Τον βρήκαμε στο δρόμο!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν έχει τόση σημασία τι έγινε και γιατί να κάνουμε σενάρια ? Ακολούθησε τα βήματα της mareco να είσαι κατοχυρωμένος και όλα καλά. Αναμένουμε και φωτο, ανυπομονώ να τον δω:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν έχει τόση σημασία τι έγινε και γιατί να κάνουμε σενάρια ? Ακολούθησε τα βήματα της mareco να είσαι κατοχυρωμένος και όλα καλά. Αναμένουμε και φωτο, ανυπομονώ να τον δω:)
Καλά μην κολλήσεις και πολλές αφίσες:p

Lucky

Member
4 Απριλίου 2011
9
0
Λοιπόν,

Επιδή είναι σκύλος αθλητής και δυνατός το όνομα του θα είναι DIEGO.
και οσο αφορά της βόλτες θα κάνει πολλές μιας και πρέπει να κάνω πολύ τζογκινγ ωστε να ξαναβγώ στην παραλία και να πάω στα χιόνια τον επόμενο χειμώνα.

Η δουλειά μου είναι απο το σπίτι ολα μεσω ιντερνετ. οπότε έχω και αφθονο χρόνο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όπως είπα: καλορίζικος ο Diego (ωραίο όνομα). :) Ο προηγούμενος "ιδιοκτήτης" δεν αξίζει να τον έχει. Δηλαδή αυτό που του αξίζει είναι μια φυλάκα.:mad:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Ο σκύλος είναι σκύλος και ο ανθρωπος άνθρωπος. Δεν μας επιλέγει το σκυλί ούτε μας αγοράζει απο το humanshop.
Αντιθέτος εμείς το κάνουμε. εγω μπορώ να φανταστώ τι έγινε. Το σκυλί αγοράστικε για την χαρά κάποιου παιδιού και οταν μεγάλωσε και αρχισε να λερώνει το σπιτι, να γεμιζει τρίχα κτλ πετάχτηκε έξω.

Ε ΟΧΙ να μην σώσει και ξαναπάρει Σκυλί.
Επειδή η φαντασία μας όσο μεγάλη και αν είναι μπορεί να απέχει από την πραγματικότητα θα ήταν ποιο σοφό να κρατάμε και καμιά πισινή.
Προσωπικά θα χαρώ πολύ να είναι τα πράγματα όπως τα λες και να άλλαξε η τύχη του Diego.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Lucky, ότι θες θα κάνεις, απλά εδώ ο καθένας λέει τη γνώμη του!
Αν έχουν βάλει αγγελία και το ψάχνουν? Δε χάνεις τίποτα να κοιτάξεις τις αγγελίες, έτσι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Από τις περιγραφές σου κι εγώ πιστευω ότι δεν τον ψάχνουν, αλλα... εγώ στη θέση σου (αν και το σκυλί δεν ήταν σε τόσο κακή κατάσταση) είχα κοιτάξει στις αγγελίες ΧΑΘΗΚΕ. Δεν την έψαχνε κανείς. Την κράτησα :)

Lucky

Member
4 Απριλίου 2011
9
0
Το σκυλί το έχω 2 μέρες. Κοιταξα τις αγγελίες αλλα δεν βρήκα τίποτα.
Εγώ τον άλλο μήνα θα του βάλω τσιπάκι θα γίνει και ενα εμβόλιο και θα βγεί βιβλιάριο στο ονομά μου.
Ο φίλος με τον οποίο ειμασταν μαζι οταν το βρήκα είναι αστυνομικός, πιστεψτε με θα το είχα μάθει αν καποιος εψαχνε το Σκυλι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να μην τον είχε με αλυσίδα να μην τον εκλαιγε.
Εγώ είμαι φανατικά κατά της αλυσίδας και του δεσίματος του σκύλου.

Η σε μεγάλο περιφραγμένο χώρο ή μέσα στο σπίτι. Αλλιώς μην πέρνεις σκύλο και ειδικά τέτοιο αθλητή οπως το Χάσκι.
Σωστο σε βρισκω!:) Αν δεν ηθελε ο προηγουμενος να τον κλαιει ας του εβαζε τουλαχιστον μια ταυτοτητα στο κολλαρο...
Μπραβο που τον μαζεψατε:)
Η λυση για μια ευκολη συμβιωση ειναι εκτονωση πολλη σωματικη και πνευματικη και καθημερινο χτενισμα:p
Βαλε μας και καμια φωτογραφια του συνονοματου :D

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Έκανα ένα ποστ για να σε προτρέψω και πάλι να κοιτάξεις αγγελιές αλλά όση ώρα είχα ανοιχτή τη σελίδα πόσταρες τις εξελίξεις.

Καλή συμβίωση εύχομαι :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μπραβο σου καλα εκανες και τον κρατησες!!!!Καλη συμβιωση ευχομαι....και να περνατε και οι δυο πολυ καλα!!!Μην αμελησεις το τσιπακι του και μια ταυτοτητουλα επισης!!!
Περιμενουμε φωτογραφιες.....και πως τα πηγαινετε μαζι!!!:)

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Συμφωνώ και εγώ. Καλά έκανες και τον κράτησες! Να τον χαίρεσαι λοιπόν!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπράβο Άκη, όχι μόνο που τον περιμάζεψες και τον φρόντισες, αλλά που αποφάσισες να τον κρατήσεις. Να τον χαίρεσαι, και να έχετε μία υπέροχη ζωή μαζί !!! :):):)

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Να μην τον είχε με αλυσίδα να μην τον εκλαιγε.
Εγώ είμαι φανατικά κατά της αλυσίδας και του δεσίματος του σκύλου.

Η σε μεγάλο περιφραγμένο χώρο ή μέσα στο σπίτι. Αλλιώς μην πέρνεις σκύλο και ειδικά τέτοιο αθλητή οπως το Χάσκι.
Τι λέτε ρε παιδιά, πάμε καλά? Επειδή είχε αλυσίδα το Χάσκυ σημαίνει απαραίτητα ότι περνούσε τη ζωή του δεμένο? Είσαι μήπως σε θέση να γνωρίζεις από πού έφυγε? Αποκλείεις να το είχε δέσει κάπου για λίγο, για να μπει σε κάποιο μαγαζί? Αλλά και στο σπίτι του να το είχε, επειδή μόλις τώρα είδα ότι λες ότι είχε συρματόσχοινο κλπ, πως μπορείς εσύ να ξέρεις αν και κάθε πότε το έλυνε και έπαιζε μαζί του ή το εκτόνωνε, πόσες ώρες ήταν δεμένο και πόσες λυτό, πώς εσύ μπορείς να ξέρεις πράγματι τις συνθήκες ζωής του, ώστε τόσο εύκολα να το παίζεις φιλόζωος και να ευχαριστιέσαι που κάποιος έχασε τον σκύλο του και τον "έσωσες" εσύ? Γιατί τόσο καιρό δεν έσωνες κανένα από το δρόμο ή από καταφύγιο? Μήπως γιατί το συγκεκριμένο ήταν χάσκυ? Γιατί απ'ότι ξέρω στο δρόμο (και φυσικά στα καταφύγια) κυκλοφορούν άπειρα ταλαιπωρημένα και σίγουρα σε χειρότερη κατάσταση σκυλιά, αλλά δεν είναι όμορφα χάσκυ, έτσι? Μπράβο για την φροντίδα που δίνεις στο ζωάκι, αλλά όχι να λέμε και καλά που τον έχασε ο ιδιοκτήτης του. Μήπως θα έπρεπε να βάλεις καμιά αγγελία οτι βρέθηκε χάσκυ, μήπως και εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος μπορεί να υποφέρει τώρα? Και μην αρχίσετε ότι αν το ζώο ήταν ευτυχισμένο δεν θα έφευγε, γιατί ξέρετε πολύ καλά, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απόλυτο (ιδίως την άνοιξη με τόσες θηλυκές σε οίστρο και ιδίως με χάσκυ που έχουν απ'ο,τι ξέρω και τάσεις φυγής). Επειδή εσύ είσαι φανατικά κατά της αλυσίδας και του δεσίματος δεν σημαίνει ότι δικαιολογεί τα πάντα. Ας δέσω εγώ τον σκύλο μου (που τον έχω ελεύθερο σε περιφραγμένο μεγάλο χώρο) για οποιονδήποτε λόγο που απ'ό,τι φαίνεται εσύ δεν μπορείς καν να υποθέσεις, και αν μου φύγει και τον βρει άλλος, αν είναι μάγκας ας μην μου τον δώσει.

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εφ' όσον ο σκύλος βρέθηκε στο δρόμο και δεν είχε τσιπάκι ο Lucky είχε δικαίωμα να τον πάρει. Δεν τον έκλεψε.
Ο αρχικός ιδιοκτήτης του σκύλου τώρα, αν τον θέλει πίσω, μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει για να τον ξαναβρεί (αγγελίες, αφίσες, ενημέρωση κτηνιάτρων και συλλόγου, αστυνομίας κ.λπ.).
Αυτός που τον βρήκε δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τίποτα περισσότερο απ' το να τσεκάρει για τσιπάκι - δικό του θέμα αν θα κρατήσει το ζώο ή θα προσπαθήσει να βρει τον ιδιοκτήτη του!

(πολλά σκυλιά τελευταία βαφτίζονται Ντιέγκο τι γίνεται? Απ' τον Μαραντόνα?)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα