Τουαλετα

giorgos88

Member
11 Ιουνίου 2009
20
0
Ειχαμε μια ακομη επιτυχια με την τουαλετα!!!! Μολις τον πηγα στο σημειο που ειχε κανει πριν κακα του μυρισε και ξαναεκανε!!! Εγω παλι μπραβο χαρες:D:D πλακα ειχε:D:D Πιστευω σιγα σιγα θα το μαθει.
Το χειμωνα θα εχει προσβαση στην κουζινα που και σε ενα δωματιακι διπλα απο την κουζινα που εχουμε τηλεοραση. Δεν θελω να τον αφηνω σε ολο το σπιτι να πηγαινει σε δωματια και μπανια.

Μια ακομη ερωτηση και αν μπορειτε να με βοηθησετε...
Δεν ειναι πολυ ορεξατος για παιχνιδι, παιζουμε λιγο στον κηπο με το μπαλακι αλλα μετα απο 2-3 φορες βαριεται, και γενικοτερα δεν φαινεται πολυ χαρουμενος οταν παμε να παιξουμε... φιανεται λιγο σαν να βαριεται ολη την μερα γενικοτερα, ενω του εχω και παιχνιδια και του κανω παρεα.
Φταει που δεν μας γνωριζει καλα? Ο καιρος που εχει ζεστη? Ο χαρακτηρας του σκυλου? Ή ειναι κατι αλλο?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ειχαμε μια ακομη επιτυχια με την τουαλετα!!!! Μολις τον πηγα στο σημειο που ειχε κανει πριν κακα του μυρισε και ξαναεκανε!!! Εγω παλι μπραβο χαρες:D:D πλακα ειχε:D:D Πιστευω σιγα σιγα θα το μαθει.
Το χειμωνα θα εχει προσβαση στην κουζινα που και σε ενα δωματιακι διπλα απο την κουζινα που εχουμε τηλεοραση. Δεν θελω να τον αφηνω σε ολο το σπιτι να πηγαινει σε δωματια και μπανια.

Μια ακομη ερωτηση και αν μπορειτε να με βοηθησετε...
Δεν ειναι πολυ ορεξατος για παιχνιδι, παιζουμε λιγο στον κηπο με το μπαλακι αλλα μετα απο 2-3 φορες βαριεται, και γενικοτερα δεν φαινεται πολυ χαρουμενος οταν παμε να παιξουμε... φιανεται λιγο σαν να βαριεται ολη την μερα γενικοτερα, ενω του εχω και παιχνιδια και του κανω παρεα.
Φταει που δεν μας γνωριζει καλα? Ο καιρος που εχει ζεστη? Ο χαρακτηρας του σκυλου? Ή ειναι κατι αλλο?

Να δεις που θα μάθει πολύ γρήγορα.... οχι σιγά σιγά...... αρκει να του μεταφέρεις τι θέλεις απ'αυτόν.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει καθολου αλλά θα σου πω τι κανει το δικο μου ποιμενικο. Δεν είναι κανονας, για μας θα πω κι εσυ ισως δεις ομοιοτητες.

Αν αργησω να την βγαλω για καποιο λογο, κανει νευρικες βολτες πανω κατω ανησυχη και στο τελος βγαζει μια μικρη προειδοποιητικη κραυγη σαν άγριο κλάμα που σημαινει ότι δεν μπορει να κρατηθει άλλο.
Ξερω τοτε ότι πρεπει να τρεξω, όχι απλα να ετοιμαστω.

Όταν ειμαστε πλεον εξω, πριν κανει την αναγκη της και ειδικα τα κακα, παλι κοβει νευρικες βολτες οσο την παιρνει το λουρι.
Αυτό αν ειμαι εγω ακινητος. Αν περπαταμε φρεναρει αποτομα και ετοιμαζεται οποτε την καθοδηγω σε καταλληλο μερος που να μπορω και να τα μαζεψω αν είναι πόλη.
Αν είναι βουνο απλα τοποθετουμε λιπασμα.

Αν δεν εισαι πρωινος τυπος ή αν ακολουθει αργία όπως σημερα και θελεις να κοιμηθεις λιγο παραπανω, βοηθαει παρα πολύ μια συντομη εξοδος στο πεδίο βολής καπως αργα, ας πουμε μετα τις 11 το βραδυ. Ετσι θα μπορεσει να κρατηθει λιγο παραπανω το πρωι.
Το κακό είναι ότι ετσι βγαινει από το προγραμμα της αν εχει μαθει να λερωνει χαραματα.

giorgos88

Member
11 Ιουνίου 2009
20
0
Μπορω να πω οτι χαρη τις συμβουλες σας βελτιωθηκαμε αρκετα στο θεμα με την τουαλετα, τον ταιζω 2 φορες την μερα πρωι και βραδυ και και τα κανει παλι 2 φορες πρωι και απογευματακι. Βεβαια εχουμε κατι μικρα ατυχηματα που και που αλλα δεν πειραζει. Ηθελα να ρωτησω 2 παραγματα :

1ον) Ενω συνηθως στον κηπο στην αρχη λερωνε σε ενα παρτερι με χωμα που εχουμε τωρα αν λερωσει μεσα το κανει σε αλλο μερος στην αυλη. Γιατι αλλαξε?
(Δεν τον εχω μαλωσει για εκεινο το μερος απλα κανα δυο φορες που τον πηρα χαμπαρι οτι παει να τα κανει εκει του φωναξα μη και τον εβγαλα κατευθειαν εξω)

2ον) Αν τον ταιζω μια φορα την μερα θα αλλαξει η συνηθεια του για κακα? θα τα κανει μια φορα ή παλι δυο? Ειναι καλο σε αυτη την ηλικια να τον ταιζω 1 φορα?

Πωλίνα

New Member
20 Ιουνίου 2009
2
0
γεια σας παιδια,
ειμαι νεο μελος.εχω ενα γαλλικο μπουλντοκ θηλυκο.ειναι τωρα 4 μηνων κ την εχω γυρω στους 2 μηνες.δεν ειμαι πρωταρα με τα σκυλια ειχα κ τον μπαμπα της αλλα με την μικρη ειναι λιγο περιεργες οι συνθηκες.μολις την πηρα προεκυψε πολυ σοβαρο οικογενειακο προβλημα κ για καναδυο εβδομαδες αλλαζε περιβαλλον την κρατουσαν φιλοι κ ετσι με το θεμα κατουρημα εχω προβλημα.εχω μεγαλο μπαλκονι στο σπιτι κ την εχω εκει με σπιτακι.οταν ειναι εκει τα κανει ολα στα πλακακια ελευθερα δεν με πειραζει χυμα οπου να ναι.αλλα μολις τη βαζω μεσα στο σπιτι τα κανει παντου κ κατουρημα κ κακα κ συνεχεια.της εχω κ πανα κ ανοιχτη μπαλκονοπορτα αλλα ουτε στη πανα παει ουτε βγαινει στο μπαλκονι να τα κανει.απλα μεσα κατουραει μεσα σε 3 ωρες κ 6 φορες κ παντου αλλου οπου να ναι,στο πατωμα,ακομα κ στο κρεβατι.πως να ειναι μεσα κ οταν θελει την αναγκη της να βγαινει στο μπαλκονι η να πηγαινει στην πανα.ο μπαμπας της ειχε μαθει.δεν εκανε τιποτα μεσα κ ακομα κ αν ηταν κλειστη η μπαλκονοπορτα καθοταν εκει μπροστα κ φωναζε να του ανοιξω.ειναι πολυ μικρη ακομα?εχασα το παιχνιδι κ δεν θα μαθει ποτε?εχω απογοητευτει.σιγουρα κανω κατι λαθος αλλα τι?εντομεταξυ ειναι πολυ εξυπνη καταλαβαινει τι κανει γιατι μολις τη δω κ της πω τι κανεις εξαφανιζεται,κρυβεται.

Πωλίνα

New Member
20 Ιουνίου 2009
2
0
τον μπαμπα της να πω την αληθεια τον ειχα συνεχεια μεσα στο σπιτι αλλα ειπα με την ηρα να το αλλαξω για να μαθει κ το μπαλκονι για να βολευει να την παιρνω οπου παω κ οταν φευγω για γιορτες καλοκαιρι κλπ.τον μπαμπα της τον ειχα αγορασει μαζι με το φιλο μου κ οταν μετα απο 5 χρονια χωρισαμε τον θελαμε κ οι δυο κ ετσι του τον αφησα κ ειπα οτι στο επομενο ζευγαρωμα θα παρω ενα κουταβι του

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul