Τον παράτησαν να πεθάνει απο ασιτία!

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Αυτο το υπεροχο ζωο βρηκα παρατημενο και ετοιμοθανατο καθως καποιο ''ΚΤΗΝΟΣ'' τον εγκατελειψε να πεθανει σε ενα παλιο εργοστασιο οπου και τον βρηκα.Σε ενα μερος αθλιο μακρια απο σπιτια αυτο το σκυλακι υπεφερε και στην κυριολεξια περιμενε το θανατο του.Ευτυχως περνουσα εντελως τυχαια με τον δικο μου σκυλο και τον βρηκα.Χωρις αλλη σκεψη τον πηρα μαζι μου και τωρα τον φιλοξενω σπιτι μου.Θα ηθελα πολυ αυτο το σκυλακι να βρει ενα εθγενικο σπιτι να τον κρατησει!!Ειναι πολυ υπακουος,τρυφερος,δε λερωνει μεσα στο σπιτι,ειναι ευγενικος και πολυ ησυχος!!Πραγματικα δε μπορω ακομα να το πιστεψω πως αυτο το πλασμα υπεφερε τοσο πολυ εξαιτιας ενος ''ανθρωπου''!

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Δεν μπορω να βαλω φωτογραφια αλλα ειναι κουκλος.Ειναι καθαροαιμο Αγγλικο setter αρσενικο περιπου 3 ετων.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Πολύ όμορφος,ψάξε το ενδεχόμενο να έχει τσιπ.
Το έσωσες το ζώο Όλγα, σου αξίζουν χίλια μπράβο και λίγα είναι!

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
bravo olga,κάτι τέτοια περιστατικά είναι αποτελέσματα κυνηγών που το ζώο η έχει "κροτοφοβια",η δεν φερμάρει,γενικά πράγματα που δεν βοηθούν στο kunhgi.se αυτό το τομέα παίζουν πολλές γέννες και ούτε αυτούς μπορεί να τους ελένξει κάποιος.

Φλαφυ

Member
1 Ιουλίου 2011
20
0
Μπραβο Ολγα..!! Ειναι κουκλακι...!! :)
Δεν εχω λογια να χαρακτηρισω αυτους οι οποιοι θελουν να λεγονται "ανθρωποι" η "φιλοζωοι"...
Πραγματικα δεν εχω λογια... Τα "ζωα" που αποκαλουν καποιοι σαν βρισια ειναι πιο ανθρωπινα και συμπονετικα απο τους ανθρωπους...!!
Σαν δεν ντρεπονται λιγο πια...!! :mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Ολγα, μπράβο για την ευαισθησία σου.
Να σε ρωτήσω όμως, πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι ήταν παρατημένος; Και μάλιστα για να πεθάνει;
Ποιά στοιχεία ήταν αυτά που είδες και σε οδήγησαν σ' αυτή την σκέψη;

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Μπραβο σου !
Εσωσες μια ψυχη καταδικασμενη .

bravo olga,κάτι τέτοια περιστατικά είναι αποτελέσματα κυνηγών που το ζώο η έχει "κροτοφοβια",η δεν φερμάρει,γενικά πράγματα που δεν βοηθούν στο kunhgi.se αυτό το τομέα παίζουν πολλές γέννες και ούτε αυτούς μπορεί να τους ελένξει κάποιος.
Οταν εχει επισημα δηλωμενα στον ΚΟΕ για το 2010 μονο,
ποσες χιλιαδες κουταβια ποιντερ και σεττερ
(δε θυμαμαι ακριβες νουμερο, ειναι τεραστιο παντως...πανω απο 6.000), τι περιμενεις ?
Σε οποια γωνια και να περπατησεις, απο την πολη μεχρι το πιο ξεχασμενο χωριο του χαρτη
παρατημενα κυνηγοσκυλα θα δεις.

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Ηταν σε ενα εγκαταλελειμενο εργοστασιο μακρια απο οικισμους.Ηταν δεμενος με λουρι μηκους μισου μετρου και δεν ειχε ουτε νερο ουτε φαγητο.Καποιο κτηνος(για να μην πω τιποτα ποιο χοντρο) τον παρατησε εκει αφου μαλλον θα βρηκε ιδανικο το μερος για να μην τον δει και κανεις!

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια αλλα ειμαι σιγουρη οτι ο καθενας απο εμας που λεμε οτι αγαπαμε τα ζωα θα το εκανε!Αν τον αφηνα εκει ηταν σα να συμμετεχω κι εγω στο εγκλημα!

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Ναι,ειναι απιστευτο αλλα συμβαινει!Ειναι η πραγματικοτητα και ειναι ακομα πιο τραγικη απο αυτη που νομιζουμε οτι ξερουμε..Λυπαμαι πολυ αλλα δεν ειμαστε κτρατος πολιτισμενο και πραγματικα ντρεπομαι!!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Ηταν σε ενα εγκαταλελειμενο εργοστασιο μακρια απο οικισμους.Ηταν δεμενος με λουρι μηκους μισου μετρου και δεν ειχε ουτε νερο ουτε φαγητο.Καποιο κτηνος(για να μην πω τιποτα ποιο χοντρο) τον παρατησε εκει αφου μαλλον θα βρηκε ιδανικο το μερος για να μην τον δει και κανεις!
Ναι αλλά γιατί να το κάνει αυτό; Αν δεν τον ήθελε, θα μπορούσε απλώς να τον αφήσει και να φύγει.
Ομολογώ ότι μου φαίνεται περίεργη ιστορία και μου περνάνε 1002 απ' το μυαλό.
Εχεις τσεκάρει μήπως έχει τσιπάκι;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεμένος σκύλος σε εγκαταλελειμένο εργοστάσιο, χωρίς διαθέσιμο έστω νερό είναι σαφέστατα κακοποίηση, τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αλλά συμφωνώ να ψάξει για τσιπάκι μήπως και εξιχνιαστεί η υπόθεση.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το μονο που θα δεχομουν σαν δικαιολογια ειναι αν ο σκυλος επεσε θυμα απαγωγης και ειχε εγκαταλειφθει εκει απο τους απαγωγεις του. Αν το σκυλι αυτο αφεθηκε εκει απο το αφεντικο του τοτε μιλαμε για εν ψυχρω δολοφονια. Παντως θα ειχε ενδιαφερον αν το σκυλι ειναι τσιπαρισμενο και καταγεγραμενο να δουμε τι θα ελεγε ο ιδιοκτητης του.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Δηλωση στην αστυνομια !! αμεσα!
για φαντασου να εχει τσιπακι και να πει ο αλλος οτι του το εκλεψε...
να δηλωσει οτι βρηκε το σκυλο και οτι θα παει στον κτηνιατρο να ελεγξει αν εχει τσιπ!!!
και μετα ολλα τα αλλα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Το μονο που θα δεχομουν σαν δικαιολογια ειναι αν ο σκυλος επεσε θυμα απαγωγης και ειχε εγκαταλειφθει εκει απο τους απαγωγεις του....
;)