Σε έπεισα;Εμεις παλι, πνιχτη για μακρυτριχα και 2 οδηγους. εναν κοντο δερματινο και ενα μακρυ συνθετικο αρκτα παχυ θα ελεγα. αναλογα την περισταση παει και ο οδηγος.
προσεχως φλεξι και στηθολουρο
Η δικιά μου κατάφερε να το κόψει. Βέβαια δεν ξέρω πόσο καιρό το είχανε πριν μας τη δώσουν!Όσοι έχετε μεγαλόσωμα σκυλιά ξεχάστε αυτά τα σχοινάκια και τα υποτυπώδη λουριά της πλάκας!
Για να μην δίνετε και ξαναδίνετε λεφτά πεταμένα σε λουριά που ξεφτάν, τρίβονται και σας κάνουν τα χέρια χάλια μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, μια είναι η λύση...
Λουρί εκθέσεως!
(click on the photo)
Ανθεκτικότατο, τετράγερο, απαλό και κυρίως ποιοτικό!Το παίρνεις και ξενοιάζεις!
Προσωπικά ένα λουρί έχω όσο καιρό έχω τον σκύλο!Αυτό!
Y.Γ.: Σαν να παρουσιάζω telemarketing νιώθω.![]()
Και αυτά αντέχουν άμα τραβήξει ο σκύλος?Τίποτα από τα παραπάνω...ούτε κολάρο (χαλάει το τρίχωμα), ούτε πνίχτες αλυσίδες...Μόνο σχοινένια show leads...για τις βόλτες.
έχω λουρί εκθέσεως για το μπουμπουλόσκυλο και δεν το ξέρα!!!Όσοι έχετε μεγαλόσωμα σκυλιά ξεχάστε αυτά τα σχοινάκια και τα υποτυπώδη λουριά της πλάκας!
Για να μην δίνετε και ξαναδίνετε λεφτά πεταμένα σε λουριά που ξεφτάν, τρίβονται και σας κάνουν τα χέρια χάλια μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, μια είναι η λύση...
Λουρί εκθέσεως!
(click on the photo)
Εξαρτάται από τον σκύλο...εμείς 14 χρόνια τώρα την έχουμε βγάλει 3 σκυλιά με 3 σχοινένιους πνίχτες (custom made) χωρίς πρόβλημα!!Όσοι έχετε μεγαλόσωμα σκυλιά ξεχάστε αυτά τα σχοινάκια και τα υποτυπώδη λουριά της πλάκας!
Λουρί εκθέσεως!
(click on the photo)
Νομίζω ότι ανθεκτικότητα του λουριού δεν συμπεριλαμβάνει και την τρέλα του σκύλου!Η δικιά μου κατάφερε να το κόψει. Βέβαια δεν ξέρω πόσο καιρό το είχανε πριν μας τη δώσουν!
Δεν το κρατσανούσε! Από την πολυκαιρία κόπηκε..Νομίζω ότι ανθεκτικότητα του λουριού δεν συμπεριλαμβάνει και την τρέλα του σκύλου!
Εννοώ ανθεκτικό όσον αφορά τον χρόνο σε normal συνθήκες(σκύλος που δεν κρατσανάει το λουρί του)!![]()