πάντα χώρια εκτός από ΣΚ που πάμε σε πάρκο ή εκδρομή. Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικοί ρυθμοί, πιστεύω σ' αυτό.Χωριστά το καθένα κάθε φορά; Ή έτυχε;
πάντα χώρια εκτός από ΣΚ που πάμε σε πάρκο ή εκδρομή. Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικοί ρυθμοί, πιστεύω σ' αυτό.Χωριστά το καθένα κάθε φορά; Ή έτυχε;
Δηλαδη με 2 σκυλια βγαινεις 4 βολτες την ημερα? Πρεπει τη μιση μερα να εισαι στο δρομο με τα σκυλια. *sick* :lol:πάντα χώρια εκτός από ΣΚ που πάμε σε πάρκο ή εκδρομή. Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικοί ρυθμοί, πιστεύω σ' αυτό.
Η πρωινή είναι μόνο για τις ανάγκες τους και λίγο σουλάτσο. Η βραδινή είναι καθαρά εκπαιδευτική και διασκεδαστική.Δηλαδη με 2 σκυλια βγαινεις 4 βολτες την ημερα? Πρεπει τη μιση μερα να εισαι στο δρομο με τα σκυλια. *sick* :lol:
:lol::lol: Και προχτές μια κυρία μας σταμάτησε στον δρόμο και μας ρώτησε αν ο Danni είναι ημίαιμο κόκερ..Της απάντησα "Πιθανώς..ξέρετε από κόκερ;"...Απάντηση: "Όχι επειδή έχει μακριά ουρά το κατάλαβα..τα κόκερ γεννιούνται με κοντή ουρά.." ](*,)ααα....εγω δεν σκαω....το σκυλι μου ειναι "στειρωμενο" και ειναι "ημιαιμο κοκερ" καθ'οτι "το μαυρο δεν υπαρχει ως χρωμα....μονο το καφε".
ετσι τους κανω ολους χαρουμενους
oι ημιμαθεις δυσκολα βαζουν μυαλο!
Εμείς με 2 σκυλιά βγαίνουμε 4-5 φορές τη μέρα...δεδομένου ότι η μία σκυλίτσα είναι 6 μηνών βέβαια και καταργήσαμε τις πάνες..όμως κάνεις και γυμναστική έτσι..οι σκύλοι σε κρατάνε fit..!:lol: Όσοι γείτονες δεν μας ξέρανε μας μάθανε..αφού μας βλέπουν όλη μέρα κάτω στο δρόμο..8-[8-[Δηλαδη με 2 σκυλια βγαινεις 4 βολτες την ημερα? Πρεπει τη μιση μερα να εισαι στο δρομο με τα σκυλια. *sick* :lol:
Αλήθεια είναι αυτο. Άμα δεν στέκεσαι σαν αγγούρι στο πάρκο...όμως κάνεις και γυμναστική έτσι..οι σκύλοι σε κρατάνε fit..!:lol:
Χαχαχαχ καλά είστε εσείς εμένα με ρώτησε ένας αν ο Τζέρυ είναι κόκερ.. -.- είχα μίνει βέβαια γιατί οκ συνήθος ακούμε ακίτα χάσκυ κλπ. αλλά κόκερ τι να πω.. καλά ξέρουμε πως ο Τζέρυ είναι ημίαιμος αλλά με κοκερ βρε παιδιά χαχ δεν μιάζει καθόλου.:lol::lol: Και προχτές μια κυρία μας σταμάτησε στον δρόμο και μας ρώτησε αν ο Danni είναι ημίαιμο κόκερ..Της απάντησα "Πιθανώς..ξέρετε από κόκερ;"...Απάντηση: "Όχι επειδή έχει μακριά ουρά το κατάλαβα..τα κόκερ γεννιούνται με κοντή ουρά.." ](*,)[
Πολύ πιθανό. Θα καταλάβαινα αν λέει ψέματα απο το τις κινήσεις του σώματος ή την φωνή/μάτια του κλπ.Αν βλέπατε ένα σκυλί αδύνατο, ταλαιπωρημένο, αντικοινωνικό με ένα σωρό φοβίες και ακούγατε τον ιδιοκτήτη να λέει "Το μωρό μου το αγαπάω πολύ, όλη μέρα το φροντίζω και ασχολούμαι μαζί του" θα τον πιστεύατε; :-\