Τον ''έσπασα'';

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
πάντα χώρια εκτός από ΣΚ που πάμε σε πάρκο ή εκδρομή. Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικοί ρυθμοί, πιστεύω σ' αυτό.
Δηλαδη με 2 σκυλια βγαινεις 4 βολτες την ημερα? :eek: Πρεπει τη μιση μερα να εισαι στο δρομο με τα σκυλια. *sick* :lol:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δηλαδη με 2 σκυλια βγαινεις 4 βολτες την ημερα? :eek: Πρεπει τη μιση μερα να εισαι στο δρομο με τα σκυλια. *sick* :lol:
Η πρωινή είναι μόνο για τις ανάγκες τους και λίγο σουλάτσο. Η βραδινή είναι καθαρά εκπαιδευτική και διασκεδαστική.

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
ααα....εγω δεν σκαω....το σκυλι μου ειναι "στειρωμενο" και ειναι "ημιαιμο κοκερ" καθ'οτι "το μαυρο δεν υπαρχει ως χρωμα....μονο το καφε".
ετσι τους κανω ολους χαρουμενους :)
oι ημιμαθεις δυσκολα βαζουν μυαλο!
:lol::lol: Και προχτές μια κυρία μας σταμάτησε στον δρόμο και μας ρώτησε αν ο Danni είναι ημίαιμο κόκερ..Της απάντησα "Πιθανώς..ξέρετε από κόκερ;"...Απάντηση: "Όχι επειδή έχει μακριά ουρά το κατάλαβα..τα κόκερ γεννιούνται με κοντή ουρά.." ](*,)

Εμείς με 2 σκυλιά βγαίνουμε 4-5 φορές τη μέρα...δεδομένου ότι η μία σκυλίτσα είναι 6 μηνών βέβαια και καταργήσαμε τις πάνες..όμως κάνεις και γυμναστική έτσι..οι σκύλοι σε κρατάνε fit..!:lol: Όσοι γείτονες δεν μας ξέρανε μας μάθανε..αφού μας βλέπουν όλη μέρα κάτω στο δρόμο..8-[8-[

Last edited:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
:lol::lol: Και προχτές μια κυρία μας σταμάτησε στον δρόμο και μας ρώτησε αν ο Danni είναι ημίαιμο κόκερ..Της απάντησα "Πιθανώς..ξέρετε από κόκερ;"...Απάντηση: "Όχι επειδή έχει μακριά ουρά το κατάλαβα..τα κόκερ γεννιούνται με κοντή ουρά.." ](*,)[
Χαχαχαχ καλά είστε εσείς εμένα με ρώτησε ένας αν ο Τζέρυ είναι κόκερ.. -.- είχα μίνει βέβαια γιατί οκ συνήθος ακούμε ακίτα χάσκυ κλπ. αλλά κόκερ τι να πω.. καλά ξέρουμε πως ο Τζέρυ είναι ημίαιμος αλλά με κοκερ βρε παιδιά χαχ δεν μιάζει καθόλου. :p

Grifos
Γενικά πολύ παρομιάζουν τα χάσκυ με λύκους κλπ σε θέματα ενστίκτων και κυριαρχίας (αυτό έχω καταλάβει απο τις ερωτήσεις που μας κάνουν εμάς) μας είχαν πει το ίδιο και όταν ρώτησα τι θέλανε να πούνε μου είπαν πως μιλάνε για τον τσαμπουκά του κλπ (επειδή στην αρχή είχαμε σκυλοθέματα ενώ τώρα έχει ηρεμήσει πολύυ)

Τώρα τι να εννοούσε σε σας δεν μπορώ να πω με συγουριά. Σύγουρα όμως είναι εκφράσεις που χρησιμοποιούν φιγουρατζίδες και ''ξερώλες''...

Και να ρωτούσατε δεν χρειάζεται να ντρέπεστε καθόλου!!! Μπορή να ξέρει απο εκφράσεις(που το πιο λογικό έχει ακούσει απο αλού) αλλά εσείς ξέρετε απο σωστή αντιμετόπιση κάτι που στο σκύλο φαίνεται όπως φαίνεται εξίσου και ο χαρακτήρας του καθενός.. :)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Αν βλέπατε ένα σκυλί αδύνατο, ταλαιπωρημένο, αντικοινωνικό με ένα σωρό φοβίες και ακούγατε τον ιδιοκτήτη να λέει "Το μωρό μου το αγαπάω πολύ, όλη μέρα το φροντίζω και ασχολούμαι μαζί του" θα τον πιστεύατε; :-\
Πολύ πιθανό. Θα καταλάβαινα αν λέει ψέματα απο το τις κινήσεις του σώματος ή την φωνή/μάτια του κλπ.

Υπάρχουν σκυλιά που αφότου υιοθετηθούν θέλουν πάρα μα πάρα πολύ χρόνο για να εξοικειωθούν (μπορεί και χρόνια-μπορεί και ποτέ) και ναι δεν τρώνε την σωστή ποσότητα δεν δέχονται έυκολα περιποίηση κλπ κλπ και μας δείχνει σαφός μία άσχημη εικόνα. Εχω δει τέτοιο σκυλί γιαυτό σου λέω και δουλεύουν με εκπαιδευτεί εδώ και 2 χρόνια περίπου αλλά πάντα κρύβεται απο οτιδήποτε.
Το πιο λογικό όπως και κάνω πάντα είναι να ρωτάω γιατί είναι έτσι ο σκύλος κυρίος σε θέμα χαρακτήρα κλπ.

Τώρα αν είναι καθαρόαιμο και δείχνει σαν να είναι κακοποιημένο ε προφανός εκεί κάτι δεν πάει καλά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ