Τι της συμβαίνει;

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
και ο δικος εκλαιγε ξημερωματα μεχρι που δεν αντεχα και εκανα οτι μου ειπαν εδω μεσα! τον εγραψα 3 πρωινα και δε το ξαναεκανε! δοκιμασε το αλλα πιστευω εστω απο το τηλεφωνο να ρωτησεις το γιατρο!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Με έχετε παρεξηγήσει νομίζω :rolleyes:
Επειδή λύνω τα προβλήματά μου, αποτελεσματικά με συνοπτικές διαδικασίες;
Από την ζήλεια σας τα λέτε αυτά...:p
Και όσοι άλλοι συμφωνούν με "thanks"...:cool:
δοκιμασε το "ΣΚΑΣΕ" συνηθως κατα περιεργο τροπο, πιανει....

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Ελπιζω να πιασει σημερα αν γινει παλι το ιδιο.....γιατι βλεπω το συγκατοικο να μας βγαζει πακετακι εξω

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τσαλιμια επι 6 ωρες?Αυτο θα πει πεισμων!Αν οντως ειναι τσαλιμια....αλλα δεν μπορω να το αποδωσω κ καπου αλλου η αληθεια ειναι. Μου κανει εντυπωση η τοσο ξαφνικη αλλαγη. Εναι εντυπωσιακο αυτο το πραμα.
Εχεις αλλαξει κατι στις συνηθειες της? Στο σπιτι κατι αυτες τις μερες που στα κανει?
Εχει διαθεση για βολτα και παιχνιδια? Τρωει κανονικα και με ορεξη? Την εκτονωνεις οσο
και πριν αυτη την αλλαγη? Εχεις προσεξει εκτος απο αυτα καποια αλλη αλλαγη στην
συμπεριφορα της?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Τσαλιμια επι 6 ωρες?Αυτο θα πει πεισμων!Αν οντως ειναι τσαλιμια....αλλα δεν μπορω να το αποδωσω κ καπου αλλου η αληθεια ειναι. Μου κανει εντυπωση η τοσο ξαφνικη αλλαγη. Εναι εντυπωσιακο αυτο το πραμα.
Αντιποινα την ημερα. Μολις τη βλεπεις να παει να κοιμηθει ξυπνα την να παιξετε ή να της δωσεις λιχουδια ή να τη βγαλεις βολτα. Κουρασε την και με ενα μπαλακι-παιχνιδι στην απογευματινη βολτα να δουμε αν θα εχει κουραγιο να κλαψει τη νυχτα. Κι ενα σεντονι πανω απο το κρειτ.

Ο συγκατοικος κοιμαται? Μηπως ξαγρυπναει ή κανει τιποτα και θελει κι αυτη να ειναι ξυπνια?

Την ημερα ειναι 100% φυσιολογικη, εισαι σιγουρη γι αυτο ετσι?

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εχεις αλλαξει κατι στις συνηθειες της? Στο σπιτι κατι αυτες τις μερες που στα κανει?
Εχει διαθεση για βολτα και παιχνιδια? Τρωει κανονικα και με ορεξη? Την εκτονωνεις οσο
και πριν αυτη την αλλαγη? Εχεις προσεξει εκτος απο αυτα καποια αλλη αλλαγη στην
συμπεριφορα της?
Οχι δεν εχει αλλαξει κατι. Διαθεση για βολτα κ παιχνιδια αλλο τιποτα. Η δε εκτονωση.....βγαινουμε σχεδον δυο ωρες καθε μερα κ ανεβαινουμε το βουνο. Χωρια το πρωινο μισαωρο πριν φυγω για δουλεια παλι στο βουνο. Τοση εκτονωση οση εχει φετος δεν ειχε ποτε! Πριν λιγο γυρισαμε απο τη μεγαλη βολτα κ εχει πεσει ξερη. Καμια αλλαγη στη συμπεριφορα περα απο αυτη τη βραδυνη αλλαγη. Που μεκρι πριν λιγες μερες κ στις 11 να σηκωνομουν αυτη δε θα παραπονιοταν.

Αντιποινα την ημερα. Μολις τη βλεπεις να παει να κοιμηθει ξυπνα την να παιξετε ή να της δωσεις λιχουδια ή να τη βγαλεις βολτα. Κουρασε την και με ενα μπαλακι-παιχνιδι στην απογευματινη βολτα να δουμε αν θα εχει κουραγιο να κλαψει τη νυχτα. Κι ενα σεντονι πανω απο το κρειτ.

Ο συγκατοικος κοιμαται? Μηπως ξαγρυπναει ή κανει τιποτα και θελει κι αυτη να ειναι ξυπνια?

Την ημερα ειναι 100% φυσιολογικη, εισαι σιγουρη γι αυτο ετσι?
Το μεσημερι που γυρισα απο δουλεια μεχρι να παμε για βολτα κοιμοταν. εγω τη σηκωσα.
Ο συγκατοικος κοιμαται οταν αυτη αρχιζει τα δικα της.
Την ημερα 100% φυσιολογικη. Αν εστω κ κατι ειχε αλλαξει κ την ημερα σιγουρα δε θα μου εκανε τοση εντυπωση πια.Τι να πω....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εφοσον λοιπον δεν εχεις αλλαξει κατι στην καθημερινοτητα της και δεν παρατηρεις και τιποτα
αλλο υποπτο κανε λιγο υπομονη και πιστευω θα της περασει.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Ωρα για update:
Λοιπον ξυπνησε παλι 1.30 ΑΚΡΙΒΩΣ κ εκανε παλι τα δικα της. Την εγραψα μεχρι τις 3.30 περιπου οπου της ειπα "ΣΚΑΣΕ" κ κατι αλλα καντηλια. Επιασε για λιγο κ μετα τα ιδια Παντελακη μου. Τα ακουσε αλλο ενα χερακι κ μεχρι τις 7.10 που χτυπησε το ξυπνητηρι μου κοιμοταν τον υπνο το βαθυ.
Λετε να γλυτωσα?Θα δειξει το βραδυ παλι.
Fingers crossed!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εχω νεα κ ειναι καλα!Κοιμηθηκαμε για τα καλα το βραδυ που μας περασε!Δεν εβγαλε τσιμουδια. Ελπιζω να το ξεπερασε κ να μην το ξανασκεφτει να το δοκιμασει στο μελλον:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Θα χρειαστείς πολλά κεράκια. Δεν το κάνεις λαμπάδα παχιά-παχιά καλύτερα; ;)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
το ίδιο πράγμα μου έκανε κ η δικιά μου !!! Βέβαια το έκανε 1, το έκανε 2, 3... κάποια στιγμή επειδή είχαν κρεμάσει οι σακούλες... αγανάκτησα τόσο πολύ που έφαγε άσχημο πρόγκημα και από τότε μας το έκοψε!
(Βέβαια η δικιά μας είχε ξεκινήσει να ανεβαίνει κ στο κρεβάτι κ να προσπαθεί να χωθεί ανάμεσα μας, κ κάποια στιγμή ένιωθα το κωλί της να σκάει στο πρόσωπο μου χαχα)
Πλέον θα της πω σε σχετικά υψηλό τόνο Angie Κόφτο! Πήγαινε σπιτι γρήγορα! Και την βλέπεις βάζει την ουρά στα σκέλια και πάει στο crate!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97