Το ντροπαλό αγόρι

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Το ντροπαλό αγόρι έχει μια χαζόφατσα μοναδική και ψάχνει και αυτός μια δική του οικογένεια για να τον αγαπήσει. Του αξίζει άλλωστε!(και σε ποιον σκύλο δεν αξίζει βέβαια?)Πολύ θα ήθελε να έχει ένα δικό του σπιτάκι με ανθρώπους να τον αγαπούν, να τον ταίζουν και να τον πηγαίνουν βολτούλες. Θα δοθεί με τη συμφωνία στείρωσης, με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπάκι που θα επιβαρύνει τον νέο ιδιοκτήτη.
τηλ. 6937750544 (παρακαλώ απογευματινές ώρες)

Attachments

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν ειναι ασχημος καθολου! Κοινη φατσα του δρομου ναι, αλλα οχι κι ασχημος. :D

Να εχει την καλυτερη τυχη απ'ολα ευχομαι αφου η φατσουλα του ειναι κοινη!

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
up και τα ασχημούλικα... (που κινδυνεύουν άμεσα)
Εεεεε!!!!!!!Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΟΣ!!Δες φρυδάκια,δες τρίχωμα που λάμπει!Δες μελαγχολικά ματάκια!Άκου άσχημος.Αυτές οι κοινές φάτσες είναι μοναδικοί σκύλοι!
Μου θυμίζει τόσο πολύ τον Ηρωάκο μου.Πάντα συγκινούμε όταν βλέπω αυτά τα μουτράκια να ψάχνουν σπίτι.

Καλή τύχη να έχει ο κούκλος.Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τον αγαπήσει όπως του αξίζει.

Άκου εκεί άσχημος..,:mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ε όχι και άσχημος!
Με τις φωτογραφίες του xotikouli αναδυκνείεται η ομορφιά του και φαίνεται πόσο ξεχωριστό σκυλάκι είναι, να του κάνουμε άλμπουμ στο fb?

Nα και το άλμπουμ του, κι αν έχει κι άλλο δεν πειράζει!
Facebook

Last edited:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Για τα καλά λόγια και τις προωθήσεις ευχαριστώ.
Η αλήθεια είναι ότι έχω μέρες να τον δω αλλά πιστεύω (ή απλά ελπίζω) ότι θα εμφανιστεί πάλι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
α...ok...επειδή πήρες φόρα σήμερα με τις εξαφανίσεις, είπα μπας και...αλλά ευτυχώς όχι :)

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Μπα, ότι έχει απομείνει στο συγκεκριμένο σημείο θα εξαφανιστεί μια και καλή με φόλες κοντά στο Πάσχα. Έχουμε καιρό....