Το ημερολόγιο του σκύλου και της γάτας

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εννοειται, δεν λεμε οτι αντιπαθουμε τις γατες, απλα κανουμε πλακα με την αιωνια "κοντρα" σκυλος vs γατας!;)
ναι ναι...ξερω...:) απλα το λεω για εκεινους που δεν το βλεπουν ετσι κι εχουν προκαταληψη!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εγώ δεν έχω προκατάληψη με τις γάτες,αλλοίμονο,απλά τυχαίνει να προτιμώ τους σκύλους! Ελα μου,όμως που ο Ροκυ έχει?:p:rolleyes:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εγώ δεν έχω προκατάληψη με τις γάτες,αλλοίμονο,απλά τυχαίνει να προτιμώ τους σκύλους! Ελα μου,όμως που ο Ροκυ έχει?:p:rolleyes:
Και ο δικος μου, με τις ξενες ειδικα, αλλα και με τη Σεμελη που μονιμως κυνηγα!...αλλα οχι για να τις σκοτωσει...για να τις τσαλαπατησει!
αμαν κι αυτες να μη μας καθονται!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Δεν ισχυει το οτι δεν καταλαβαινουν αν εισαι στενοχωρημενος οπως και το οτι δεν σε υποδεχονται στην πορτα... Δεν ειναι ολες ετσι σιγουρα αλλα αν για κατι δεν πρεπει να τις κατηγορησουμε αυτο ειναι η αδιαφορια! Σιγουρα ειναι διαφορετικες απο τους σκυλους σιγουρα δεν μπορουμε να κανουμε τα ιδια πραγματα με μια γατα και με ενα σκυλο αλλα η τρυφεροτητα και η αγαπη προς το αφεντικο-συγκατοικο τους δεν τους λειπει ουτε στο ελαχιστο!

@scarlett η Σεμελη σου ειναι υπεροχη!!! Ειναι ragdoll η απλα μοιαζει?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Δεν υπάρχει άσχημη γάτα !!!
Σκυλάκια που δεν είναι τόσο χαριτωμένα ναι
γατάκια τσου χαχα
να πούμε και ένα καλό!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Και για να μη λετε δειτε το παρακατω...

• Winnie

Οι ηρωικές πράξεις δεν είναι μονοπώλιο των σκύλων. Όταν το σπίτι της οικογένειας Keesling, τον Απρίλιο του 2007, γέμισε από μονοξείδιο του άνθρακα εξαιτίας μιας βλάβης, η γάτα τους, Winnie -που κοιμόταν κοντά σε ανοιχτό παράθυρο- έτρεξε στο κρεβάτι της Kathy Keesling και την ξύπνησε τραβώντας τα μαλλιά της και νιαουρίζοντας. Η Kathy ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και σχεδόν λιποθύμησε αλλά η γάτα συνέχισε να επιμένει έως ότου η γυναίκα να σταθεί στα πόδια της. Η Kathy συνειδητοποίησε ότι ήταν η μοναδική στην οικογένεια που είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε το ασθενοφόρο, προτού καταρρεύσει και η ίδια. Οι διασώστες έφτασαν εγκαίρως ώστε να σώσουν τα τρία αναίσθητα μέλη της οικογένειας και τη Winnie που είχε κρυφτεί στην ντουλάπα.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Προφανως η γατα ηθελε να πει "ξυπνα ρε να μου ανοιξεις να φυγω, πεθαινω!!":p
Περα απο την πλακα καλα ειναι και τα γατακια αλλα δεν τα εχω σε τοση εκτιμηση οπως τα σκυλια απλα γιατι πιστευω δεν μπορουν να προσφερουν στον ανθρωπο αυτα που μπορει ενας σκυλος. Κατα τ αλλα ζωακια ειναι αυτα και τα αγαπαω οπως ολα τα ζωα του κοσμου!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Σίγουρα δεν ταιριάζουν σε όλους τους ανθρωπους, εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός και το τι χαρακτηριστικά θέλει να έχει το κατοικίδιο του, έχουν άλλη ιδιοσυγκρασία μπορούν να σου προσφέρουν άλλα πράγματα. Δεν είναι κακιες όμως το αντίθετο!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Προφανως η γατα ηθελε να πει "ξυπνα ρε να μου ανοιξεις να φυγω, πεθαινω!!":p
Περα απο την πλακα καλα ειναι και τα γατακια αλλα δεν τα εχω σε τοση εκτιμηση οπως τα σκυλια απλα γιατι πιστευω δεν μπορουν να προσφερουν στον ανθρωπο αυτα που μπορει ενας σκυλος. Κατα τ αλλα ζωακια ειναι αυτα και τα αγαπαω οπως ολα τα ζωα του κοσμου!
Σεβομαι την αποψη σου κι εκτιμω την ειλικρινεια σου! :)
Πραγματι στους περισσοτερους ανθρωπους αρεσει και συγκινει η πιστη και η αφοσιωση απο το ζωακι τους, αλλα ακομα και απο τον συντροφο τους.
Ειναι μια ωραια ενισχυση του εγω και ειναι απολυτα σεβαστη....
Υπαρχουν κι εκεινοι ομως που δεν εχουν αυτη την αναγκη της τοσο αφοσιωμενης σχεσης, τους αρεσει η Βασιλικη ανεξαρτησια και πιπερατη προσωπικοτητα του ζωου που συμβιωνουν οπως επισης και τους πνιγει η διαρκης σχεση εξαρτησης ;)
Γι'αυτο αγαπουν τις ανεξαρτητες φυλες σκυλων ή τις γατες :)
Θα ξαναπω οτι επειδη ζουσα παντα και με τα δυο, απολαμβανω τη γατα μου που αυτοστολιζεται, περπατα αργα και νωχελικα, γλυφεται απολαυστικα στον ηλιο και με χαλαρωνει επιλεγοντας παντα τις καλυτερες θεσεις του σπιτιου αλλα και το πιστο σκυλι μου, που ειναι η σκια μου και μου απορροφα τον περισσοτερο χρονο μου! :)

Last edited:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μα ετσι ειναι, αλλωστε οπως αναφερθηκε δεν ειναι ολα τα κατοικιδια για ολους. Εγω μεγαλωσα με γατες γιατι η θεια μου που μενει στο σπιτι πανω απο εμας, εκτος απο τις δικες της, μαζευε παντα ολες τις αδεσποτες της περιοχης και τις φροντιζε. Ακομα και τωρα υπαρχουν 5-6 γατακια εξω απο το σπιτι. Δεν ασχοληθηκα ποτε αποκλειστικα με την φροντιδα τους αλλα παντα επαιζα μαζι τους, κυριως σαν παιδι, τις ταιζα καμια φορα και γενικα υπηρχαν καιροι που ασχοληθηκα αλλοτε περισσοτερο και αλλοτε καθολου. Ακομα και μια αδεσποτη χτυπημενη γατουλα ειχα μαζεψει καποτε, η οποια δυστυχως παρα τις φροντιδες μου, δεν τα καταφερε. Ποτε ομως δεν με τραβηξαν ετσι οπως τα σκυλια ωστε να πω "καποια μερα θελω οπωσδηποτε γατα". Προς Θεου, μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι τα αντιπαθω τα ζωακια, αντιθετως! Απλα οταν σκεφτομαι το καταλληλο κατοικιδιο για μενα, μονο ενα σκυλακι μου ερχεται στο μυαλο. Και να ξαναπω πως οτι εχω πει μεχρι τωρα σε αυτο το θεμα εχουν καθαρα χιουμοριστικο χαρακτηρα και δεν εκφραζουν καποια αντιπαθεια στα σ αυτα τα ομορφα πλασματακια.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Καλα πεθανα στο γελιο με την σκυλιτσα!! Η γατα σοβαρη και περηφανη, η σκυλιτσα "χαζοχαρουμενη" :p

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Καλα πεθανα στο γελιο με την σκυλιτσα!! Η γατα σοβαρη και περηφανη, η σκυλιτσα "χαζοχαρουμενη" :p
Μα να σκεφτω το ιδιο ακριβως!!! Απιθανες και οι 2!!! Μπραβο στο ''αφεντικο'' που ασχοληθηκε τοσο πολυ μαζι τους!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ