Τον παράτησαν να πεθάνει απο ασιτία!

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Παιδια εχετε καταλαβει που ζουμε?Σας φενεται περιεργο?Μαλλον δεν ξερετε τι γινεται στον κοσμο και το ποσα ζωα υπεφερουν εξαιτιας του ανθρωπου.Υπαρχουν βιντεακια στο διαδυκτιο με σκυλια που οχι μονο τα παρατησαν δεμενα οι ιδιοκτητες τους αλλα και με τις αλυσιδες να τους κοβουν το λαιμο.Ξερετε ποσοι υπαρχουν εκει εξω που γουσταρουν να βασανιζουν ζωα?Εχω δει και εχω ακουσει παρα πολλες ιστοριες ιδιες και χειροτερες με του μικρου..και για οσους απορουν γιατι αυτος που το ειχε το εδεσε η απαντηση ειναι επειδη ειμαστε αρρωστα οντα!Γι΄αυτο!Το σκυλι δεν εχει τσιπακι.Τον εχω παει στο γιατρο.Μακαρι να μπορουσα να σας κανω post να δειτε τι γινεται στον κοσμο(οσοι δεν το πιστευετε).Εχετε κανει ποτε βολτα σε ελληνικα χωρια να δειτε εκει πως εχπυν τα σκυλια...ειναι μεγαλη κουβεντα..

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Παιδια εχετε καταλαβει που ζουμε?Σας φενεται περιεργο?Μαλλον δεν ξερετε τι γινεται στον κοσμο και το ποσα ζωα υπεφερουν εξαιτιας του ανθρωπου.Υπαρχουν βιντεακια στο διαδυκτιο με σκυλια που οχι μονο τα παρατησαν δεμενα οι ιδιοκτητες τους αλλα και με τις αλυσιδες να τους κοβουν το λαιμο.Ξερετε ποσοι υπαρχουν εκει εξω που γουσταρουν να βασανιζουν ζωα?Εχω δει και εχω ακουσει παρα πολλες ιστοριες ιδιες και χειροτερες με του μικρου..και για οσους απορουν γιατι αυτος που το ειχε το εδεσε η απαντηση ειναι επειδη ειμαστε αρρωστα οντα!Γι΄αυτο!Το σκυλι δεν εχει τσιπακι.Τον εχω παει στο γιατρο.Μακαρι να μπορουσα να σας κανω post να δειτε τι γινεται στον κοσμο(οσοι δεν το πιστευετε).Εχετε κανει ποτε βολτα σε ελληνικα χωρια να δειτε εκει πως εχπυν τα σκυλια...ειναι μεγαλη κουβεντα..
Ολγα μη τα βλεπεις ολα μαυρα !
Εχεις κανει ενα μεγαλο, εσωσες καλο σε μια ζωη
και γι αυτο θα ανταμειφθεις, να εισαι σιγουρη.
Απο εκει και περα δεν ανακαλυφθηκε η Αμερικη.
Ειμαστε το περιγελο της Ευρωπης και παγκοσμιως επανω σε αυτο το θεμα
και με τα αδεσποτα και με τους "τυρρανους" σκυλιων γατιων και αλλων οικοσιτων ζωων.
Καθε χρονο BBC και CNN προβαλλουνε τα κατορθωματα των "παλικαραδων" μας,
Προσπαθιησε να δεις και το θετικο κομματι αυτης της θλιβερης ιστοριας.
Δες πως πολλοι ανθρωποι, εθελοντικα και αφιλοκερδως βοηθανε αυτα τα ζωακια,
οποτε τους δοθει η ευκαιρια, ειτε μεμονωμενα (οπως εσυ),
ειτε οργανωμενα μεσω ζωοφιλικων οργανωσεων καταφυγιων
και αφιερωνουνε αγαπη, χρονο και χρημα.
Πριν 20 χρονια, περπατουσαμε στο δρομο με τα σκυλια μας και ο κοσμος φοβοτανε να μην παθει χολερα
η να μη τους φανε το παιδι και μας κοιτουσανε με ενα μισος, σα να βλεπουνε το σατανα.
Σημερα αυτοι εχουνε ελαχιστοποιηθει και οι περισσοτερες μαμαδες, αφηνουνε τα παιδακια να ερχονται να αγγιζουνε
το σκυλο, να το χαιδευουνε και χαμογελανε και οι ιδιες !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Επίσης Ολγα, σε σκυλοφόρουμ μπήκες. Λες να μην είμαστε υποψιασμένοι και ενήμεροι; Για τέτοια και για χειρότερα και για πιο περίεργα ακόμη...;) Και όπως σου λέει και ο mortezes, ευτυχώς πλέον, δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Είναι και αλλιώς :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Να πω την αλήθεια αυτή την αισιόδοξη νότα που αναφέρει ο μορτ και η μαρεκο την βλέπω κι εγώ τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει η μερίδα του κόσμου , ψυχανώμαλοι, άρρωστοι, κομπλεξικοι που θα πετάξουν φόλες, θα βασανίσουν ζώα και όλα αυτά τα όμορφα που μας αρρωσταίνουν κάθε μέρα αλλά υπάρχει και μια νότα αισιοδοξίας από νέους συνήθως ανθρώπους που σε βλέπουν με τον σκύλο σου και χαμογελούν, αναγνωρίζουν την φυλή του ή σε ρωτάνε με ενδιαφέρον τι είναι , ανθρώποι που μαζεύουν άρρωστα ζώα, χτυπημένα, κοκκαλιασμένα, όπως εσύ Όλγα, άνθρωποι που κάνουν πέρα την προσωπική τους βολή και βοηθάνε όπου μπορούν, είναι ένα κύμα ανθρώπων αρκετά μεγάλο που δεν πρέπει να το παραβλέψουμε, ένα κύμα που ίσως σε κάποια χρόνια συμπαρασύρει ακόμη περισσότερους και ακόμη περισσότερους και σίγουρα μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
εγώ πιστεύω όσο και να φωνάζετε και όσο και να γαβγίζετε αυτά θα υπάρχουν πάντα!!θα μου πεις τώρα ότι προσπαθείτε και καλά κάνετε,αλλα μερικοί άνθρωποι είναι "οπιστοδρομικι",δεν βλέπουν παρα έξω γιατί κυκλοφορούν με παρωπίδες.τέτοια περιστατικά μακάρι να μην συναντούσαμε ποτε ξανά,αλλα δυστυχώς τα ζούμε καθημερινά,ένα περιστατικό που με τάραξε αυτές τις μέρες είναι ότι εδώ στην σύρο σε κάποιο χωριο έμαθα ότι έπνιξαν ένα σκυλί σε μια στερνα, αυτές τις ανοιχτές που έχουν για πότισμα,και μετά έθαψαν το σκυλί.μακάρι να ήξερα να ήξερα ποιος το έκανε,να περάσει "βατραχοσυντιρισι" στην ίδια στερνα.τα αληθινά ζώα κυκλοφορούν ανάμεσα μας,τα πραγματικά ζώα διπλα μας..

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
εγώ πιστεύω όσο και να φωνάζετε και όσο και να γαβγίζετε αυτά θα υπάρχουν πάντα!!θα μου πεις τώρα ότι προσπαθείτε και καλά κάνετε,αλλα μερικοί άνθρωποι είναι "οπιστοδρομικι",δεν βλέπουν παρα έξω γιατί κυκλοφορούν με παρωπίδες.τέτοια περιστατικά μακάρι να μην συναντούσαμε ποτε ξανά,αλλα δυστυχώς τα ζούμε καθημερινά,ένα περιστατικό που με τάραξε αυτές τις μέρες είναι ότι εδώ στην σύρο σε κάποιο χωριο έμαθα ότι έπνιξαν ένα σκυλί σε μια στερνα, αυτές τις ανοιχτές που έχουν για πότισμα,και μετά έθαψαν το σκυλί.μακάρι να ήξερα να ήξερα ποιος το έκανε,να περάσει "βατραχοσυντιρισι" στην ίδια στερνα.τα αληθινά ζώα κυκλοφορούν ανάμεσα μας,τα πραγματικά ζώα διπλα μας..
ποσο δικιο εχεις..........................

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
...εδώ στην σύρο σε κάποιο χωριο έμαθα ότι έπνιξαν ένα σκυλί σε μια στερνα, αυτές τις ανοιχτές που έχουν για πότισμα,και μετά έθαψαν το σκυλί...
Πάλι καλά.
Γιατί άλλα τα θάβουν ζωντανά...

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Διαβασα οτι η ιστορια φανηκε περιεργη σε καποιους και απαντησα.Ενταξει,εννοειται οτι υπαρχουν ανθρωποι ευαισθητοι και φιλοτιμοι που ειναι προθυμοι να βοηθησουν τα ζωα ομως συγνωμη αλλα δε μπορω να δεχτω το γεγονος οτι οι ελληνες που το παιζουν πολιτισμενοι,ευρωπαιοι,που ειναι περιφανοι για την ιστορια τους να ειναι ακομα τοσο πισω..ποια παιδεια??Ολοι ξερουμε οτι το να εχεις σκυλι σε αυτη τη χωρα ειναι πολυ πιο δυσκολο απ'οτι κανονικα θα επρεπε να ειναι..Εννοειται μπαβο σε οσους βοηθουν αλλα δεν φτανουν αυτοι και πως να μην τα βλεπω μαυρα αφου ζω τετοια περιστατικα παρα πολυ συχνα και πραγματικα απογοητευομαι και ντρεπομαι για τη χωρα μου..Σε αλλες χωρες στυνουν ολοκληρη επιχειρηση διασωσης για ενα παπαγαλακι πχ και εδω αν κανεις κατι παρομοιο θα τον κορο'ι'δευουν κιολας..ακομα και χειρουργια σε πληγωμενα περιστερια κανουν κι εμεις απλα τα πεταμε παραπερα γιατι μας εμποδιζουν το δρομο.Σε ολο τον κοσμο γινονται αυτα αλλα τουλαχιστον στις χωρες του 21ου αιωνα εχουν και παιδεια και τα μεσα να τα αντιμετωπισουν...

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εγώ προσωπικά δεν διαφωνώ με τίποτα από όσα λες γιατί είναι ακριβώς έτσι, απλά τονίσαμε ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά και αυτό είναι ελπιδοφόρο.

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Ναι οντως ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα και τα λογια μου ειναι τοσο σκληρα και κατηγορηματικα γιατι ποναει η ψυχη μου να βλεπω ζωα να υποφερουν.. :-( Μακαρι να μπορουσαμε να τα σωσουμε ολα!Ας κανει ο καθενας οτι μπορει και ελπιζουμε για ακομα καλυτερα!!Να χερεστε ολοι τα ζωακια σας!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Δεν θέλεις να μας συστηθείς και επισήμως πλέον, στα νέα μέλη;
Μήπως αλλάξει λίγο και η διάθεσή σου; :)