Το δίλημμα (STAFFORDSHIRE BULL TERRIER)

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Αυτή είναι η σκυλίτσα(το ονομα της)...ψάξε λίγο γι'αυτήν στο ιντερνετ και είμαι σίγουρη πως θα βρείς το εκτροφείο της NIKE STAWKA WIEKSZA NIZ ZYCIE
Breeder: Andrzej Mielus
SBT Pedigree

Από μια γρήγορη έρευνα στο ίντερνετ:
Contact Information:Alicja Mielus
Chrzanów, malopolskie 32-500
Tel: 0048 504041759
Ναι η nike ειναι την εχει και στο site του! Σε ευχαριστω πολυ και για το search! Ο σκυλος σου ειναι π-α-ν-ε-μ-ο-ρ-φ-ο-ς, ειναι και η αδυναμια που εχω σε αυτα τα χρωματα απο οτι εχεις καταλαβει :)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Ναι η nike ειναι την εχει και στο site του! Σε ευχαριστω πολυ και για το search! Ο σκυλος σου ειναι π-α-ν-ε-μ-ο-ρ-φ-ο-ς, ειναι και η αδυναμια που εχω σε αυτα τα χρωματα απο οτι εχεις καταλαβει :)
Να είσαι καλά!Την ίδια αδυναμία έχουμε!Αν θές περισσότερη βοήθεια πες μου!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Φανταζομαι επειδη ειναι η πρωτη φορα που με ειδε απο κοντα στην εκθεση με αλλο τοσο κοσμο γυρω του και θα σκεφτεται πραγματι θελει σκυλακι ή ειναι κανας πονηρος που θελει να γινει κουταβοπαραγωγος και να το παιζει εκτροφεας. .
Το θέμα της κουταβοπαραγωγής από κάποιον επίδοξο μελλοντικό <εκτροφέα> τέτοιου τύπου ...εξασφαλίζεται με άλλους τρόπους και όχι με την ματιά !

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Το θέμα της κουταβοπαραγωγής από κάποιον επίδοξο μελλοντικό <εκτροφέα> τέτοιου τύπου ...εξασφαλίζεται με άλλους τρόπους και όχι με την ματιά !

Σταματια δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τωρα να κανω και πολλα σεναρια ή να ψαχνω φαντασματα στο γιατι ηταν επιφυλακτικος θα μιλησω την Τριτη με τον ανθρωπο και θα δω... Παντως αμα μου λεγε "ναι μωρε θα σου φερω εγω κουταβι μην ανησυχεις" τοτε θα ημουνα εγω λιγο επιφυλακτικος, αλλος εκτροφεας με περασε απο γεννεες 14 με 30 multiple choise questions lol μεχρι να να μου πει οτι αν θελω ναι θα μου δωσει κουταβι!

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άρα ξέρεις την διαδικασία και την θυμάσαι και αυτό είναι καλό. :)
Σου εύχομαι καλή τύχη.

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Mucca που ησουν την Κυριακη να τη δεις που βγηκε BIS στα puppies??

Μηπως να βαψω τον Μορρις καφε-ασπρο?:p

Second καλη τυχη στην αναζητηση σου ειτε καταληξεις σε λαμπραντορ ειτε σε σταφφακι!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Sirco τον ρωτησα ηδη τον ανθρωπο, απλα ηταν η πρωτη γνωριμια απο κοντα και ειναι λογικο να ειναι λιγο επιφυλακτικος σε αυτα τα θεματα. Ειπαμε οτι θα μιλησουμε την τριτη παλι τηλεφωνικα, να τα πουμε πιο διεξοδικα.
Πας στο σαητ του , βλεπεις τα ονοματα των σκυλων του , αρα και το ονομα τουεκτροφειου απο που τα πηρε αν τα πηρε απο εξω και βλεπεις , εγω παντως ετσι εκανα οταν εψαχνα , εβλεπα ενα σκυλο που μου αρεσε κοιταζα τον εκτροφεα του και εβρισκα το σαητ του και συνεχιζα το ψαξιμο.

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Σε ευχαριστω sirco, να σε ρωτησω κατι το δικο σου σκυλο απο εκτροφεα του εξωτερικου τον εφερες?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Θα τον φερω με το καλο αν γεννηθει , θα ξερω σε λιγες μερες :cool:
Και γενικα δες με ποια εκτροφεια συνεργαζεται για τα ζευγαρωματα , γιατι συνηθως οι εκτροφεις πηγαινουν και στο εξωτερικο για ζευγαρωματα για να εχουν το καλυτερο δυνατο ταιρι για την σκυλιτσα τους.

Last edited:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Mucca που ησουν την Κυριακη να τη δεις που βγηκε BIS στα puppies??

Μηπως να βαψω τον Μορρις καφε-ασπρο?:p

Second καλη τυχη στην αναζητηση σου ειτε καταληξεις σε λαμπραντορ ειτε σε σταφφακι!
Την ειδα στις φωτο!!!Μα ειναι κουκλα...Ο Μορρις δεν εχει αναγκη!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Άρα ξέρεις την διαδικασία και την θυμάσαι και αυτό είναι καλό. :)
Σου εύχομαι καλή τύχη.

Την καταλαβαινω και καταλαβαινω και τις ανησυχιες καποιων αλλα και καποια καμπανακια που βαρατε με διακριτικο τροπο και τα σεβομαι... Εχω διαβασει και αλλα θεματα στο forum και εχω διαβασει και για τους εκτροφεις που ειδα απο κοντα..Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και τις καλες διαθεσεις σας ξερω οτι προσπαθειτε να βοηθησετε με το καλυτερο τροπο που νομιζετε.