Το καλύτερο σκυλί

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
katrouli το dogforum, είναι site για σκυλιά. Δεν είναι facebook πχ. Προτιμούμε δηλαδή να μάθουμε για τον σκύλο σου, παρά για σένα. Αν όχι και για τους δύο δηλαδή. Στο δια ταύτα, δεν έχει κανένα νόημα, να σου τα βγάζουμε με το τσιγκέλι για τον σκύλο σου. Αν δεν θέλεις να μιλήσεις γι'αυτόν, δεν καταλαβαίνω γιατί έκανες εγγραφή. Και βεβαίως, δεν ενδιαφέρει κανέναν αν είναι καθαρόαιμο (!) ή ημίαιμο.
Θα σε συμβούλευα λοιπόν, για την ομαλή ροή του θέματός σου, να αφήσεις τα...πείσματα και να κάνεις μια σωστή παρουσίαση, ή...να αφήσεις το θέμα...:neutral:
καλά εσυ γιατί αρπάζεσε τ'ωρα ? οκ εχω εναν κοπρο 3 χρονων , τον βρηκα στον δρομο κ τον λενε ραταπλαν . ειναι 50 εκατοστα ψηλος κ 30 κιλά . χρωματος γκρι.
οκ μαρεκο ?
π.ς be cool....

Λουνομαμά

Well-Known Member
26 Δεκεμβρίου 2011
108
1
Ηράκλειο Κρήτης
Πες μας για το σκύλο σου, όχι για το δικό μου....

γεια σας φιλοι μου ,
ειμαι ο ανδρεας κ παιζει να εχω το πιο εξυπνο , το πιο ομορφο κ πιο αφωσιομενο σκυλι του κοσμου....

ναι , ναι ετσι ειναι κ τωρα μπορειτε να σκασετε απο την ζηλεια σας.....

η ηλικια του ειναο 3 χρονων

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Δεν αρπάζομαι katrouli
Απλώς δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να σε παρακαλάνε τόση ώρα, να πεις δυό κουβέντες για τον σκύλο σου. Ενας σκασμός ακατανόητα άνευ λόγου, λογοπαίγνια :confused:

π.ς ; αν αρπαχτώ θα το καταλάβεις...;)

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
Δεν αρπάζομαι katrouli
Απλώς δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να σε παρακαλάνε τόση ώρα, να πεις δυό κουβέντες για τον σκύλο σου. Ενας σκασμός ακατανόητα άνευ λόγου, λογοπαίγνια :confused:

π.ς ; αν αρπαχτώ θα το καταλάβεις...;)
ελα μωρε δεν εγινε κατι... το επαιζα λιγο δυσκολος αλλα εσυ με αποκαλυψες αμεσως :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αν οντως τον εχεις μαζεψει απ' το δρομο σε τιμα. Ειμαστε πολλοι "συλεκτες" στο φορουμ και ασφαλως ψωφαμε για τετοιες ιστοριες. Ειμαστε ολο αυτια (και ματια).

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
Αν οντως τον εχεις μαζεψει απ' το δρομο σε τιμα. Ειμαστε πολλοι "συλεκτες" στο φορουμ και ασφαλως ψωφαμε για τετοιες ιστοριες. Ειμαστε ολο αυτια (και ματια).
ετσι ειναι . βεβαια εχω κ αλλο σκυλο αλλα αυτος ειναι αλλη ιστορια.. σχετικα με τον ραντ θα στα πω αλλη φορα που θα λειπει ο μαρεκο....
@mareco
σε πειράζω , ομορφάντρααααα μου....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βρε mareco σε κάποιο άλλο θέμα (yasemin.....) δεν έλεγες οτι θες επειγόντως ξύρισμα ??:D:D

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
To πήρα ράτσας κ μάλλον το έχω κακομάθει κ τώρα έγινε κοπρόσκυλο... αστειεύομαι σούπερ είναιι...
εγω μια φορα το αποκαλεσα με το ονομα της ρατσας του κ αυτη ηταν οταν πρωτομιλησα με τον εκτροφεα του(το δρόμο) . εκτοτε τον αποκαλω με το ονομα του :)
καλά εσυ γιατί αρπάζεσε τ'ωρα ? οκ εχω εναν κοπρο 3 χρονων , τον βρηκα στον δρομο κ τον λενε ραταπλαν . ειναι 50 εκατοστα ψηλος κ 30 κιλά . χρωματος γκρι.
εγώ λοιπόν τώρα που είπες οτι το σκυλί σου είναι ημίαιμο γουστάρωνα το δω περισσότερο απο πριν που είχες αφήσει να αιωρείται οτι ειναι ράτσα,όλα τα σκυλιά ,ράτσας και μη,εκτροφέα ή οχι είναι ξεχωριστά ! Πόσο μάλλον τα ημιαιμάκια που δεν υπάρχει άλλο σκυλί να τους μοιάζει τόοοοσο πολύ όσο θα έμοιαζαν δυο γπ για παράδειγμα.Και όλα τα σκυλιά(απο οσο μου επιτρέπει να γνωρίζω ο χρόνος που πέρασα στο φορουμ)εδώ μέσα αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα,ασχετου ράτσας και προελεύσεος.:cool:
περιμένουμε φωτογραφίες

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμένα πάλι μου την έχεις σπάσει και ποσώς με απασχολεί τι σκύλο έχεις............:lol: