Καλησπέρα σε όλους...καινούριες απορίες κι ζητώ την βοήθεια σας για άλλη μία φορά...Ο Κοκερίνος μου μεθαύριο γίνεται 7 μηνών, στην αρχή φοβόμουν πάρα πολύ για την κοινωνηκοποιήση του, γιατί λόγο των εμβολίων των έβγαλα έξω 4 μηνών κι φοβόταν τα πάντα...τώρα όμως είναι περίεργος για τα πάντα, είναι κοινωνικότατος με ανθρώπους κι άλλα ζώα, ακόμα κι με τις γάτες θέλει να πάει να παίξει, με τα άλλα σκυλάκια παίζει σα τρελός...το μεγάλο μου θέμα;;; οι άνθρωποι...υπερκοινωνικός με όλους, δέχεται τα χάδια ολονών,σε όλους κάνει τρελίτσες,σε όλους μοιράζει φιλιά...κάθε βράδυ αφού κάνουμε την βόλτα για την ανάγκη του πάμε σ' ένα γηπεδάκι όπου μαζεύονται 5-6 σκυλιά με τους ιδιοκτήτες τους κι παίζουν, επιχείρησα τις προάλλες να φύγω για να δω την αντίδραση του..δεν με πήρε καν χαμπάρι ότι έφυγα,δεν γύρισε καν να με κοιτάξει,τίποτα, κι εχθές ήρθε ένας κούριερ κι ο Prince καθόταν δίπλα μου,με το που το παιδί πήγε στο ασανσέρ ο Prince έτρεξε να πάει μαζί του...οκ ξέρω ότι το ασανσέρ σημαίνει βόλτα αλλά βρε μπουμπούνα θα πας βόλτα με τον κάθε άκυρο;;; απλά νιώθω ότι κι να τον πάρει κάποιος άλλος δεν θα καταλάβει διαφορά παίζει να με ξεχάσει κι την ίδια μέρα ... ότι δηλαδή εμπιστεύεται τους πάντες...Τι κάνω λοιπόν, πως πρέπει να κινηθώ;;;