Το νέο μας μέλος!!!

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Θα τον κοινονοικοποιησει.και θα τον προσαρμοσει τελεια ο αρης 100%......και θα ειναι ευτυχισμενος κοντα σας σιγουρα και παλι μπραβο

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να σου ζήσει και πάλι !!! Ευτυχισμένα και γερά τα μωρά σου, κάθε καλό σε εσένα που έσωσες τον πιτσιρίκο !!! :):):)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Κουκλι το ποϊντεροειδες:D. Ειναι ακομα επιφυλακτικος ε; Με την αγαπη που ειμαι σιγουρος οτι θα παρει σε κανενα μηνα θα ειναι αλλο σκυλι. Να τους χαιρεσαι.

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Είναι επιφυλακτικός αλλά λιγότερο σε σχέση με χθες. Βασικά θέλει όλη την ώρα να είναι στην αγκαλιά μου και να τον χαϊδεύω. Και τρώει παιδιά σαν παλαβό. Εξαφανίζονται οι κροκέτες σε χρόνο dt. Αλλά με τον Άρη εκεί που παίζουν αρχίζουν να τσακώνονται από το πουθενά. Και ο Δίας τρέχει να κρυφτεί τρέμοντας από τον φόβο του.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είναι λογικό μέχρι κάποιο βαθμό να τσακώνονται, είναι και τα 2 ίδιου φύλου, άλλα όπως και να έχει ο Άρης φαντάζομαι προσπαθεί να κυριαρχήσει. Ήτανε μοναχοπαιδι ήτανε μοναχογιός και (φοβαται μην έχει) γίνει παραπαίδι, ψυχογιος :D:D:D

Δεν ξέρω πως να σου πω να το διορθώσεις, ας μας πει κάποιος που έχει εμπειρία!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οταν "σωσαμε" την Ισιδα γινοταν το ελα να δεις. Ηταν μικρη και συνεχεια ενοχλουσε τη Λαρα και το παιχνιδι γινοταν κολαση στη στιγμη. Ηταν ομως για λιγο καιρο αυτο μεχρι η Ισις να μαθει τη θεση της και η Λαρα να καταλαβει οτι δεν απειλειται η δικια της. Θα τα βρουν μην προβληματιζεσαι και μην κανεις διακρισεις.

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Έτσι πιστεύω και εγώ. Το μόνο μου άγχος είναι να μην μαλλιοτραβηχτούν όταν εγώ θα λείπω από το σπίτι και τους βρω δαγκωμένους. Και ειδικά το μικρό.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αν μπορείς, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δείχνε λίγο περισσότερη τρυφερότητα+χάδια στο μεγάλο, προς το παρόν, για να μη νιώθει ότι απειλείται από το ...καινούριο μέλος της οικογένειας...
Έτσι, κάπως, θα καταλάβει και ο Δίας, ότι ο αρχηγός είναι ο Άρης. Και υπέρτατος αρχηγός όλων, ΕΣΥ!!!!

(Δεν ξέρω αν τα διατυπώνω καλά...)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα (αν είναι δυνατόν) να μην έρχονται σε επαφή χωρίς επίβλεψη. κράτα τα χώρια όταν λείπεις!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν θα σου πω πως ειναι απιθανο να φαγωθουν οταν δεν εισαι παρουσα αλλα απο τη δικη μου εμπειρια ειδα οτι ο καταλυτης για πολλους καυγαδες ημουν εγω. Πολλες φορες οταν εμεις δεν ειμαστε παροντες η συμπεριφορα τους ειναι διαφορετικη. Οι δικες μας δεν ειχαν φαγωθει ποτε οσο λειπαμε, οτι σκηνικο γινοταν ειμασταν κι εμεις εκει. Συνταγη δεν υπαρχει στανταρντ. Καθε σκυλος εχει το χαρακτηρα του. Το πιο πιθανο ειναι πως θα αναπτυξουν τον κωδικα τους μην αγχωνεσαι, ακομα και καμια δαγκωνια να πεσει ειναι στο προγραμμα, σκυλια ειναι. Και κατι βασικο μην μειωνεις ποτε τον μεγαλο μπροστα στον μικρο.

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Όλη μας η προσοχή είναι στον Άρη. Του μιλάμε συνέχεια, τον χαϊδεύουμε αλλά ο Άρης δεν μας δίνει καθόλου μα καθόλου σημασία. Σαν να μην υπάρχουμε. Είναι κολλημένος πίσω από τον μικρό. Πιστεύω θα φτιάξουν τα πράγματα. Υπομονή και επιμονή και όλα καλά.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κοίτα που στο τέλος, αντί να νιώθει ο Άρης....ριγμένος, θα νιώθετε ...εσείς!!!!!!
Αντί να τον ζηλεύει εκείνος, θα ζηλεύετε εσείς το μικρό......:):):)

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Πες το ψέμματα! Αλλά έχει ταλαιπωρηθεί τόσο το μικρό που χαλάλι του!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μη σκας ειναι η πρωτη μερα συβιωσης. Εμας μας πηρε μερικους μηνες για δω οτι και οι δυο ηταν απολυτα ευτυχισμενες. Εδω και 7 χρονια ομως ειναι σαν αδερφουλες. Αρκει να μην πεσει κεφτες αναμεσα τους.:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Όλα θα πάνε καλά ! Το σημαντικό είναι ότι το μικρό σώθηκε ... :):):)

Βασίλη, στην ανάγκη κόψτε τους κεφτέδες ... :D:D