Το σίχαμα ήπιε νερό από την τουαλέτα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ν' ανησυχήσω? Διέκοψα το ταξίδι στο Albany, New York και ενώ πότισα το υποζύγιο, το τσάκωσα μόλις να έχει ανοίξει ΜΟΝΟ ΤΟΥ το καπάκι της τουαλέτας του ξενοδοχείου και να ... πίνει νερό του καλού καιρού!!*sick*

Θα πάθει τίποτα?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μπα δεν νομιζω να παθει τιποτα τα αδεσποτα που πινουν απο οτι νερο βρουν στο δρομο απο λακους κ αλλα τετοια ? Η γενικα αμα βγαλεις το σκυλο βολτα κ εχει καμια λιμνουλα μετα απο βροχη θα παθει τπτ ?

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
εμενα το εχουν κανει 100000 φορες
οταν δεν εχουν προσβαση στο νερο τους ή εχει τελειωσει :D
και στον νιπτηρα εχουν ανεβει

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η τουαλέτα ήταν με τραβηγμένο το καζανάκι ή είχε και μεζέ μέσα?
τίποτα χημικά δεν πιστεύω να είχε γιατί μερικές φορές τυχαίνει να βάζουν κάτι κρεμαστά αρωματικά......αυτό θα με ανησυχούσε -αλλά μάλλον αν είχε δεν θα έπινε........

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τίποτα δεν πρόκειται να πάθει, αλλίως θα είχαν "αποδημήσει είς Κύριον" τα μισά σκυλιά της Αμερικής... Απ'ότι βλέπω στις ταινίες είναι μόνιμο πρόβλημα το σκυλί να πίνει νερό από εκεί.. (Τα άλλα προβλήματα δεν τα δείχνουν στις ταινίες)

Συμβουλή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο: Μη ξεχνάς να τραβάς το καζανάκι! :D :D :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ναι ρε-γιατί τα δικά μας αμα δούν μπιφτέκι τρέχουν να κρυφτούν ?????????????????? :lol:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πάντως μας απέδειξες ότι είχες ξεχάσει να βάλεις νερό στο πολυαγαπημένο μας Μούφ................shame on you Sara :p:p:p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
αυτη ειναι η τελευταια λυση...κ αν ξεχασεις δλδ?απο πιο πριν πρεπει να προσεχεις!!!!να προσεχεις τι τρως λοιπον!!!!!η να αλλαξεις σκυλο να τελειωνουμε....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αντιπαρέρχομαι τους δυο ζηλιαρόγατους της παρέας.:p:D Προφανώς και το καζανάκι ήταν τραβηγμένο, κοίταξα, και μόλις είχαμε μπει στο πεντακάθαρο δωμάτιο. Όσο για το βρωμό-Μουφο, είχα σταματήσει σε ένα εκατομμύριο Μακντόναλντς στο δρόμο και είχα ζητήσει ποτήρες με καθαρό νερό και παγάκια για να πιει. Τώρα αν δίψαγε κι άλλο δεν ξέρω, πάντα όμως του έχω καθαρό νερό και ταξιδιωτική ποτίστρα. Πάντως κάτι τέτοια φοβάμαι στο σπίτι και κλείνω τις πόρτες, αφού μάλιστα είμαι παρανοϊκή με την καθαριότητα και όλες μου οι τουαλέτες έχουν μπλε νερά, μπλε καταρράκτες και τα συναφή και από πάνω και δυο ρομπότ να καθαρίζουν.

Μπιφτέκια δεν κατέβασε σήμερα το Μουφ, χτες όμως το μεσημέρι με έπρηξε με την απεργία πείνας του και έφαγε αστακό στο γκριλ!:rolleyes: Και μετά στο ξενοδοχείο τον βούτηξα να τρώει πάλι το σαπούνι κουνώντας την ουρα του...=D>