Παιδια εχετε καταλαβει που ζουμε?Σας φενεται περιεργο?Μαλλον δεν ξερετε τι γινεται στον κοσμο και το ποσα ζωα υπεφερουν εξαιτιας του ανθρωπου.Υπαρχουν βιντεακια στο διαδυκτιο με σκυλια που οχι μονο τα παρατησαν δεμενα οι ιδιοκτητες τους αλλα και με τις αλυσιδες να τους κοβουν το λαιμο.Ξερετε ποσοι υπαρχουν εκει εξω που γουσταρουν να βασανιζουν ζωα?Εχω δει και εχω ακουσει παρα πολλες ιστοριες ιδιες και χειροτερες με του μικρου..και για οσους απορουν γιατι αυτος που το ειχε το εδεσε η απαντηση ειναι επειδη ειμαστε αρρωστα οντα!Γι΄αυτο!Το σκυλι δεν εχει τσιπακι.Τον εχω παει στο γιατρο.Μακαρι να μπορουσα να σας κανω post να δειτε τι γινεται στον κοσμο(οσοι δεν το πιστευετε).Εχετε κανει ποτε βολτα σε ελληνικα χωρια να δειτε εκει πως εχπυν τα σκυλια...ειναι μεγαλη κουβεντα..
Ολγα μη τα βλεπεις ολα μαυρα !
Εχεις κανει ενα μεγαλο, εσωσες καλο σε μια ζωη
και γι αυτο θα ανταμειφθεις, να εισαι σιγουρη.
Απο εκει και περα δεν ανακαλυφθηκε η Αμερικη.
Ειμαστε το περιγελο της Ευρωπης και παγκοσμιως επανω σε αυτο το θεμα
και με τα αδεσποτα και με τους "τυρρανους" σκυλιων γατιων και αλλων οικοσιτων ζωων.
Καθε χρονο BBC και CNN προβαλλουνε τα κατορθωματα των "παλικαραδων" μας,
Προσπαθιησε να δεις και το θετικο κομματι αυτης της θλιβερης ιστοριας.
Δες πως πολλοι ανθρωποι, εθελοντικα και αφιλοκερδως βοηθανε αυτα τα ζωακια,
οποτε τους δοθει η ευκαιρια, ειτε μεμονωμενα (οπως εσυ),
ειτε οργανωμενα μεσω ζωοφιλικων οργανωσεων καταφυγιων
και αφιερωνουνε αγαπη, χρονο και χρημα.
Πριν 20 χρονια, περπατουσαμε στο δρομο με τα σκυλια μας και ο κοσμος φοβοτανε να μην παθει χολερα
η να μη τους φανε το παιδι και μας κοιτουσανε με ενα μισος, σα να βλεπουνε το σατανα.
Σημερα αυτοι εχουνε ελαχιστοποιηθει και οι περισσοτερες μαμαδες, αφηνουνε τα παιδακια να ερχονται να αγγιζουνε
το σκυλο, να το χαιδευουνε και χαμογελανε και οι ιδιες !