Το μίσος του ανθρώπου

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Ακούστε μέχρι που μπορεί να φτάσει το μίσος του ανθρώπου για τα ζώα.

Γυρνάω χθες με τον Ζευς από το πάρκο και ως πάντα τον έχω λυτό. Περνάει ένας από δίπλα μας και παέι ο Ζευς να τον μυρίσει. Πριν τον φτάσει μου λέει αυτός "Μάζεψέτονε αυτόν". Και πριν προλάβω να τον πιάσω ο σκύλος τρόμαξε από κάτι(τρόμαξε όπως τρομάζει από δυνατούς ήχους). Εγώ νόμιζα ότι τον κλώτσησε ή τον έσπρωξε, αλλά είδα κάτι στο χέρι του που κρατούσε(ένα τετράγωνο πραγματάκι). Το θέμα είναι ότι ο Ζευς δεν τρομάζει τόσο εύκολα αν τον κλωτσήσουνε ή τον σπρώξουνε, θα έχει εντελώς άλλη αντίδραση. Με έβαλε σε υποψίες αυτό το πραγματάκι που κρατούσε στο χέρι του γιατί είδα εγώ ότι κάτι πάτησε. Ρώτησα έναν φίλο μου τον Georgels και μου είπε ότι έχει δει να πουλάνε στο telemarketing κάτι παρόμοιο, και ξέρετε τι είναι??
Λέγεται Riddex και είναι ηλεκτρονικός απωθητής εντόμων τροκτικών+ιονιστής που δουλεύει με υπέρυχους και οστικά κύματα. Όταν το βάλεις σε υψυλή τάση τρομάζει και τα σκυλιά γιατί τους ενοχλεί στο τύμπανο. Δεν ξέρω όμως αν δημιουργεί πρόβλημα στην ακωή του, αλλά το σκυλί θα έχει περισσότερη κροτοφοβία.
Σήμερα γυρνόντας πάλι από το πάρκο τον βλέπω να έρχεται πάλι και μώλις είδε τον σκύλο το έβγαλε πάλι από την τσέπη του και ήταν έτοιμος να το πατήσει. Έδεσα τον σκύλο και άρχισε ο καυγάς... Δεν το περίμενε ότι θα το είχα καταλάβει τι κρατούσε...
Γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ξέρεται ποτέ σε τι ανώμαλα άτομα θα τύχεται.

Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
Εγώ το χειρότερο που έχω πάθει είναι με έναν Άραβα που προσπάθησε να χτυπήσει το σκύλο μου στο κεφάλι με το κινητό του επειδή πέρασε από δίπλα του. Ευτυχώς δεν τον πέτυχε γιατί δεν ξέρω πως θ' αντιδρούσα.

Αυτή η συσκευή που λες δεν ακούγεται επικίνδυνη αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή με τους παράξενους που κυκλοφορούν.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
μονο η τελεμαρκετινγκ θα μπορουσε να εχει βγαλει κατι τετοιο/...

α ρε gevk που επεσες.... :D

Dio

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2007
95
0
Καλά οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελός. Άκου τώρα πράγμα να κρατάνε τον αποθυτή εντόμων μαζί τους για να ΄το χρησιμοποιούν στα σκυλιά, ε ρε ενα χεράκι ξύλο που χρειάζονται όλοι αυτοί.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μια φορά κι έναν καιρό, παρήγγειλα κάτι πίτσες στο σπίτι.
Είχα επισκέψεις, και είχε φτάει η ώρα κάτι να φάμε...

Χτύπησε το κουδούνι, και άνοιξα την πόρτα. Στάσου εκεί, είπα στον πιτσαμαν, αλλά αυτός θεώρησε λογικό να προχωρήσει μέσα στο σπίτι.

Μόλις είδε το Τέρας να τον κοιτάζει, πισωπάτησε λέγοντας: Παναγία μου!!!

Επειδή έτσι και αλλιώς ο τύπος ήταν βλάκας και δεν με άκουσε και προχώρησε με το έτσι θέλω στο σπίτι μου, και επειδή ενώ ο σκύλος μου απλώς τον κοίταζε καθισμένος στο μαξιλαράκι του, είχε αυτήν την αντίδραση που πιθανόν να τον ξεσήκωνε, γύρισα άγρια προς το μέρος του και του είπα:

Τι είπες? Παναγία μου? Ήρθες σπίτι μου να κάνεις προσυλυτισμό???

Ο τύπος τα έχασε... Φοβισμένος όπως ήτανε, άρχισε να τραυλίζει!!!
Οοοχι, εγώ... απλώς φοβάμαι τον σκύλο..., κατάφερε να πει

Ναι αλλά την Παναγία τι της ανέφερες? Ήρθες σπίτι μου, στο σπίτι ενός εβραίου (δεν είμαι, αλλά με βόλευε εκείνη την ώρα να πω αυτό) να μιλήσεις για Παναγίες? Δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται ο προσυλιτισμός?

Ο τύπος τάχασε τελείως, είχα αγριέψει πραγματικά, ο τύπος άρχισε να με φοβάται...

Επειδή δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες του διαλόγου, και για να μην πολυλογώ, μετά από 5 λεπτά ο τύπος είχε ξεχάσει εντελώς την παρουσία του σκύλου μου, φοβόταν εμένα, τον τρελό που είχε μπλέξει, και ήθελε να φύγει, αλλά από την άλλη, δεν είχε πληρωθεί ακόμα για τις πίτσες... Τον απειλούσα με μηνύσεις, τον έκανα να παραδεχτεί ότι στην πραγματικότητα δεν είναι χριστιανός και ότι κακώς αναφέρθηκε στην Παναγία και άλλα πολλά...

Οπότε, μετά από 5 λεπτά του λέω ήρεμα, μετά από τις φωνές:
Για πες μου, ποιόν φοβάσαι τώρα, εμένα ή τον σκύλο?
Εσ-σένα!!! Απάντησε τραυλίζοντας...

Μάθε το λοιπόν, άπαξ δια παντός:
Εμείς είμαστε οι επικίνδυνοι, όχι οι σκύλοι μας, εμείς είμαστε οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι βιαστες, οι παιδεραστές, οι δολοφόνοι, οι απατεώνες... Τους ανθρώπους να φοβάσαι, όχι τα σκυλάκια τους! Κάνοντας τον πιτσαδόρο, μπαίνεις στο σπίτι του κάθε τρελού, και αντί να φοβάσαι τους ανθρώπους, φοβάσαι τα σκυλάκια τους.

Τον πλήρωσα κι έφυγε τρέχοντας!

Μετά από μήνες, ήμουνα στην μαρίνα Καλαμακίου, μας είχε πιάσει το βράδυ, και παραγγείλαμε πίτσες... Τσουπ, ο τύπος!!!
Την ώρα που σταμάτησε για να μας δόσει τις πίτσες, είδε εμένα...
Έβαλε μπρος, κι έφυγε γκαζώνοντας σαν τρελός!!!!!!!!!!

Ένας φίλος που ήταν παρέα μας, τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο, και τον πρόλαβε στα φανάρια, στην έξοδο της μαρίνας. Πήρε τις πίτσες, και μας τις έφερε...

Τι γέλιο είχα κάνει εκείνο το βράδυ...

------------------------------------------

Έχω πολύ καιρό να γελάσω έτσι, πληρώνω όσα όσα για να βρω τον τύπο με το σκυλοαπωθητικό... Θα τον κάνω να κυκλοφορεί με ανθρωποαπωθητικό μετά, θα αφήσει ήσυχα τα σκυλάκια!!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αμάν!!!
Στο Ηράκλειο Κρήτης κυκλοφορεί ο τύπος με το σκυλοαπωθητικό?

Ω ρε γαμώτο, εκεί οι άνθρωποι μπορεί να κρατάνε και κουμπούρια, άσε, δεν έρχομαι!!!
Είπαμε, τρελός τρελός, αλλά... δεν μου αρέσουν τα όπλα και οι μπαλωθιές...

Στην Αθήνα, η τρέλα πουλάει, εκτός Αθήνας δεν με παίρνει... Δεν ξέρω τα χούγια τους. Δεν παίζω εντός έδρας εκεί.

:evil:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έγραψες παλι amangos!!!
Unpaiktable τρελό αγόρι!

:lol: :lol: :lol:

Λοιπόν Gev, ακόυ ένα κολπάκι που έχω βρει και με αφήνουν οι περίεργοι στην ησυχία μου.

Έχω μάθει στο σκύλο μου ότι στην εντολή «Άστο» ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τα πάντα.
Όταν του λέω λοιπόν «άστο» δεν αφήνει μόνο το φαγητό ή το παιχνίδι του, αδιαφορεί για το αν περάσει μια γάτα από δίπλα του, ένας σκύλος, ένα παιδάκι που τσιρίζει κ.τ.λ.

Ευτυχώς για καλή μας τύχη οι βλαμμένοι της περιοχής που μένω, κάνουν «μπαμ» από μίλια μακριά.
Είναι οι άνθρωποι (συνήθως άντρες), οι οποίοι ηλικιακά βρίσκονται στα 55 + , ντυμένοι συντηρητικά και συνήθως με σκούρα ρούχα, ο οποίοι με «καρφώνουν» από 50 μέτρα μακριά, τα χαρακτηριστικά τους είναι αλλοιωμένα από την αηδία που βλέπουν τον σκύλο μου και έρχονται καταπάνω μου με γρήγορα βήματα έτοιμοι για καβγά.

Με το που βλέπω λοιπόν βλαμμένο και έχει πλησιάσει στα 5 μέτρα, κάνω ότι μαζεύω το λουρί του Iggy και φωνάζω δυνατά στο σκυλί (τόσο όσο να με ακούσει ο βλαμμένος) «ΑΣΤΟ»!!!
Με το «Άστο» πιστεύουν πως το «θηρίο» είναι έτοιμο να τους επιτεθεί, αλλάζουν ύφος (ο τσαμπουκάς τους περνάει) και συνήθως κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο και γίνονται μπουχός!!!

Σε περίπτωση που δεν χαμπαρίσει ο βλαμμένος και συνεχίσει να έρχεται καταπάνω μου, έχω μάθει στο σκυλί να γαβγίζει με την εντολή «Μίλα». Του λέω ψιθυριστά «Μίλα» και αρχίζει να γαβγίζει! Ο βλαμμένος συνήθως κόβει λάσπη…

Σε ιδιάζουσα περίπτωση βλαμμένου που ΔΕΝ χαμπαρίσει με τα παραπάνω, αναλαμβάνω εγώ την δύσκολη αποστολή «απομάκρυνση βλαμμένου μια ώρα αρχύτερα» και πίστεψέ με τότε χαμπαρίζει! :twisted: :twisted: :twisted:
Διότι όταν ανοίξω εγώ τον οχετό και αρχίσω τα «Γαλλικά με συνοδεία πιάνου», ο ουρανός βρέχει βατράχια… Οπότε ο βλαμμένος αρχίζει και τρέχει πανικόβλητος να βρει ομπρέλα…

Το καλύτερο βέβαια από όλα είναι να έχεις τον σκύλο στο λουρί για να ελέγχεις πάντα την κατάσταση και να μην χρειαστεί ποτέ να μπεις σε ανάλογη περιπέτεια… :wink:

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
ROTTIE said:
Ευτυχώς για καλή μας τύχη οι βλαμμένοι της περιοχής που μένω, κάνουν «μπαμ» από μίλια μακριά.
Είναι οι άνθρωποι (συνήθως άντρες), οι οποίοι ηλικιακά βρίσκονται στα 55 + , ντυμένοι συντηρητικά και συνήθως με σκούρα ρούχα, ο οποίοι με «καρφώνουν» από 50 μέτρα μακριά, τα χαρακτηριστικά τους είναι αλλοιωμένα από την αηδία που βλέπουν τον σκύλο μου και έρχονται καταπάνω μου με γρήγορα βήματα έτοιμοι για καβγά.

Με το που βλέπω λοιπόν βλαμμένο και έχει πλησιάσει στα 5 μέτρα, κάνω ότι μαζεύω το λουρί του Iggy και φωνάζω δυνατά στο σκυλί (τόσο όσο να με ακούσει ο βλαμμένος) «ΑΣΤΟ»!!!
Με το «Άστο» πιστεύουν πως το «θηρίο» είναι έτοιμο να τους επιτεθεί, αλλάζουν ύφος (ο τσαμπουκάς τους περνάει) και συνήθως κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο και γίνονται μπουχός!!!

Σε περίπτωση που δεν χαμπαρίσει ο βλαμμένος και συνεχίσει να έρχεται καταπάνω μου, έχω μάθει στο σκυλί να γαβγίζει με την εντολή «Μίλα». Του λέω ψιθυριστά «Μίλα» και αρχίζει να γαβγίζει! Ο βλαμμένος συνήθως κόβει λάσπη…

Σε ιδιάζουσα περίπτωση βλαμμένου που ΔΕΝ χαμπαρίσει με τα παραπάνω, αναλαμβάνω εγώ την δύσκολη αποστολή «απομάκρυνση βλαμμένου μια ώρα αρχύτερα» και πίστεψέ με τότε χαμπαρίζει! :twisted: :twisted: :twisted:
Διότι όταν ανοίξω εγώ τον οχετό και αρχίσω τα «Γαλλικά με συνοδεία πιάνου», ο ουρανός βρέχει βατράχια… Οπότε ο βλαμμένος αρχίζει και τρέχει πανικόβλητος να βρει ομπρέλα…

Μπρε!! Τι είσαι εσύ μπρε;;;; :lol:

Καλά κάνεις. Έχεις απόλυτο δίκιο. Όσο για τους βλαμμένους, μην ανησυχείς, όλοι την ίδια μούρη έχουνε. Και ο τρόπος που έχεις βρει για τους διώχνεις πολύ καλός.

Ανώμαλοι όλοι. Άκου χτύπησε το σκυλί σχεδόν με λέιζερ :evil: :evil: (γιατί κάτι τέτοιο υποψιάζομαι πως είναι).

Ανώμαλη κοινωνία, ΑΝΩΜΑΛΟΙ άνθρωποι.

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Εντάξει δεν τον άφησα έτσι. Τον προειδοποίησα-απείλησα ότι αν το ξαναδώ αυτό να το κρατάει δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Αυτός όμως μάλλων πως δεν θέλει να το καταλάβει.
spanielboy δεν είναι λέιζερ, είναι μικροκύματα. Εμείς δεν το καταλαβαίνουμε αλλά τα σκυλιά το νιώθουν.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Την επόμενη φορά που θα τον δεις, πες του ότι θα του κάνεις μήνυση για πιθανή πρόκληση βλάβης μέσω χρήσης μικροκυμάτων ή άλλη μορφής εκπομπής σε σένα και στο σκύλο. Εκτός από από πιθανή βλάβη, ότι θα τους τραβήξεις καμιά μήνυση για ψυχική οδύνη κλπ.

Αν δεν καταλαβαίνει και απ΄αυτό, πες του ότι θα του βάλεις τη συσκευή στον κwλο!

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
gevkarinian said:
spanielboy δεν είναι λέιζερ, είναι μικροκύματα. Εμείς δεν το καταλαβαίνουμε αλλά τα σκυλιά το νιώθουν.
Μπορείς αν θες να εξηγήσεις λίγο; Μικροκύματα να υποθέσω ότι είναι κάποιοι "ήχοι" που ακούν μόνο τα σκυλιά στην προκειμένη;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η συσκευή αυτή παράγει ηχητικά κύματα, τα οποία εκτείνονται πέρα από το ηχητικό φάσμα του ανθρώπινου αφτιού και γι’ αυτό τον λόγο δεν γίνονται αντιληπτά από τον άνθρωπο.
Αυτό δεν ισχύει για τα σκυλιά βέβαια, των οποίων τα αφτιά αντιλαμβάνονται ευρύτερο φάσμα ηχητικών κυμάτων.

Δεν νομίζω πάντως ότι αυτή η συσκευή μπορεί να προκαλέσει κάποια πρόβλημα στο σκυλί παρά μόνο έντονη ενόχληση.
Για να καταλάβεις τι εννοώ gev, σκέψου να φωνάξει κάποιος κοντά στο αφτί σου μια δυνατή τσιρίδα!
Δεν θα νιώσεις ξάφνιασμα? Αυτόματα αυτό θα σου προκαλέσει δυσφορία και ως αποτέλεσμα θα έχει την απομάκρυνση σου.
Με ανάλογο τρόπο λειτουργεί και το Riddex…

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μάλλον θα υπάρχει κάποια άλλη συσκευή, απωθητική για σκύλους-γάτες?
Ναι, είναι της telemarketing και αυτή...δεν είναι βλαβερή, αλλά μόνο για τον ψυχισμό των ιδιοκτητών σαν και μας...

Εγώ έβγαζα 2 σκύλες μαζί (9 και 16 μηνών) και τις έλυνα σε πεζόδρομο/δάσος. Στην άκρη του πεζόδρομου έχει ένα σπίτι που μονίμως έχει τις 2 αυλόπορτες ανοιχτές. Η νοικοκυρά γυρίζοντας από τα ψώνια δέχτηκε την ''άγρια επίθεση'' των κουταβιών μου :lol: :lol: όπως υποστήριξε απειλώντας ότι θα πάει στην αστυνομία γιατί ''υπάρχουν και νόμοι'' και όταν τις είπα ότι επίθεση σκύλου δεν είναι ''μυρίζω την σακούλα από το super market και φεύγω'' μου είπε ''εγώ θα πώ ότι με δάγκωσαν αν χρειαστεί για να πας φυλακή'' :!: :!: Οταν της είπα ''αφού θα πάω που θα πάω φυλακή περίμενε να φέρω τον μπαμπά τους να σε φάει, να ξεβρομίσει τουλάχιστον και η γειτονιά'' έληξε η συζήτηση... 8) 8) Θέλει και λίγο τρέλα, δεν γίνεται αλλιώς...

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
denis said:
Μάλλον θα υπάρχει κάποια άλλη συσκευή, απωθητική για σκύλους-γάτες?
Ναι, είναι της telemarketing και αυτή...δεν είναι βλαβερή, αλλά μόνο για τον ψυχισμό των ιδιοκτητών σαν και μας...

Εγώ έβγαζα 2 σκύλες μαζί (9 και 16 μηνών) και τις έλυνα σε πεζόδρομο/δάσος. Στην άκρη του πεζόδρομου έχει ένα σπίτι που μονίμως έχει τις 2 αυλόπορτες ανοιχτές. Η νοικοκυρά γυρίζοντας από τα ψώνια δέχτηκε την ''άγρια επίθεση'' των κουταβιών μου :lol: :lol: όπως υποστήριξε απειλώντας ότι θα πάει στην αστυνομία γιατί ''υπάρχουν και νόμοι'' και όταν τις είπα ότι επίθεση σκύλου δεν είναι ''μυρίζω την σακούλα από το super market και φεύγω'' μου είπε ''εγώ θα πώ ότι με δάγκωσαν αν χρειαστεί για να πας φυλακή'' :!: :!: Οταν της είπα ''αφού θα πάω που θα πάω φυλακή περίμενε να φέρω τον μπαμπά τους να σε φάει, να ξεβρομίσει τουλάχιστον και η γειτονιά'' έληξε η συζήτηση... 8) 8) Θέλει και λίγο τρέλα, δεν γίνεται αλλιώς...

Rottie ευχαριστώ κι εγώ για την πληροφορία.

Denis συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Και έπραξες πολύ σωστά. Τελικά έλυσες τον μπαμπά;;; :lol: