Τι σκυλο να παρω;

giorgosant

Member
20 Αυγούστου 2012
5
0
Δεν θα πάρεις τυχαία έναν. Θα τον δεις και θα τον γνωρίσεις από κοντά και θα ζητήσεις να ενημερωθείς για τον χαρακτήρα του. Θα μπορέσεις έτσι να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει και σε σένα αλλά και στους γονείς σου που καλό είναι να είναι παρόντες, αφού ο σκύλος θα είναι και δικός τους και θα αναλάβουν μεγάλο μέρος της φροντίδας του.

Κυνοκομείο Ηρακλείου
Τηλ. 2810 399209 (εργάσιμες μέρες και ώρες)

Το link λειτουργεί ακόμα και αν δεν έχεις προφίλ στο Facebook:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.112543828622.124219.112541418622&type=1

Όσες φορές έχω μπει στη σελίδα τους, έχουν σχεδόν πάντα μικρόσωμα και μάλιστα πολλά. Προφανώς δεν φυτρώνουν, κάποιοι φροντίζουν να "ανανεώνουν το στοκ" στους δρόμους. Τα μικρόσωμα σπάνια γεννιούνται και μεγαλώνουν στο δρόμο (επιβιώνουν πιο δύσκολα, περισυλλέγονται πιο εύκολα), επομένως το πιθανότερο είναι τα πιο πολλά από αυτά να έχουν ζήσει κάποτε σε σπίτι.
σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!! δεν ηξερα τιποτα απ'ολα αυτα!! εκανα like και στο fb. αλλα μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα οτι, δεν ειμαι σε θεση να παρω σκυλο αυτη τη στιγμη, γιατι θα ειναι μεγαλη δεσμευση, και ο τροπος ζωης μου, μονο σταθερος δεν ειναι σ'αυτο το σταδιο. οποτε θα ξανακοιταξω για σκυλο οταν τελειωσω με τη σχολη μου και με τον στρατό. δεν θελω να παρω σκυλο και να μην του προσφερω αυτα που χρειαζεται... και σιγουρα δεν ειναι μονο το φαι, γιατι αν ηθελα απλα ενα κατοικιδιο θα επαιρνα κι ενα ψαρακι που λεει ο λογος...

παντως οταν παρω σκυλο θα μου αρεσε καποια απο αυτς τις ρατσες:
dachshund
italian greyhound
bull terrier
brittany spaniel
siberian husky
yorkshire terrier

τι λετε? θα μπορεσω να βρω στην ελλαδα οταν ερθει ο καιρος να παρω σκυλο?

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλωσήρθες Γιώργο. Οι φυλές στις οποίες αναφέρεσαι, απευθύνονται σε διαφορετικούς ανθρώπους κ έχουν τελείως, μα τελείως διαφορετικές ανάγκες μεταξύ τους. Μπορώ να δεχτώ να μου πει κάποιος ότι του αρέσουν οι συγκεκριμένες φυλές, αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποιον ο οποίος έχει δίλλημα για το αν θα αγοράσει ένα yorkie ή ένα husky. Ενημερώσου για τις φυλές, τα πρότυπα και τα χαρακτηριστικά τους. Δεν είναι δυνατόν να φαντάζεσαι τη συμβίωσή σου με ένα yorkie από τη μία και ένα husky από την άλλη ή οποιαδήποτε από τις 6 τελείως διαφορετικές ράτσες που παρέθεσες.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποιον ο οποίος έχει δίλλημα για το αν θα αγοράσει ένα yorkie ή ένα husky...
Και η ειρωνία της τύχης είναι πως, από τις φυλές που αναφέρονται, μόνο αυτές οι δύο έχουν εκτροφεία στην Ελλάδα...:D

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
εγώ νόμιζα ότι είχαμε και μπουλ τεριερ και τεκελ και επανιελ μπρετον ή δεν υπάρχει πια εκτροφη?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
εγώ νόμιζα ότι είχαμε και μπουλ τεριερ και τεκελ και επανιελ μπρετον ή δεν υπάρχει πια εκτροφη?
Είναι πιθανό...
Θα σε γελάσω, όμως, δεν μπορώ να πω σίγουρα.
Συγγνώμη αν δεν ήταν ακριβές το προηγούμενο post...

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Θυμαμαι οτι υπηρχε εκτροφειο μπουλ τεριερ που είχε επισκεφθεί το μέλος madoolini και νομίζω οτι ενα παλιο μέλος εκανε εκτροφη τεκελ. Ο ΚΟΕ θα ξερει πιστευω :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θυμαμαι οτι υπηρχε εκτροφειο μπουλ τεριερ που είχε επισκεφθεί το μέλος madoolini και νομίζω οτι ενα παλιο μέλος εκανε εκτροφη τεκελ. Ο ΚΟΕ θα ξερει πιστευω :)
Σωστά!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Υπάρχουν 4 υποτίθεται, αλλά τα δύο τουλάχιστον απ' αυτά είναι προς αποφυγήν..Για bull terrier εξωτερικό οπωσδήποτε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi