Τι της συμβαίνει;

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Καλησπερα κ καλη χρονια να εχουμε ολοι!
Εδω και δυο συνεχομενα βραδια η σκυλα μου ξυπναει πολυ νωρις...αλλα πολυ νωρις...Ξεμερωματα Τριτης ξυπνησε απο τις 5 και ξημερωματα Τεταρτης ξυπνησε στις 1.30! Απο τη στιγμη που ξυπναει αρχιζει γκρινια?κλαμα?κατι τετοιο. Ασταματητο σχεδον!Χτες νομιζα οτι ισως κατουριεται, ισως την εχει πιασει κανα κοψιμο. Την εβγαλα εκανε ο,τι ηταν να κανει αλλα μετα συνεχισε παλι την γκρινια. Σημερα την σκεπασα κιολας με κουβερτα μηπως τυχον κ κρυωνει.Τιποτα. Οπου καθοταν σηκωνοταν μετα απο λιγο κ περπαταγε νιαουριζοντας. Στο τελος την εκλεισα στο κλουβι κ εκει παλι νιαου νιαου. Θεμα εκτονωσης σιγουρα δεν ειναι.
Ποτε αλλοτε δεν εχει κανει κατι τετοιο. Ακομα κ κουταβιο που ηταν σηκωνοταν οταν σηκωνομουν κ γω!Κ μεχρι προχτες Αυτο γινοταν.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει...Δεν εχει αλλαξει κατι...
Μπορει να ειναι κανα ψυχολογικο?Καποια διαταραχη?Η διαθεση της παντως ειναι οπως παντα.
Κανεις καμια ιδεα?

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Ειναι στειρωμενη εδω κ ενα χρονο. Ειναι δυο ετων κ κατι το σκυλι. Κ γω αυτο υποθετω να την ενοχλει κατι. Αλλα τι ειναι αυτο που την ενοχλει το βραδυ μονο? Η διαθεση της ειναι οπως παντα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι εμενα το έκανε για 3-4 μερες.Δεν ηξερα τι ειχε και σηκωνομουν μες στη νυχτα για να βγουμε για την αναγκη του.Με πηγαινε στο μερος που ειχε συναντησει θηλυκια με οιστρο.Αφού ειδα και απόειδα,τον μαλωσα και δεν το ξαναεκανε.Αν ειχε κατι,θα συνεχιζε το κλαμα.Δεν ξερω αν σχετιζοταν με τη θηλυκια ή ηταν συμπτωματικο.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
επισκεψου τον κτηνιατρο αυτος ισως δει κατι! δε γινετε να αλλαξε ετσι η συμπεριφορα της! κατι την ενοχλει! τρωει κανονικα?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Για δοκίμασε την ώρα που κλαίει να τη πάρεις μια αγκαλιά,κανένα χαδάκι μήπως ηρεμήσει και κάτσε λίγο κοντά της. Αν δεν ησυχάσει ούτε τότε πρέπει να ενημερώσεις το κτηνίατρο μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και πονάει!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Βάλτης μια φωνή να το βουλώσει και να πέσετε να κοιμηθείτε.
Σιγά μην μένεις ξάγρυπνη και τρέχεις στους γιατρούς, για μια παραξενιά του σκύλου σου.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Για δοκίμασε την ώρα που κλαίει να τη πάρεις μια αγκαλιά,κανένα χαδάκι μήπως ηρεμήσει και κάτσε λίγο κοντά της. Αν δεν ησυχάσει ούτε τότε πρέπει να ενημερώσεις το κτηνίατρο μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και πονάει!
Ετσι θα την επιβραβευσει κιολας που κλαιει νυχτιατικα χωρις λογο. Το χωρις λογο ειναι σχετικο θα μου πεις... Αλλα αν ειχε κατι που την ενοχλουσε-πονουσε θα ηταν κι αλλες ωρες.

Εγω πιστευω οτι βλεπει φαντασματα, ειναι η ωρα που βγαινουν! :D

Δοκιμασε την τακτικη του Skylakos. ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Για δοκίμασε την ώρα που κλαίει να τη πάρεις μια αγκαλιά,κανένα χαδάκι μήπως ηρεμήσει και κάτσε λίγο κοντά της.
Καλά...αυτό...ούτε για πλάκα μην το κάνεις. Το έχασες το παιχνίδι.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Κτηνιατρο εδω που ειμαι δεν εχει. Την παρασκευη θα κατεβω Πατρα κ θα την παω αν το συνεχισει το βιολι.
Εδω κ πανω στι κρεβατι που την ανεβασα κατεβηκε. Βολευτηκε για 1 λεπτο μετα κατεβηκε. Μετα πηγε κατω απο το κρεβατι. Μετα στο crate. Μετα περπαταγε περα δωθε. Κ παλι απο την αρχη.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Βάλτης μια φωνή να το βουλώσει και να πέσετε να κοιμηθείτε.
Επειδή φανταζομαι το υφος σου οταν κανεις κατι αναλογο,και πονους χολης να ειχα,θα τους χώνευα:D

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εγινε αυτο που λες. Κ φυσικα δεν εδωσα ουτε μισο χαδι! Αλλα το βιολι βιολι. Δεν το βουλωνει. Σταματησε για λιγο κ μετα παλι τα ιδια. Δηλαδη σημερα απο τις 1.30 μεχρι τις 7 (με μικρα διαστηματα ησυχιας) που σηκωθηκα την ακουγα να μιρμιραει.
Το φαγητο της το τρωει κανονικα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Με έχετε παρεξηγήσει νομίζω :rolleyes:
Επειδή λύνω τα προβλήματά μου, αποτελεσματικά με συνοπτικές διαδικασίες;
Από την ζήλεια σας τα λέτε αυτά...:p
Και όσοι άλλοι συμφωνούν με "thanks"...:cool:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλά...αυτό...ούτε για πλάκα μην το κάνεις. Το έχασες το παιχνίδι.
Προσωπικά το έκανα στο παρελθόν στο ρόκυ που ήταν ανησυχος το βράδυ,και μετά απο λίγο ησύχασε.Απο τότε δεν μας ξαναενόχλησε τα βράδυα.
Γι αυτό το είπα,αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να φταίει κάτι άλλο!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Στη θεση σου θα αδιαφορουσα για να το κοψει. Μην της δινεις σημασια φερσου σαν να μην
συμβαινει τιποτα, ριξε και καμια διορθωση, τσαλιμια ειναι μαλλον!
Το κανει και ο δικος μου κατα καιρους, μου μουγκριζει κιολας για να σηκωθω. Τι ειχε???
Τιποτα ηθελε απλα να σηκωθω νυχτιατικα.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Τσαλιμια επι 6 ωρες?Αυτο θα πει πεισμων!Αν οντως ειναι τσαλιμια....αλλα δεν μπορω να το αποδωσω κ καπου αλλου η αληθεια ειναι. Μου κανει εντυπωση η τοσο ξαφνικη αλλαγη. Εναι εντυπωσιακο αυτο το πραμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97