Καλησπέρα σας τελικά το κρατήσαμε το σκυλάκι και σύμφωνα με τον γιατρό πρόκειται για γ.π τώρα ειναι 3,5 μηνών και 11 κιλά και να φανταστείτε την είχα βρει 2,5
Attachments
-
136,3 KB Προβολές: 85
Τι σημαινει αυτο ακριβως ;με τσίπακι από εκτροφειο δεν είχε ονοματεπώνυμο
Το ολο κου ποστ δν ειχε καμια σχεση με το αν θα το κρατησω η οχι... Απλα ηθελα να ξερω πανω κατω τι να περιμενω απο θεμα μεγεθους κιλων!Πολύ καλά έκανες και το κρατήσες ασε που ειναι και πολύ γλυκούλι και γω ούτως η άλλως θα το κρατούσα απλά ήμουν έν μέρει τυχερός που ειναι γ.π και μάλιστα με τσίπακι από εκτροφειο δεν είχε ονοματεπώνυμο ομωσ και έβαλα το δικό μου ειναι φάτσα πάντως και η δική μου
Οτι στα εκτροφια λογικα τα τσιπαρουν χωρις στοιχεια μεχρι να περασουν στο καινουριο κατοχο τους... Λογικα...Τι σημαινει αυτο ακριβως ;
Ο εκτροφέας τα τσιπάρει αλλά ο νέος ιδιοκτήτης πρέπει να το δηλώσει. (Αν το δηλώσει)Τι σημαινει αυτο ακριβως ;
στο τσιπακι αναφαιρεται ο ιδιοκτητης του σκυλου.Αν προκειται για καθαροαιμο σκυλο,στο τσιπακι αναφερεται,εκτος απο τον (μελλοντικο) ιδιοκτητη,και ο εκτροφεας του σκυλου ; Ή ο αριθμος απο το τσιπακι υποδηλωνει οτι το ταδε σκυλι ειναι εκτροφης του ταδε εκτροφειου ; Π.χ. αρχιζει απο συγκεκριμενο αριθμο ; Αν δεν ισχυουν τα παραπανω,δεν μπορω να καταλαβω πως συνδεεται το τσιπακι με την καθαροαιμια του -οποιουδηποτε- σκυλου.
35Ο εκτροφέας τα τσιπάρει αλλά ο νέος ιδιοκτήτης πρέπει να το δηλώσει. (Αν το δηλώσει)
@artemis1806 γλύτωσες το 50άρικο για το τσιπάκι
Πόσος σουρεαλισμός σε έναν μόνο τίτλο..
Αν δεν κανω λαθος, συχνα τα πετσοπενια κουταβια εχουν τσιπ χωρις καταχωριση. Οχι;Εγω αυτο που δεν ειχα καταλαβει ηταν πως το σκυλι ειχε τσιπακι απο εκτροφειο αλλα παραλληλα δεν ηταν εμφανες και το ονομα του ιδιοκτητη,εν προκειμενω του εκτροφεα (καθως με ποιον αλλον τροπο θα γνωριζαμε οτι το σκυλι ειναι καποιου εκτροφεα,απο την στιγμη που δεν υπαρχει πεντιγκρι και το τσιπακι δεν ηταν περασμενο στην database.Εκτος αν στην προκειμενη περιπτωση βαφτιζουμε καποιον που γεννησε το σκυλι του και παρατησε καπου τα κουταβια,εκτροφεα.
Ενδεχομενως,δεν γνωριζω να σου απαντησω με βεβαιοτητα.Η μονη μου ενσταση ηταν πως αναφερθηκε οτι το σκυλι ηταν εκτροφικο ενω το τσιπακι δεν ηταν δηλωμενο και ενω δεν υπαρχει πεντιγκρι.Αν δεν κανω λαθος, συχνα τα πετσοπενια κουταβια εχουν τσιπ χωρις καταχωριση. Οχι;
Ναι, αυτο δεν ξερω απο που προκυπτει.Ενδεχομενως,δεν γνωριζω να σου απαντησω με βεβαιοτητα.Η μονη μου ενσταση ηταν πως αναφερθηκε οτι το σκυλι ηταν εκτροφικο ενω το τσιπακι δεν ηταν δηλωμενο και ενω δεν υπαρχει πεντιγκρι.