Το σκυλί μου τρώει χόρτα!

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
Γεια σας! Εχω παρατηρήσει πως το σκυλί μου τον τελευταίο καιρο του αρεσει να τρωει χόρτα,κυρίως να τα μασάει, μερικες φορές. Ξερει κανεις γιατί συμβαίνει αυτό; Ειναι ανησυχητικό; Περιμένω τις συμβουλές σας! Ευχαριστώ:(

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Το κάνουν αυτό τα σκυλιά, τα βοηθάει στην πέψη. Κάτι έφαγε και τον ενόχλησε

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
Το κάνουν αυτό τα σκυλιά, τα βοηθάει στην πέψη. Κάτι έφαγε και τον ενόχλησε
Ναι αλλα καθε μέρα; :( Υπάρχει περίπτωση να μη του αρέσει η σκυλοτροφη που του δίνω;

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
κάθε μέρα (κ-ά-θ-ε μέρα) το κάνει και ο δικος μου σκύλος. Από την άνοιξη και μετά δε βγαίνουμε για βόλτα, για βοσκή βγαίνουμε

Δεν έχω δει να τον επηρεάζει η τροφή. Είτε τρώει κροκέτες είτε ωμά τα χόρτα του δεν τα ξεχνάει. Ο δικός μου ο σκύλος τουλάχιστον...

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
και εμείς περνάμε κάτι φεγγάρια που βγαίνουμε περισσότερο για βοσκή, παρά για βόλτα.
το κάνουν τα σκυλιά, πολλές φορές και για να προκαλέσουν εμετό. Αν δεις και σου κάνει εμετούς, (πάνω από ένα δυο), κτηνίατρο άμεσα.

-------------------------------
χαχα vaggelo, μαζί γράφαμε!!!!

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
κάθε μέρα (κ-ά-θ-ε μέρα) το κάνει και ο δικος μου σκύλος. Από την άνοιξη και μετά δε βγαίνουμε για βόλτα, για βοσκή βγαίνουμε

Δεν έχω δει να τον επηρεάζει η τροφή. Είτε τρώει κροκέτες είτε ωμά τα χόρτα του δεν τα ξεχνάει. Ο δικός μου ο σκύλος τουλάχιστον...
Εμενα το κανει τον τελευταιο μήνα. Δεν κανει εμετό απλα καμια φορά που τα τρώει βήχει. Τον μαλώνω που τρωει χόρτα γιατι φοβαμαι μη παθει τιποτα :(

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
και εμείς περνάμε κάτι φεγγάρια που βγαίνουμε περισσότερο για βοσκή, παρά για βόλτα.
το κάνουν τα σκυλιά, πολλές φορές και για να προκαλέσουν εμετό. Αν δεις και σου κάνει εμετούς, (πάνω από ένα δυο), κτηνίατρο άμεσα.

-------------------------------
χαχα vaggelo, μαζί γράφαμε!!!!
Τον τελευταίο μηνα τρωει χόρτα! Δεν κανει εμετό αλλα καμια φορά βήχει μετα που θα τα φαει! Ειναι ανησυχητικό;

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
δεν θα ανησυχούσα. Και μεις με τα λιόσπορα δε βήχουμε καμιά φορά; Αλλά συνεχίζουμε το τσικι τσίκι. Άσε το παιδί να βοσκήσει :)

• Like
Reactions: ISKENDER

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι ο δικός μου βόσκει. Κι όχι μόνο στη βόλτα. Στο σπίτι τιμά το γρασίδι της γάτας περισσότερο από τη γάτα την ίδια. Ορίστε κι ένα βιντεάκι πριν από λίγο καιρό.
Αρνάκι άσπρο και παχύ
Της μάνας του καμάρι

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Ναι και η δίκια μου αρέσκεται στο συγκεκριμένο άθλημα με την τροφή να της έχει κάτσει μια χαρά και χωρίς να κάνει εμετούς. Άμα δεν σου κάνει εμετούς άστον να βοσκήσει - θέλει και λίγη σαλατούλα στο πλάι φαίνεται, ίσως είναι της υγιεινής διατροφής :p

Brave

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2016
106
112
46
Προσοχή όμως να μην έχει φυτοφάρμακα στο χωράφι.
Συμφωνώ απόλυτα. Προσοχή στα φυτοφάρμακα των χωραφιών,αλλά και στα πάρκα,γιατι ραντίζουν οι δήμοι.

• Like
Reactions: l.Kyveli

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Και μην ξεχνάμε ότι τώρα μερικοί ψεκάζουν με φυτοφάρμακα κλπ τα χόρτα ως είδος φόλας...
Πρόσφατα το έμαθα αυτό. Ε ρε με τους μακάκες που έχουμε μπλέξει, στο τέλος και στο μπαλκόνι θα φοβόμαστε να βγάλουμε τον σκύλο, μην τυχόν και περάσει κανένα drone και τον ψεκάσει.

• Like
Reactions: noni_papa

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
@Orilis ζω με γάτες από 3χρονών, αυτή τη πατέντα με το γρασίδι για τη γάτα δεν την είχα ξαναδεί!!! (ίσως επειδή το πατρικό μου είναι μονοκατοικία με - πλήρως ελεγχόμενο - κήπο και πάντα έτρωγαν χορτάρια από εκεί).

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Πρόσφατα το έμαθα αυτό. Ε ρε με τους μακάκες που έχουμε μπλέξει, στο τέλος και στο μπαλκόνι θα φοβόμαστε να βγάλουμε τον σκύλο, μην τυχόν και περάσει κανένα drone και τον ψεκάσει.
Άσε...δράμα έχει καταλήξει η κατάσταση...ήρθε η άνοιξη και βγήκαν οι ψυχοπαθείς από τα καβούκια τους..

• Like
Reactions: Tri

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
@kosmaki κι όμως, υπάρχει γρασίδι για γάτες και ο ζητάς έτσι από το πετ σοπ. Πωλείται είτε σε κεσεδάκι έτοιμο, φυτεμένο είτε σε σακουλάκι με σπόρους για φύτεμα.
https://www.google.gr/search?q=γρασίδι+για+γάτες&client=tablet-android-om-lge&prmd=ivn&tbm=isch&tbo=u&source=univ&fir=3hY06LaMR_MagM%3A%2ChWrqwBnbSy48XM%2C_%3BccCwymyH-7RXOM%3A%2CSfiktiVwEk7bcM%2C_%3BzllZnExpXb6HEM%3A%2CS1x0ax-nCQcolM%2C_%3Bq14ueJtRyjXVQM%3A%2ClJjOWCqiyH25HM%2C_%3BO22aYDNkfs7tpM%3A%2ChaNC4AhecQm_FM%2C_%3BQHnrPip2-D54DM%3A%2CWyrVuUE2ehS0sM%2C_%3BRoDXYfx_Vr06IM%3A%2ClJjOWCqiyH25HM%2C_%3BwKSagGuBKv4aWM%3A%2ClJjOWCqiyH25HM%2C_%3BNYhLn-IviusX0M%3A%2CxC9XYXYwIUHFPM%2C_%3BjTh6P2jkK2i1iM%3A%2CQrprdoHZWQDwFM%2C_&usg=__GQ3LGiVn1yI8qtpb_oqr_rVooWg=&sa=X&ved=0ahUKEwi6o5-qtpDMAhXEAJoKHebGBjsQ420IRA&biw=601&bih=962

Καλά, κι εγώ, όταν έμενα σε μονοκατοικία, δεν αγόραζα. Μια χαρά χόρτα έβρισκε στο κτήμα, κι ο Ρας, κι η γάτα.

• Like
Reactions: vaggelo and kosmaki

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
Το μεταφέρω με επιφύλαξη... κάπου είχα διαβάσει ότι αν βόσκει το απλό το γρασίδι ξέρετε αυτό που τρώνε και τα κουνέλια δεν υπάρχει θέμα ... ίσως του λείπει απλά από την διατροφή του... αν όμως τρώει ότι χορταρικό βρίσκει μπροστά του υπάρχει θέμα και ίσως το κάνει με σκοπό να κάνει εμετό....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie