Ο τσάρλι ειναι 6 μηνων.
Τα δεδομενα εχουν ως εξης.
Τον μαθαινω να πηγαινει στην πανα για την αναγκη του. Η επιτυχια ειναι περιπου 50%. Δηλαδη τις μισες και λιγες παραπανω φορες πηγαινει μεχρι τωρα απο μονος του. (+ τις φορες που τον πηγαινω εγω μολις ξυπνησει)
Επισης κατουραει μολις τον βγαλω εξω στην αυλη.
ΟΜΩΣ, στην Ξανθη που θα ειμαι δεν θα εχω αυλη.
Στη βολτα του στο παρκο μεχρι τωρα δεν τα εχει κανει ποτε. Μονο κατουρημα
Υπαρχουν λοιπον στο μυαλο μου 3 περιπτωσεις..
1) Αναγκη του μονο εξω σε βολτα.
2) Αναγκη μονο μεσα σε πανα.
3) Αναγκη εξω, και οταν ειναι σπιτι και δεν αντεχει να παει στην πανα. (λιγο δυσκολη περιπτωση!)
Θελω λοιπον να μου πειτε τι προτεινετε και ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΘΩ.
Επειδη οπως εγραψα το παιρνω απο την αρχη θελω να μου πειτε καποια βηματα για το πως θα κανει την αναγκη του εκει που θελω.
π.χ. πως θα του μαθω να κρατιεται και να πηγαινει μονο εξω. τι τεχνικες να κανω.
Εχω διαβασει πολλα και επισης ολοι οσοι μιλησα μου λεει ο καθενας το δικο του.
Σας παρακαλω μην αναλωθειτε σε συζητησεις του τυπου αν ειναι καλο ή τι πειραζει να πηγαινει σε πανα κτλ..
Θελω δηλαδη να μου πει καποιος : Θα το μαθεις να πηγαινει μονο εξω. Θα κανεις αυτο αυτο κι αυτο...
Ευχαριστω
Τα δεδομενα εχουν ως εξης.
Τον μαθαινω να πηγαινει στην πανα για την αναγκη του. Η επιτυχια ειναι περιπου 50%. Δηλαδη τις μισες και λιγες παραπανω φορες πηγαινει μεχρι τωρα απο μονος του. (+ τις φορες που τον πηγαινω εγω μολις ξυπνησει)
Επισης κατουραει μολις τον βγαλω εξω στην αυλη.
ΟΜΩΣ, στην Ξανθη που θα ειμαι δεν θα εχω αυλη.
Στη βολτα του στο παρκο μεχρι τωρα δεν τα εχει κανει ποτε. Μονο κατουρημα
Υπαρχουν λοιπον στο μυαλο μου 3 περιπτωσεις..
1) Αναγκη του μονο εξω σε βολτα.
2) Αναγκη μονο μεσα σε πανα.
3) Αναγκη εξω, και οταν ειναι σπιτι και δεν αντεχει να παει στην πανα. (λιγο δυσκολη περιπτωση!)
Θελω λοιπον να μου πειτε τι προτεινετε και ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΘΩ.
Επειδη οπως εγραψα το παιρνω απο την αρχη θελω να μου πειτε καποια βηματα για το πως θα κανει την αναγκη του εκει που θελω.
π.χ. πως θα του μαθω να κρατιεται και να πηγαινει μονο εξω. τι τεχνικες να κανω.
Εχω διαβασει πολλα και επισης ολοι οσοι μιλησα μου λεει ο καθενας το δικο του.
Σας παρακαλω μην αναλωθειτε σε συζητησεις του τυπου αν ειναι καλο ή τι πειραζει να πηγαινει σε πανα κτλ..
Θελω δηλαδη να μου πει καποιος : Θα το μαθεις να πηγαινει μονο εξω. Θα κανεις αυτο αυτο κι αυτο...
Ευχαριστω