Δεν έγινε ακτινογραφία μετά την επέμβαση.να δούμε και μία ακτινογραφία μετά από την επέμβαση γιατί είναι πολύ σημαντικό.. το οτι δεν έχει πυρετό είναι οκ.. το βάρος είναι το ζήτημα και εκεί να ''πέσει'' η προσοχή..
Δεν έγινε ακτινογραφία μετά την επέμβαση.να δούμε και μία ακτινογραφία μετά από την επέμβαση γιατί είναι πολύ σημαντικό.. το οτι δεν έχει πυρετό είναι οκ.. το βάρος είναι το ζήτημα και εκεί να ''πέσει'' η προσοχή..
Σου απάντησα με π.μ.περίεργο, πως ξέρουν μετεγχειρητικά οτι όλα είναι οκ, και για επιπλοκές κτλ κτλ ?
δεν βλέπουν το ''πριν'' και το ''μετά''.. πέρασαν κάποιες ημέρες...
Η επιμόλυνση ενός χειρουργικού τραύματος (και δη ορθοπεδικού μιας και οι αρθρώσεις (όπως και των ανθρώπων πρέπει να είναι άσηπτες) .....είναι σοβαρό...το ότι συμβαίνουν ...ναι συμβαίνουν για αυτό και βάζουν παροχετεύσεις (γιατί αποτελούν "μέρος της θεραπείας " μετά την επέμβαση. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει με την καλημέρα πυρετό. Εύχομαι να ξεμπερδεύετε γρήγορα από αυτή την κατάσταση.Και τώρα μου είπε πως δεν είναι τίποτα σοβαρό και πως αυτά συμβαίνουν.
Μάλλον δεν ανησύχησαν γιατί δεν είχε πυρετό και έχει αρκετή όρεξη για φαΐ.
Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων. Μια χαρά θα πάνε τα πράγματα.Τέλος πάντων, μου είπανε οι δικοί μου πως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ζωήρεψε αρκετά, ελπίζω να μην έχουμε και άλλα παρατράγουδα.