Το μικρούλι husky μας

sourcesound

Member
13 Νοεμβρίου 2013
7
0
Καλησπερα σας. Πριν απο 2 εβδομαδες αποκτησαμε το κουταβι μας τον Jack. Ειναι ενα χασκι πολυ ομορφο και με 2 διαφορετικα ματακια :). Τις πρωτες 2-3 μερες μου εβγαλε την πιστη... τα εκανε ολα χαλια.. οπου νανε εκανε την αναγκη του, και το χειροτερο ειναι οτι εχει διαρροια..
Μπορει καποιος να μου πει γιατι εδω και 2 εβδομαδες δεν λεει να σταματησει αυτη η διαρροια? πηγα σε κτηνιατρο και μου εδωσε μια συνταγη για να του δινω καποιες καψουλες για να σφυξουν τα κακα του. αλλα σε λιγο τελειωνει το κουτακι με τις καψουλες και ακομα βελτιωση δεν ειδα!! του εχω παρει σκυλοτροφη για μωρα την flatazor premium for puppy. Μηπως ειναι λαθος η σκυλοτροφη? παντος την τρωει με πολυ ορεξη..

http://imageshack.com/a/img24/3714/eqlk.jpg
http://imageshack.com/a/img191/5495/ctu4.jpg

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Τι να πρωτορωτήσει τώρα κανείς...:rolleyes:

Από που το πήρατε το κουτάβι;
Τι ηλικία έχει;
Τα εμβόλιά του τα έχει ολοκληρώσει;
Αλλο κτηνίατρο δεν έχετε, να πάρετε δεύτερη γνώμη;
Εχετε αφήσει ένα μωρό, 15 μέρες με συνεχή διάρροια;!!!

sourcesound

Member
13 Νοεμβρίου 2013
7
0
Τι να πρωτορωτήσει τώρα κανείς...:rolleyes:

Από που το πήρατε το κουτάβι;
Τι ηλικία έχει;
Τα εμβόλιά του τα έχει ολοκληρώσει;
Αλλο κτηνίατρο δεν έχετε, να πάρετε δεύτερη γνώμη;
Εχετε αφήσει ένα μωρό, 15 μέρες με συνεχή διάρροια;!!!
το κουταβι το βρηκα σε αγγελια. το πηρα απο την αρτα απο ιδιωτη. εχει κανει το πρωτο του εμβολιο και εχει παρει 3 welpan. το επομενο εμβολιο ειναι τελος του μηνα. το κουταβι ειναι σχεδον 2 μηνων. μετα απο 3 μερες οταν το πηρα, το πηγα στον κτινιατρο και μου ειπε οτι ειναι απο αλαγης τροφης.. την ημερα μπορει να κανει 5-6 φορεσ κακα,τις 4 8α ειναι διαρροια και οι αλες 2 8α ειναι καπως καλυτερα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Δεν παίρνουμε ποτέ σκύλο από pet shop και από αγγελίες. Εκτός αν είναι κουτάβι, που βρέθηκε και χαρίζεται.
Αν το αγοράσατε, εκτός των άλλων, ήταν παράνομο που πωλήθηκε πριν τους 2 μήνες.
Το κουτάβι, πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εμβολίων του, για να κυκλοφορεί με ασφάλεια έξω. Δεν σας το είπε ο γιατρός σας;
Καλό είναι, να βρείτε γιατρό να πάρετε δεύτερη γνώμη. Δεν αφήνεις ένα μωρό, να έχει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, για τόσες πολλές μέρες.

Να φροντίσετε να τον τσιπάρετε.
Να του φοράτε πάντα ταυτότητα.
Εννοείται, δεν τον ζευγαρώνετε ποτέ.
Ενημερωθείτε, για τα απαραίτητα προληπτικά ιατρικά, που κάνουμε κάθε χρόνο.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Καλως ηρθατε :)

Ενα κουταβι δε το βγαζουμε βολτες πρωτου ολοκληρωσει τα εμβολια του!!!!! Αυτο γινεται γυρω στους 3 μηνες. Μεχρι τοτε μπορουμε να το βγαζουμε αγκαλιτσα & οχι να κυκλοφορει..

Αλλαξε αμεσα γιατρο, πηγαινε σε καποιον που να ξερει.

sourcesound

Member
13 Νοεμβρίου 2013
7
0
Καλως ηρθατε :)

Ενα κουταβι δε το βγαζουμε βολτες πρωτου ολοκληρωσει τα εμβολια του!!!!! Αυτο γινεται γυρω στους 3 μηνες. Μεχρι τοτε μπορουμε να το βγαζουμε αγκαλιτσα & οχι να κυκλοφορει..

Αλλαξε αμεσα γιατρο, πηγαινε σε καποιον που να ξερει.
ωραια κομενες οι βολτες. στην αυλη κανει να βγαινει για να κανει την αναγκη του?? τον εχω μαθει να τα κανει εξω τις περισοτερες φορες. δηλαδη το πρωι ανοιγω το σπιτακι του και κατευθειαν παει εξω για την αναγκη του.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Στην αυλη μπορει να βγαινει ναι , αρκει βεβαια να προσεχετε.. Εννοω οτι τα κουταβια μασουλανε το οτιδηποτε γι αυτο θελει προσοχη να μη φανε κατι και τα βλαψει

Το θεμα με τις διαρροιες ειναι οτι ο οργανισμος αφυδατωνεται και σ ενα κουταβακι αυτο μπορει να αποβει ακομα και μοιραιο. Σιγουρα καποιες φορες θελει καιρο μεχρι να συνηθισει τη τροφη αλλα σε τετοιες ηλικιες τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα.. 15 μερες ειναι πολλες για να χανει υγρα, γι αυτο θεωρω απαραιτητο να πατε σε καποιον αλλον

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@sourcesound καλωςηρθες κι εσυ και ο τζακ. Να τον χαιρεσαι και να σε χαιρεται και να χετε μια ομορφη παρεουλα οι δυο σας. Μιας και ειπες αυλη....αν στην αυλη που λερωνει..τυχαινει να την επισκεπτονται αδεσποτες γατες απο την γειτονια...ενδεχομενως να τρωει γατοκουραδα ο μικρος την ωρα που δεν τον επιτηρεις....και αυτο δεν βοηθα καθολου το εντερο του. καλο ειναι να ριχνεις μια ματια στην αυλη για υπαρξη η οχι γατοκουραδων πριν τον αφηνεις να πηγαινει εκει!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Επισης το κουταβι εχει παρει παστα για τα ενδοπαρασιτα? κι αυτα φερνουν διαρροιες

sourcesound

Member
13 Νοεμβρίου 2013
7
0
@sourcesound καλωςηρθες κι εσυ και ο τζακ. Να τον χαιρεσαι και να σε χαιρεται και να χετε μια ομορφη παρεουλα οι δυο σας. Μιας και ειπες αυλη....αν στην αυλη που λερωνει..τυχαινει να την επισκεπτονται αδεσποτες γατες απο την γειτονια...ενδεχομενως να τρωει γατοκουραδα ο μικρος την ωρα που δεν τον επιτηρεις....και αυτο δεν βοηθα καθολου το εντερο του. καλο ειναι να ριχνεις μια ματια στην αυλη για υπαρξη η οχι γατοκουραδων πριν τον αφηνεις να πηγαινει εκει!
Ευχαριστω Γιαννη... οταν τον βλεπω και παει κατι να φαει τον σταματαω.. π.χ τον προλαβα μια μερα πηγε να φαει μανιταρια, η οτι πλαστικο βρισκει εκει να το δοκιμασει!!! αλλα τις περισοτερες φορες τον προλαβαινω..

sourcesound

Member
13 Νοεμβρίου 2013
7
0
Επισης το κουταβι εχει παρει παστα για τα ενδοπαρασιτα? κι αυτα φερνουν διαρροιες
ναι ο ιδιοκτητης που τον ειχε πριν του ειχε δωσει εκεινο το welpaw 3 φορες. και μας μενει αλλη μια φορα να του δωσουμε στις 30 του μηνα

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
να χαίρεστε το κουτάβι σας και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

όλες οι συμβουλές που σου δόθηκαν είναι σημαντικές, με πρώτη και καλύτερη αυτή της αλλαγής κτηνιάτρου, καθώς και εκείνη για τις βόλτες. πριν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολίων ο οργανισμός του κουταβιού είναι 'ορθάνοιχτος' οπότε θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

sourcesound

Member
13 Νοεμβρίου 2013
7
0
Καλησπερα! Πηγα σε αλλον κτηνιατρο και μ ειπε να μην του δινω σκυλοτροφη και να του φτιαχνω βραστο κοτοπουλο με ρυζακι. του εδωσε και κατι για τα σκουληκια, καποιο υγρο στο στομα με σηριγα. και μου εδωσε κατι χαπια κοκκινα τα οποια θα τα κοβω στην μεση και θα του δινω μια φορα την ημερα. Μου ειπε οτι ειναι για να σφυξουν τα κακα του! Αυτα. Τωρα περιμενουμε αποτελεσματα. :)