Το μόνο ενδιαφέρον όταν βγαίνουμε είναι το φαγητό

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
φορεσε του φιμωτρο σε αυτες τις κοντινες βολτες ωστε να μην μπορει να φαει απο κατω.
να εισαι συνεχεια διπλα του ακομα και αν μυριζει και καθε φορα που θα προσπαθει να φαει να το διορθωνεις με μια εντολη πχ αστο...ετσι σιγουρα δεν θα μπορει να φαει και ισως σιγα σιγα συνηθισει τι του λες.
παντως χωρις οδηγο ειναι δυσκολο να του το μαθεις ειναι η αληθεια

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ξέρω πολύ καλά την γειτονιά μου,οπότε άσε σε αυτό να ξέρω καλύτερα.Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ κρούσμα φόλας και ούτε πρόκειται είμαι απόλυτα βέβαιος.
Δεν είμαι αρνητικός εάν αυτό κατάλαβες,φοράμε οδηγό,όταν χρειάζεται.Όταν πηγαίνουμε μεγάλες βόλτες και βγαίνουμε εκτός του καθημερινού πεδίου.Για να σου γράφω ότι μειώνεται η επιθυμία τροφής στην συγκεκριμένη δική μας περίπτωση σημαίνει ότι το έχω διαπιστώσει με τον χρόνο στην σκυλίτσα μου,και δεν έχω καμία όρεξη να σου γράψω αερολογίες.Επίσης κάτι που δεν διευκρίνισα και όλοι αμέσως βγάλατε χολή,είναι ότι,όταν βγαίνουμε βόλτα μετά την τροφή κάνουμε έναν απλό περίπατο,ούτε τρέξιμο,ούτε τίποτα,που αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω την λεπτομέρεια για την γύμναση του σκυλιού με γεμάτο στομάχι.
Εάν δεν έχει κανείς σας την διάθεση να μοιραστεί τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος,οι Moderator's ας κλειδώσουν το θέμα γιατί δεν έχει καμία χρησιμότητα για κάποιον που ψάχνει απάντηση και θα αναζητήσει πληροφορίες για το ίδιο πρόβλημα,Οπως επίσης για να μην βγάζουμε χολή όπως έγραψα παραπάνω και χαλάμε τις ζαχαρένια μας. :)

ps: vaggelo : Σκλάβιά είναι να έχεις ένα κατοικίδιο στην πόλη μέσα σε ένα διαμέρισμα με 4 τοίχους και στην βόλτα να το περιορίζεις μέχρι και που θα κοιτάξει.

Που ειδες τη χολη βρε panospanos? Οσο μπορει ο καθενας να βοηθησει στο θεμα σου στο γραφει. Τωρα αν εσυ εχεις καποια στανταρντς για τα οποια δεν εισαι διατεθιμενος να τα δεις απο την πλευρα που σου προτεινουν, τι βοηθεια περιμενες να βρεις απο ενα φορουμ περα απο το να σου δωσουν μια αλλη οπτικη στα "γνωστα" σου πραγματα. Κι αφου εχεις βρει τον τροπο οπως λες με το δικο σου σκυλι τι ψαχνεις να μαθεις τοτε, αυτο δεν καταλαβα.