Να μην στεναχωριεσαι..ολοι περασαμε απο τα σταδια "μαυρα μεσανυχτα" και "κανω λαθη"..οσο περναει ο καιρος θα δεις τρελη βελτιωση και στις δυο σας...ηδη νομίζω τα πατε παρα πολυ καλα..
Καλημέρα και απο μενα.καλημέρα , εγώ όταν πήρα την δικιά μου ήταν 4 μηνών.. αυτό που έκανα είναι να την βγάζω έξω με το που ξυπνάει το πρωί, μετά το φαγητό, μετά το παιχνίδι, μετά απο ύπνο και πάντα μα πάντα της έδινα μια πολύ μικρή λιχουδιά κάθε φορά που έκανε τσίσα ή κακά έξω.. (δεν την έβγαζα βόλτα αυτές τις φορές που γράφω μόνο πέντε- δέκα λεπτά ανάλογα μόνο για να κάνει τα τσίσα της) την πάνα γιατί την έχεις ακόμα; νομίζω μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά με την πάνα μπορεί να το συνδέουν ότι μπορούν να κάνουν τσίσα σε πανί .. εγώ προσωπικά είμαι κατά της πάνας εκτός και αν είναι κουτάβια και δεν μπορούν να βγουν έξω..
Αν το εκανε οπουδήποτε αλλου στο σπιτι μεσα στο πάτωμα δεν θα με ένοιαζε απλα θα τα μαζευα αλλα στον καναπέ η στο κρεβάτι με τπτ. Εκανα τον καναπέ φρουριο καρεκλες γυρω γυρω για να μην εχει τροπο να ανεβει δεν της αρεσε καθόλου και δεν μου αρεσε και εμενα που δεν την ειχα δίπλα μου... Δεν ξερω τι την επιασε... Μπορει να μην σημαίνει και τίποτα και να με κοροδευει. "Τα εχεις ολα καθαρά?? Παρε λιγα τσισα σουβενίρ..." μπορει να σκέφτεται. Σ ευχαριστώ πολύ για το χρονο σου!μακάρι να ήξερα κάτι παραπάνω να σου πω.. κάποια αντίδραση είναι... κατέβασε την από τον καναπε αν το ξανακάνει... μπορεί αν σταματήσει να ανεβαίνει εκεί να βγει από το μυαλό της , να της φύγει από το κεφάλι της. ανά πάσα στιγμή μπορείς να της το ξαναεπιτρέψεις ούτως ή άλλως.. αν καταλαβαίνεις ότι είναι θέμα επιβολής της θέσης της στον καναπέ λογικά απλά πήρε το πάνω χέρι.. θα δεις αν της απαγορέψεις να ξανανεβει, μπορεί να σου κάνει κάτι άλλο, ή να παρατηρήσεις κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της..