σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!! δεν ηξερα τιποτα απ'ολα αυτα!! εκανα like και στο fb. αλλα μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα οτι, δεν ειμαι σε θεση να παρω σκυλο αυτη τη στιγμη, γιατι θα ειναι μεγαλη δεσμευση, και ο τροπος ζωης μου, μονο σταθερος δεν ειναι σ'αυτο το σταδιο. οποτε θα ξανακοιταξω για σκυλο οταν τελειωσω με τη σχολη μου και με τον στρατό. δεν θελω να παρω σκυλο και να μην του προσφερω αυτα που χρειαζεται... και σιγουρα δεν ειναι μονο το φαι, γιατι αν ηθελα απλα ενα κατοικιδιο θα επαιρνα κι ενα ψαρακι που λεει ο λογος...Δεν θα πάρεις τυχαία έναν. Θα τον δεις και θα τον γνωρίσεις από κοντά και θα ζητήσεις να ενημερωθείς για τον χαρακτήρα του. Θα μπορέσεις έτσι να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει και σε σένα αλλά και στους γονείς σου που καλό είναι να είναι παρόντες, αφού ο σκύλος θα είναι και δικός τους και θα αναλάβουν μεγάλο μέρος της φροντίδας του.
Κυνοκομείο Ηρακλείου
Τηλ. 2810 399209 (εργάσιμες μέρες και ώρες)
Το link λειτουργεί ακόμα και αν δεν έχεις προφίλ στο Facebook:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.112543828622.124219.112541418622&type=1
Όσες φορές έχω μπει στη σελίδα τους, έχουν σχεδόν πάντα μικρόσωμα και μάλιστα πολλά. Προφανώς δεν φυτρώνουν, κάποιοι φροντίζουν να "ανανεώνουν το στοκ" στους δρόμους. Τα μικρόσωμα σπάνια γεννιούνται και μεγαλώνουν στο δρόμο (επιβιώνουν πιο δύσκολα, περισυλλέγονται πιο εύκολα), επομένως το πιθανότερο είναι τα πιο πολλά από αυτά να έχουν ζήσει κάποτε σε σπίτι.
παντως οταν παρω σκυλο θα μου αρεσε καποια απο αυτς τις ρατσες:
dachshund
italian greyhound
bull terrier
brittany spaniel
siberian husky
yorkshire terrier
τι λετε? θα μπορεσω να βρω στην ελλαδα οταν ερθει ο καιρος να παρω σκυλο?