Συγχαρητήρια για την πολύ συγκινητική κίνησή σας! Να σου πω από προσωπική πείρα ότι με πολύ κόπο μεν τα γατάκια μπορούν να ζήσουν και να έχουν και μια υγειή ενήλικη ζωή... Παιδιά ξέρω ότι θα με μαλλώσετε αλλά ήμουν μικρή και δεν ήξερα και δεν είχα και καμία κάκή ή εμπορική πρόθεση. Στην εφηβική μου ζωή, υπήρξα, δυστυχώς, ΒΥΒ περσικών γατιών... Ναι, μπορείτε να με βρίσετε, προφανώς το αξίζω, και δεν νομίζω ότι ελαφρύνει καθόλου την θέση μου ότι δεν πωλήθηκε κανένα από τα γατιά αλλά είναι όλα σε φιλικά σπίτια και ζουν υγειή και ευτυχισμένα...
Στο θέμα μας τώρα... Η γάτα-μαμά είχε κάποιο πρόβλημα με τις θηλές της (γι'αυτό και δεν συνεχίστηκαν και οι εγκυμοσύνες-γένες) και τα γατάκια δεν θήλασαν ποτέ, αλλά έζησαν και με το παραπάνω! Μπορείς να προμηθευτείς γάλα σε σκόνη από τον κτηνίατρο (αν και είναι για γατιά κάτι μηνών, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρείς). Εγώ τα τάιζα με αυτό που βγάζουν στα βρέφη των ανθρώπων τις μύξες αλλά νομίζω πως πιά δεν κυκλοφορεί το σχέδιο που μοιάζει με μπιμπερο, οπότε σύριγγά, τάισμα κάθε τρείς ώρες και για να κρατηθούν ζεστά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειρουργικό γάντι γεμάτο με χλιαρό προς το ζεστό νερό και δεμένο κόμπο. Προσοχή μόνο να μην είναι καυτό το νερό.
Καλή επιτυχία... και ενημέρωσέ μας. Και πάλι μπράβο!