Το αγοράκι μου το μικρό! Ο Prince μου!

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Γεια σας και χρόνια πολλά!
Ο Άι-Βασίλης επιτέλους μου έφερε τον Πρίγκιπα μου!!!
Είναι ταλαντούχος, έξυπνος, κούκλος, κοινωνικός, παιχνιδιάρης, κεφάτος και με τόνους ενέργειας!

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Μα που να βρούμε σκούφο που να χωράνε τα αυτιά μας?!?
Στην φωτογραφία είναι 64 ημερών, παραμονή Πρωτοχρονιάς!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Κουκλος ειναι ο πριγκιπας σου. Η μονη ποκετ ρατσα που μαρεσει. Δεν νομιζω οτι εχουν αλλοι στο φορουμ παπιγιον. Απο που τον πηρες? Εχει μια κοπελα που ξερω 2 εκτροφικα απο την αγγλια και ειναι αφασιες . Να σου ζησει και καλη χρονια :D

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ διαδεδομένη η φυλή!
Τον πήρα από εγκεκριμένο εκτροφέα του ΚΟΕ.
Το Παπιγιόν είναι έρωτας!!!

kepitu

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2013
69
0
Πτολεμαϊδα
Κούκλος ο μικρός, να τον χαίρεσαι και να συμβιώσεται με υγεία και πολλά πολλά παιχνίδια.
Πες μας περισότερες λεπτομέρειες για τον πιτσιρίκο.

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Ήρθε στις 21/12/2012 αεροπορικώς να με σώσει από το τέλος του κόσμου!
Είμαστε λίγες μέρες μαζί, είναι το πρώτο μου σκυλάκι και είναι αξιαγάπητος!
Μες τα μάτια με κοιτάει, δεν μπορώ να το περιγράψω!
Ποτέ δεν πίστευα πως ένα ζώο θα ήταν τόσο καλή συντροφιά! Άλλο να σου το λένε και άλλο να το διαπιστώνεις!

Η αλήθεια είναι πως διάβασα πολύ μέχρι να καταλήξω στο σκύλο που θέλω και επικοινώνησα αμέσως με τον ΚΟΕ.
Βρήκα εκτροφέα που όμως δεν είχε γέννα! Κρατήσαμε επαφή και πέρασα όλη τη φάση του ζευγαρώματος-εγκυμοσύνης-γέννας! Άξιζε η αναμονή και με το παραπάνω βέβαια!
Εξαιρετικοί οι γονείς του Prince, πρωταθλητές, με καταπληκτικό χαρακτήρα και απαλλαγμένοι από γενετικές παθήσεις.
Εξαιρετικός και ο εκτροφέας και συνεχίζουμε να κρατάμε επαφή και να μαθαίνει τα νέα του Prince!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Ήρθε στις 21/12/2012 αεροπορικώς να με σώσει από το τέλος του κόσμου!
Αααα έτσι εξηγείται που δεν ήρθε το τέλος! Μόνο έσενα?? Όλους μας έσωσε!

Μεγάλη μούρη, να τον χαίρεσαι!

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Εδώ και το πρώτο μας βιντεάκι με τον Prince!

[video=youtube;hpwuXi2MrQc]http://www.youtube.com/watch?v=hpwuXi2MrQc&feature=youtu.be[/video]

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Τέλειος...πες μας την αλήθεια του έχετε βάλει κουδουνάκι να μην το πατάτε ε?;)
Είναι τόσο μικρός...να τον χαίρεσαι

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Καλά ε φοβερός είναι! Σα λούτρινο με κάτι αυτάρες να! Και μ αρέσει που τσαμπουκαλεύεται με το σχοινάκι του μια σταλιά σκατό! Να τον χαίρεσαι!

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Η κτηνίατρος κάθε φορά με κατσαδιάζει να του φοράω κορδέλα στο λαιμό! Του βάζω σατέν κορδελίτσα 3mm φάρδος και με το ποδαράκι ξύνει-ξύνει και την διαλύει! Δεν είναι το λαιμουδάκι για λουρί και κουδουνάκι ούτε συζήτηση, θα το φάει! Όταν είναι έξω από το πάρκο πάμε σαν χελώνες και πολύ προσεκτικά με την ψυχή στο στόμα μην τον πατήσουμε γιατί αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα ξαφνικά! Μην τον βλέπετε έτσι μωράκι, θα γίνει κούκλος! Θα μεγαλώσει ο καλός μου και θα γίνει σαν τον μπαμπά του με τέλειες αυτάρες με φράντζες μακριές! Να και ο μπαμπάς του Prince!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
τι πλακα που εχει ο μικρος!! τι ωραιο παρκο , το μπερδευεις και με παιδικο και εκτος αυτου ωραιες φωτο!!!!