημένο έως και κακοποιημένο...

Δώσε της χρόνο...αυτό χρειάζεται...

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα εκπλήσσεσαι από τα όσα θα κάνει..
Θέλει χρόνο , υπομονή και αγάπη από την πλευρά σου, για να νιώσει εμπιστοσύνη..κ θα δεις..που όλα θα γίνουν τόσο φυσικά..

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ολα θελουν το χρονο τους,ακομα ειστε πολυ λιγο μαζι και το σκυλι απο οτι καταλαβα κακοποιημενο,ποιος ξερει τι θα εχει περασει το καημενουλι,δωσε χρονο και σε εκεινο αλλα και σε εσενα,εμας ας πουμε που μεγαλωσε στα πουπουλα το χοντρουλι μονο μαζι μας εξω θα παιξει επι το πληστον ,σα σκυλι λεω δε μου εχει χαλασει τπτ,δεν εχει φαει τπτ,δεν παιζει με τπτ,τοσα παιχνιδακια της εχω,τπτ βρε παιδι μου,ησυχο πολυ :p βεβαια οταν εχεις ζησει στο αλλο ακρο(τζακ δλδ που ηταν μεγαλο κωλοπαιδο :p) μαθαινεις να εκτιμας καποια πραγματα......εγω λεω δες τα ολα χαλαρα,δοξα το θεο χρονος υπαρχει και ολα θα γινουν. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi