Καλησπέρα! Έχω ένα κουτάβι 2 περίπου μηνών εδώ και 1 μήνα. Το βρήκα παρατημενο όταν ήταν ακόμα 30ημερων και αποφάσισα να το κρατήσω. Ενώ είναι πολύ έξυπνο και μαθαίνει γρήγορα πολλά πράγματα όπως το Κατσε, ξαπλωσε, γύρνα, πόδι κάποιες φορές κάτι τον πιάνει μετά το πολύ παιχνίδι και αρχίζει να γρυλιζει στα χέρια ή στα πόδια μου και να τους ορμαει. Ενώ του λέω το κλασικό μη που έχει μάθει και υπακούει εκείνη την ώρα δεν το κάνει και καθυστερεί. Το γνωρίζω πως λόγο του ότι δεν απογαλακτηστηκε θα έχει κάποια προβλήματα συμπεριφοράς και πως πρέπει να απευθυνθω σε κάποιον ειδικό όμως έχει κάνει μέχρι στιγμής ένα ακόμα εμβόλιο και η κτηνίατρος μου είπε πως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Μέχρι τότε όμως τι μπορώ να κάνω; επιπλέον κάθε φορά που φεύγουμε από το σπίτι τρέχει πως την πόρτα και κλαίει. Προσπάθησα να του δώσω κάποια κόκκαλο να ασχολείται για να μην το κάνει όμως και πάλι μας καταλαβαίνει και τρέχει προς το μέρος μας. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Τουλάχιστον μέχρι να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.