Το κόκκινο ροτβάιλερ

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
Chloe: Η συζήτηση μεταφέρθηκε από δω http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4185&page=4

Λόγω χρώματος
εχεις ακουσει για κοκκινα ροτβαιλερ ? (υποτελες γονιδιο - δινει αντι για μαυρο υποξανθο ή κοκκινωπο με ανοιχτοχρωμα σημαδια...) με ενα λαμπραντορ-μιξ θα διπλωνε και θα εδινε κατι τετοιο φανταζομαι...

Last edited by a moderator:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Ειδα ενα καφε - πυρινο (οπως τα καφε ντομπερμαν ) σε σεμιναριο εργασιας την περασμενη βδομαδα. Πολυ ωραιο και με καλο χαρακτηρα.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ειδα ενα καφε - πυρινο (οπως τα καφε ντομπερμαν ) σε σεμιναριο εργασιας την περασμενη βδομαδα. Πολυ ωραιο και με καλο χαρακτηρα.
Στην Ελλαδα το ειδες?Καιρος ειναι να εμφανιστει νεα εργασιακη γραμμη της συγκεκριμενης ρατσας....;)

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
ετσι ειναι αλλα και πιο ανοιχτοχρωμο βγαινει. Δεν εχω φωτο. Φυσικα ειναι απαραδεκτο χρωμα για τη φυλη. Μου κανει εντυπωση οτι βγηκε τετοιο κουταβι στην Ελλαδα, ειναι πολυ σπανιο (και βεβαια οι εκτροφεις τα κοιμιζουν). Να ηρθε απ' εξω ή να γεννηθηκε εδω?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
(και βεβαια οι εκτροφεις τα κοιμιζουν).
Τετοια μου λετε και με σοκαρετε πουρνο πουρνο :(

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Με την αμαθεια μερικων ζουν καποιοι αλλοι.Πριν απο λιγα χρονια ειχα ακουσει σε καποιον οτι πουλαγαν ενα καφε συλεκτικο ροτβαιλερ!!!Συλλεκτικο....](*,)](*,):maria:

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
κυττα...ημιαμα καφε ροτβαιλερ πολυ ευκολο να προκυψουν στην Ελλαδα (= με καστανο ντομπερμαν) αλλα τα καθαροαιμα ειναι πολυ σπανια...(συλλεκτικο ! :mad::D:paja1:)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1

Mετα απο παρακηλση της συμφορουμητισας φαινιομενον γιατι το πισι της δεν της ανεβαζε τη φωτο παραθετο το ροτ που μου εστειλε!! Σχω να δηλωσω οτι ειναι τελειοοο!!

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
βρηκα τη φωτο σε τουρκικο ροτβαιλερ φορουμ... θαυμαστε! (παω να βρω αλλο φωτο-αποτετοιο γιατι το φωτο-μπακετ μου δεν λειτουργει...:mad: )

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
φιλε δεν ξερω τουρκικα αλλα για κοκκινο ροττ το ειχανε οι γειτονες...μπορει ναναι και ημιαμο αλλα το τριχωμα μαλλον απεριποιητο το βλεπω και ζει και εξω...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Aααα τι ομορφα!! Σαν ιρλανδος αναμεσα σε ελληνες ειναι το τελευταιο!! Εμενα με αρεσει!!