Το νεο μελος της οικογενειας μας.

alex1986

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
80
0
αλεξανδρουπολη
Επεισημα πλεον και γω σημερα μπαινω στο κλαμπ των σκυλομαμαδων αφου χθες μαλλον σημερα σχεδον ξημερωματα φεραμε μια ακομα κοπελια στην οικογενεια μας (τον αντρα μου μονο λυπαμε που πλεον θα εχει να φροντιζει 5 γυναικες...)
Ειναι ενα πανεμορφο μικροσκοπικο παγκ σχεδον 2 μηνων.

Την φεραμε χθες με τον αντρα μου κατα τις 4 τα ξημερωματα...ξυπνησαν παιδια ενα τρελοκομειο στο σπιτι μας για κανα 2ωρο μεχρι να παμε ολοι για υπνο ξανα,και περιεργως χωρις να μας ''ενοχλησει''με το κλαμα της...:eek:ξαπλωσε σαν κυρια στο σπιτακι της και ξυπησε απο τις πρωινες μας φωνες.

Εννοειται πως μας αφησε καποιες μικρες εκπληξεις και προτου κοιμηθουμε αλλα και το πρωι που ξυπνησαμε αλλα δεν περιμεναμε και τιποτα αλλο για να ειμαι ειλικρηνης....

Το παρηγορο της υποθεσεις ειναι οτι απο τις 10 φορες τις μισες πηγε και τις εκανε στην πανα της .Εχω βαλει το κρεβατακι διπλα το φαγητο με το νερο και παραδιπλα την πανα(επειδη ειναι μικρη ακομα ηθελα να ειναι οσο πιο κοντα της γινετε και γιατι δε θα μπορει να κρατηθει αν ειναι πιο μακρυα αλλα και επειδη ισως να μην μπορει να τη μυρισει...ετσι πιστευω τουλαχιστον αν κανω λαος διορθωστε με)

Εννοειται πως τη μαλωνω μονο οταν την πιανω επ αυτοφορο αλλα εχω ενα διλλημα...οταν την βλεπω ετοιμη να τα κανει της φωναζω αλλα σπανια μπορεσε να σταματησει...και αμεσως μετα τη φωναζω προς την πανα με την εντολη τσισα δειχνωντας με το χερι αλλα αυτη δεν ερχεται με τιποτα.Τι δεν κανω σωστα?Οταν τη φωναζω και αυτη δεν ερχεται τι θα πρεπει να κανω????γιατι καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να την παιρνω στα χερια μου και να την πηγαινω εγω η ιδια.Ισχυει????

Και ενα ακομα μικρο θεματακι στο θεμα του παιχνιδιου....Οπως ειπα ειναι πολυ μικρουλα ακομα και οταν παιζουμε μετα απο λιγο αρχιζει και δαγκωνει τα χερια μας τα παντελονια μας οτιδηποτε εκτος απο το παιχνιδι.Βγαζω ενα θορυβο οτι ποναω και μετα της λεω οχι.Σταματαει αλλα στο καπακι ξαναερχεται με το στομα ανοιχτο...Και οταν παω να της το παιξω και καλα θυμωμενη και δεν της δινω σημασια αυτη με γραφει κανονικοτατα και συνεχιζει και παιζει με το παιχνιδι της.Τι να κανω και τι δεν κανω καλα?Τωρα βεβαια δεν μας ποναει αλλα φοβαμαι μην μαθει σε τετοια παιχνιδια ...

Αλλα κατα τα αλλα ειμαστε ολοι τρελαμενοι μαζι της...Αααααααα και τρελαινεται για υπνο μετα απο κανα 20 λεπτο παει και ξαπλωνει και τα παιδια με τρελαινουν...αντε ποτε θα ξυπνησει????

Αυτα απο μας και ελπιζω να με διαφωτισετε γιατι δεν θελω να κανω λαθη που αργοτερα α μου ειναι πιο δυσκολο να τα διορθωσω.Σας ευχαριστω πολυ.