Το ξενοδοχείο σκύλων στην Βαρυμπόμπη

Kyra

New Member
11 Φεβρουαρίου 2011
1
0
Το ξενοδοχείο σκύλων στην Βαρυμπόμπη www.ilovedogs.gr .Εμείς (Ειρήνη & Κωστής) πάντα είχαμε πολλά σκυλιά και είχαμε μεγάλο πρόβλημα να τους αφήσουμε σε κάποιον να τους προσέχει , πάντα είχα αγωνία , να μην πάθουν κάτι και εγώ να μην είμαι δίπλα τους και έτσι πήραμε την η πιο σωστή απόφαση να ανοίξουμε ένα ξενοδοχείο σκύλων πριν 3 χρόνια στο σπίτι μας προσφέροντας την προσωπική φροντίδα , αγάπη ,να περνάνε καλά τα σκυλιά παίζοντας μεταξύ τους και κολυμπώντας στην πισίνα .:)

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Γεία σου Κύρα. Ωραία προσπάθεια. Να σου πω έχω 2 ντόμπερμαν αλλα΄είναι χειμερινοί κολυμβητές θα μας ανοίξεις την πισίνα να τα φέρω;

Σε πειράζω ε;;;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Πραγματικα μου αρεσει πολυ οπως το βλεπω,αλλα εχω μια απορια....Οι μοκετες κατω;Δε λερωνονται απο ουρα,υγρα σωματος,κτλ;Δε θα ηθελα ο σκυλος μου να κοιμηθει σε μοκετα που εχει υγρα απο αλλο σκυλο.Παραξενια;

Σημαντικοτατο παντως οι αγκαλιες σας!

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
το έχω ξαναγράψει σε άλλο νήμα που παρουσιαζόταν η ίδια πανσιόν.
Oτι χαλια ,κουβέρτες,κιλίμια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μου κάνουν άκρως ανθυγεινά για μια πανσιόν.

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Γιατι στους παδικούς σταθμους για σκυλιά μοκέτα δεν έχουν; Στο ξενοδοχείο που παίρνεις το σκύλο σου εδώ μοκέτα έχει.