Το ένα αυτί σπάει προς τα πίσω στην άκρη.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Το ότι το αυτί σπάει προς τα πίσω μάλλον οφειλεται στα δόντια όπως σ είπε κ ο Νίκος.
Βέβαια μπορει να είναι κ γονιδιακό.

Τον συγκεκριμένο "εκτροφέα" δεν τον γνωρίζω και γνωριζω τους περισσότερους εκτροφείς Γ.Π( όχι προσωπικά φυσικά αλλά μέσα από τη δουλειά τούς.)

Το ότι σ ζητάνε το πεντιγκρι δε το κάνουν από κακο απλά ένα σκυλί από πετιγκρι δε μπορεί να θεωρηθεί καθαρόαιμο γιατί δε ξέρεις το ιστορικο του.Ακομα και 100% καθαρόαιμο να είναι βιολογικα τυπικά δεν ειναι.
Σκέψου ενα απλό παραδειγμα εμένα με λένε π.χ Μαριο Ζανζιβάρη.
Εγώ το ξέρω οι φιλοι Μ το ξερουν κλπ.
Είμαι οντως αυτος.Αν όμως πάω σε μια δημόσια υπηρεσία και δεν έχω ταυτοτητα δεν ειμαι αυτος τυπικά.
Πέραν όμως από το τυπικό του θέματος υπάρχει και το ζήτημα υγείας.
Χωρίς pedigree δεν ξέρεις τι κληρονομικά μπορεί να έχει ο σκύλος σ .

Όλα αυτά στα λέω γιατί ούτε το δικό μ Γ.Π έχει χαρτιά οπότε μη θεωρήσεις ότι μιαλω αφ' υψηλού κλπ.

Κάνε μια έρευνα στο φόρουμ για τον σωστο εκτροφεα.
Αν δε βρεις κάτι εδώ ειμαστε.

Μην αφήσεις αυτο το φόρουμ..πρώτα για τον σκυλί σ και μετά για σένα...ότι άλλο θες εδώ είμαστε

Υ.Γ πάτα στο google puppy mills και θα καταλάβεις γιατί θεωρούμε πολύ σημαντικό τον ΕΚΤΡΟΦΈΑ και δεν δίνουμε τον όρο ελαφρά τη καρδία

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Το ότι το αυτί σπάει προς τα πίσω μάλλον οφειλεται στα δόντια όπως σ είπε κ ο Νίκος.
Βέβαια μπορει να είναι κ γονιδιακό.

Τον συγκεκριμένο "εκτροφέα" δεν τον γνωρίζω και γνωριζω τους περισσότερους εκτροφείς Γ.Π( όχι προσωπικά φυσικά αλλά μέσα από τη δουλειά τούς.)

Το ότι σ ζητάνε το πεντιγκρι δε το κάνουν από κακο απλά ένα σκυλί από πετιγκρι δε μπορεί να θεωρηθεί καθαρόαιμο γιατί δε ξέρεις το ιστορικο του.Ακομα και 100% καθαρόαιμο να είναι βιολογικα τυπικά δεν ειναι.
Σκέψου ενα απλό παραδειγμα εμένα με λένε π.χ Μαριο Ζανζιβάρη.
Εγώ το ξέρω οι φιλοι Μ το ξερουν κλπ.
Είμαι οντως αυτος.Αν όμως πάω σε μια δημόσια υπηρεσία και δεν έχω ταυτοτητα δεν ειμαι αυτος τυπικά.
Πέραν όμως από το τυπικό του θέματος υπάρχει και το ζήτημα υγείας.
Χωρίς pedigree δεν ξέρεις τι κληρονομικά μπορεί να έχει ο σκύλος σ .

Όλα αυτά στα λέω γιατί ούτε το δικό μ Γ.Π έχει χαρτιά οπότε μη θεωρήσεις ότι μιαλω αφ' υψηλού κλπ.

Κάνε μια έρευνα στο φόρουμ για τον σωστο εκτροφεα.
Αν δε βρεις κάτι εδώ ειμαστε.

Μην αφήσεις αυτο το φόρουμ..πρώτα για τον σκυλί σ και μετά για σένα...ότι άλλο θες εδώ είμαστε

• Like
Reactions: tasos malinoua

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
kai ολα αυτα στα γραφει ο Μαριος που στην αρχη ειχε ακουσει και ειχε ξανακουσει...βεβαια ηταν και μπουνταλας αλλα εκατσε,ειδε,ξεχωρισε.
ακομα μπουνταλας εισαι,μη γελας.

να μην φυγετε,ουτε εσυ ουτε ο αντρας σου που κανατε μαζι εγγραφη..δεν χρειαζετε να νιωθεις ασχημα επειδη επελεξες λαθος τροπο να παρεις τον σκυλο σου αλλωστε τα πιο πολλα σκλια εδω μεσα με τον ιδιο τροπο εχουν αγοραστει..
να μεινετε να μαθετε,να δειτε να διαβασετε και να ξεχωρισετε και εσεις σαν το Μαριο και στο επομενο θα ξερετε τι πρεπει να κανετε οπως θα ξερετε τι να πειτε σε καποιον που θα πιασετε σκυλοκουβεντα στο μελλον.

καπου παλια ειχα διαβασει κατι για αφτι που γυρναει προς τα πισω αλλα δεν θυμαμαι ουτε που ουτε τιποτα.εγω δεν θα ανησυχουσα καθολου γιαυτο,θα ερθει η ωρα που θα παει στο φυσιολογικο του εφοσον το κουταβι εχει την προδιαθεση να εχει τα αφτια του ορθια.
για να πληγωθει ενα αφτακι ωστε να ειναι αιτια να μην σηκωθει ειναι εξαιρετικα δυσκολο οπως επισης μπορειτε να το χαιδευετε και στο κεφαλι.

αυτα.να ειναι γερο και δυνατο το μικρακι και διαβασμα,πολυ διαβασμα.

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Εύχομαι το σκυλί να είναι γερό, χωρίς προβλήματα. Σχετικά με τον ΓΠ. θα βρείτε πάρα πολλά θέματα στο φόρουμ, όρεξη για ενημέρωση να έχετε.

Αν έχετε διάθεση διαβάστε ορισμένα θέματα όπως τα παρακάτω ώστε να πάρετε μια ιδέα. Το πρώτο περιέχει σκληρές εικόνες από εκτροφείο μαζικής παραγωγής κουταβιών, το δεύτερο είναι πρόσφατο θέμα σχετικά με την αναζήτηση ΓΠ. από νέο μέλος.

Φτηνά καθαρόαιμα κουτάβια...

Τα φώτα σας για απόκτηση γερμανικού ποιμενικού..

• Like
Reactions: Haris Drazen

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
kai ολα αυτα στα γραφει ο Μαριος που στην αρχη ειχε ακουσει και ειχε ξανακουσει...βεβαια ηταν και μπουνταλας αλλα εκατσε,ειδε,ξεχωρισε.
ακομα μπουνταλας εισαι,μη γελας.
Δε μιλάω σε ανθρώπους που βλέποντας αυτή την εικόνα διάλεξαν το αριστερό χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ6U70Rzmh1.jpg

Έχεις δίκιο όμως είμαι ακόμα μπουνταλας.. χαχαχα

• Like
Reactions: tasos malinoua

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Δε μιλάω σε ανθρώπους που βλέποντας αυτή την εικόνα διάλεξαν το αριστερό χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχView attachment 70209

Έχεις δίκιο όμως είμαι ακόμα μπουνταλας.. χαχαχα
φιλαρακι μηπως εχεις ενα ευρω να παρω μια τυροπιτα;;;
μα δεν διαφωνουμε,εχω πει πολες φορες οτι τα μαλινουα ειναι ασχημα σκλια
απλα εμενα μου αρεουν τα μαλινουα και οχι τα σκλια