Τι φυλές είναι η Λάρα μου;

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Παντα ειχα απορια απο τι φυλες μπορει να προερχεται η Λαρα μου.Εχω ακουσει απο "ειδικους" του δρομου σχεδον τα παντα :Λαμπραντορ, γκριφον, μπασε, τεριε, κτλ.
Αν μπορειτε καποιοι απο εσας που γνωριζετε τις φυλες να μου δωσετε μια ιδεα θα ημουν ευτυχης.
Στο τελευταιο επεισοδιο "η εγω η ο σκυλος" 13/7/08 το σκυλι αν δεν κανω λαθος καποιο τεριε, εμοιαζε φοβερα με τη Λαρα εκτος απο το υψος.
Η Λαρα μου ειναι τωρα 15 μηνων και στη δευτερη φωτο εχω σημειωσει τις διαστασεις της. Βαρος 14-15 κιλα.
Α και μην αρχισει κανεις τα χαζα γιατι οποιος θιξει την τιμη της κοπεΛάρας μου θα κληθει σε μονομαχία.:D:D:D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ρε κοτσιδα προσπαθω να δω τη Λαρα -οχι για να σου πω τι ειναι ασχετη ειμαι αλλα να τη χαζεψω- και οι φωτο ειναι πολυυυ μικρες. Οι διαστασεις της μοντεΛαρας-αλλα κοπεΛαρα- σου δε διαβαζονατι

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Εκανα οτι λεει στις οδηγιες για φωτο. Δεν ξερω πως τις μεγαλωνουν. Rottie please βαλε και εδω το χερακι σου (ποντικακι σου). Καντο αν οχι για μενα, για τους φαν της μοντελας μου.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Kotsidas η μεγέθυνση πάντα αλλοιώνει, κατά μεγαλο βαθμο, την ποιότητα μιας φωτογραφίας. Μεγέθυνα 2 από τις 3 φωτογραφίες την Λαρας (την οποίας δηλώνω fan!:D) αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό!

Εγώ πάντως δεν θα ενδιαφερόμουν να μάθω από ποιες φυλές προήλθε η μικρή! Θα ένιωθα πολύ περήφανη που έχω ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο καθαρόαιμο street dog, το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο! ;) :-D

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό!
:-:):)(

Λάρα: Γουφ, Γουφ, Γουφ
Μεταφραση: Ευχαριστουμε πολυ Rottie για την προσπαθεια και τα καλα σου λογια.

kotsidas: Θα βρω το φιλο μου, που μου εφτιαξε το Avatar και θα ξαναπροσπαθησω.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ειναι κουκλα παντος!

Εγω θα ελεγα, οτι το γριφονο-ειδες /Τερριερ, δεν μπορει να το κρυψει καθολου!
Το χρωμα της, το Brindle, ειναι πολυ οραιο, αλλα δεν μου ταιριαζει τοσο στα γριφον.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
το δικο μου το γκριφονοτετοιο φρεντσι, τετοιο χρωμα εχει, ιδιο:);)

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13

Επιτέλους τις ανεβάσαμε σε μέγεθος που να βλέπεται... (640x480)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
και το χρωματακι κατι απο λυκοσκυλο μου εκανε. Αυτο το απο πισω της γενικα. Το σκεφτηκα αλλα ντρεπομουν να το πω :D

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
η διαστάσεις πότε μπήκαν στην φωτό???
δεν της είδα

γκριφόν μαλινουα ή και γερμανικό σίγουρα και για τις διαστάσεις

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Είναι "Larasu"...!
;)

Κι αυτό νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό απ' όλα!
:) Οποτε και εγω μπορω να λεω οτι ειμαι ιδιοκτητης της μοναδικης ρατσας Ριταμού? ΝΑ δηλωσω και εκτροφεας? Απλα για τα επομενα 10 χρονια θα ξεκουραζω την αντιπροσωπο;) Ρε μηπως να κανιυμε κανα μιτινγκ ολοι οι ρουξουνογονεις -που λεει και η ροτι- να αρχισουμε να μοιραζουμε τον μπομ τον σφουγγαρακη? Προμηθεας κριτης!

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Είναι Μαλινουά με τέκελ :D
Απο φωτο τέκελ που ειδα στο νετ μαλλον ανακαλυψαμε τον πατερα που ειναι γνωστη αλήτρα της περιοχης, αλλα αυτος ειναι πολυ κοντος (κατι σαν τις φορτηγησιες ταμπελες long vehicle) και καταμαυρος. Εχει βεβαια το λευκο τριχωμα στο στηθος που μοιαζει με της μικρης.
Εχω καποιες υποψιες για τη μανα,αλλα και αυτη ειναι καταμαυρη με ασπρο στο στηθος και ψηλη (θα παω στη ζουλα να την ξανατσεκαρω κι αν μπορεσω θα βγαλω φωτο).

Απορια: Ειναι δυνατον απο 2 καταμαυρα σκυλια να εχει βγει η Λάρα με αυτα τα χρωματα;

Αρχικό μήνυμα απο Promitheas
Είναι "Larasu"...!
Αυτο Προμηθεα δεν αλλαζει με ΤΙΠΟΤΑ, να εισαι σιγουρος. :):)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ρε μηπως να κανιυμε κανα μιτινγκ ολοι οι ρουξουνογονεις -που λεει και η ροτι- να αρχισουμε να μοιραζουμε τον μπομ τον σφουγγαρακη? Προμηθεας κριτης!
Τον Bob τον Σφουγγαράκη για τον πρώτο και το βραβείο της ανοιχτής παλάμης για τους υπόλοιπους! :D
:lol: :lol: :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli