Το ντόγκο μου, ο Δίας

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
καλησπερα στην σκυλοπαρεα.εχω ενα ντογκο τον Δια ειναι τωρα 9 μηνων και εχω δεθει παρα πολυ μαζι του.μπαινω αρκετο καιρο στο φορουμ και μου εχετε λυσει αρκετες αποριες αλλα σημερα ειπα να γραφτω κιολας.ευχαριστω

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
ωχ και αυτες που εβαλα ειναι μεγαλες.να τις σβησω και να τις ξαναβαλω?

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
πολυ ωραια σκυλια τα ντογκο να τον χαιρεσαι...
αν και το ονομα δεν μου αρεσει καθως μου θυμιζει τον diogo χαχαχαχαχαχα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Oχι! Στο αλμπουμ καλες ειναι! Εγω για να βάλεις εδω σου εστειλα!:)
Κουκλος ο μπέμπης σου! Απο που τον πηρες? Σαν χαρακτήρας πως ειναι?

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
απο pet shop δυστυχως αλλα αφου ειναι καλα στην υγεια ειμαι οκ.ειναι πολυ παιχνιδιαρης και με αλλα αρσενικα αλλα μεχρι να του αγριεψουν.μετα δεν τον αναγνωριζω.χαχα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
απο pet shop δυστυχως αλλα αφου ειναι καλα στην υγεια ειμαι οκ.ειναι πολυ παιχνιδιαρης και με αλλα αρσενικα αλλα μεχρι να του αγριεψουν.μετα δεν τον αναγνωριζω.χαχα
Προφανώς απο το δυστυχώς που λες... εισαι ενημερωμένος ! Τα παιχνιδια με τους αρσενικους μαλλον πρεπει να τα κοβεις σιγα σιγα αφου δεν ειναι και πολυ ανεκτικος!

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
εχει συγκεκριμενα σκυλια που δεν παει.παιζει με μικρα μεχρι και με ντοπερμαν και καυκασου χωρις το παραμικρο προβλημα

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
να τον χαιρεσαι κ να προσεχεις.σιγα σιγα αραιωνε απο αλλα αρσενικα οπως σου ειπαν.ειναι μικρος ακομη βεβαια,αλλα σε λιγο θα καταλαβεις τις διαφορες.κρατα επιλεγμενα σκυλια για επαφες.σκυλια που ειναι ισοροπημενα κατα κυριο λογο.κ καλος να ειναι ο σκυλος σου ,οι κακες παρεες θα τον χαλασουν.οπωτε προσοχη! ;)