Το ότι το αυτί σπάει προς τα πίσω μάλλον οφειλεται στα δόντια όπως σ είπε κ ο Νίκος.
Βέβαια μπορει να είναι κ γονιδιακό.
Τον συγκεκριμένο "εκτροφέα" δεν τον γνωρίζω και γνωριζω τους περισσότερους εκτροφείς Γ.Π( όχι προσωπικά φυσικά αλλά μέσα από τη δουλειά τούς.)
Το ότι σ ζητάνε το πεντιγκρι δε το κάνουν από κακο απλά ένα σκυλί από πετιγκρι δε μπορεί να θεωρηθεί καθαρόαιμο γιατί δε ξέρεις το ιστορικο του.Ακομα και 100% καθαρόαιμο να είναι βιολογικα τυπικά δεν ειναι.
Σκέψου ενα απλό παραδειγμα εμένα με λένε π.χ Μαριο Ζανζιβάρη.
Εγώ το ξέρω οι φιλοι Μ το ξερουν κλπ.
Είμαι οντως αυτος.Αν όμως πάω σε μια δημόσια υπηρεσία και δεν έχω ταυτοτητα δεν ειμαι αυτος τυπικά.
Πέραν όμως από το τυπικό του θέματος υπάρχει και το ζήτημα υγείας.
Χωρίς pedigree δεν ξέρεις τι κληρονομικά μπορεί να έχει ο σκύλος σ .
Όλα αυτά στα λέω γιατί ούτε το δικό μ Γ.Π έχει χαρτιά οπότε μη θεωρήσεις ότι μιαλω αφ' υψηλού κλπ.
Κάνε μια έρευνα στο φόρουμ για τον σωστο εκτροφεα.
Αν δε βρεις κάτι εδώ ειμαστε.
Μην αφήσεις αυτο το φόρουμ..πρώτα για τον σκυλί σ και μετά για σένα...ότι άλλο θες εδώ είμαστε
Υ.Γ πάτα στο google puppy mills και θα καταλάβεις γιατί θεωρούμε πολύ σημαντικό τον ΕΚΤΡΟΦΈΑ και δεν δίνουμε τον όρο ελαφρά τη καρδία
Βέβαια μπορει να είναι κ γονιδιακό.
Τον συγκεκριμένο "εκτροφέα" δεν τον γνωρίζω και γνωριζω τους περισσότερους εκτροφείς Γ.Π( όχι προσωπικά φυσικά αλλά μέσα από τη δουλειά τούς.)
Το ότι σ ζητάνε το πεντιγκρι δε το κάνουν από κακο απλά ένα σκυλί από πετιγκρι δε μπορεί να θεωρηθεί καθαρόαιμο γιατί δε ξέρεις το ιστορικο του.Ακομα και 100% καθαρόαιμο να είναι βιολογικα τυπικά δεν ειναι.
Σκέψου ενα απλό παραδειγμα εμένα με λένε π.χ Μαριο Ζανζιβάρη.
Εγώ το ξέρω οι φιλοι Μ το ξερουν κλπ.
Είμαι οντως αυτος.Αν όμως πάω σε μια δημόσια υπηρεσία και δεν έχω ταυτοτητα δεν ειμαι αυτος τυπικά.
Πέραν όμως από το τυπικό του θέματος υπάρχει και το ζήτημα υγείας.
Χωρίς pedigree δεν ξέρεις τι κληρονομικά μπορεί να έχει ο σκύλος σ .
Όλα αυτά στα λέω γιατί ούτε το δικό μ Γ.Π έχει χαρτιά οπότε μη θεωρήσεις ότι μιαλω αφ' υψηλού κλπ.
Κάνε μια έρευνα στο φόρουμ για τον σωστο εκτροφεα.
Αν δε βρεις κάτι εδώ ειμαστε.
Μην αφήσεις αυτο το φόρουμ..πρώτα για τον σκυλί σ και μετά για σένα...ότι άλλο θες εδώ είμαστε
Υ.Γ πάτα στο google puppy mills και θα καταλάβεις γιατί θεωρούμε πολύ σημαντικό τον ΕΚΤΡΟΦΈΑ και δεν δίνουμε τον όρο ελαφρά τη καρδία