Greek Koprit ειναι!!Τον αγαπαω παρα πολυ και πραγματικα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να νιωθει ευτυχισμενος..γιατι ειναι αξιολατρευτος, και ησυχος και υπακουος σαν ανθρωπος!και πολυ υπναρας!!!!απλα αναρωτιεμαι απο περιεργια και εγω ή με ρωτανε και δεν ξερω τι να πω!
χαχαχαχα!Από ότι βλέπω εγώ είναι Κόκκινο Παπλώματος. Προκύπτει από διασταυρώσεις Ξανθού Καναπέ κ Μαύρου Αγκαλιάς...![]()
κι ένας δέκατος πέμπτος πρόγονος προς τα πίσω θα μπορούσε να είναι ροτ. Και τί έγινε; Είναι αυτός που είναι. Τον αγαπάς και δεν έχεις υπέρμετρες φιλοδοξίες απ' αυτόν πέρα του να είναι το φιλαράκι σου, το παιδάκι σου. Όλα τα άλλα ανήκουν στη σφαίρα του θεωρητικού. Έχει τον αποκλειστικά δικό του χαρακτήρα που διαμορφώθηκε σαν χαρακτηριστικά απ' τους γονείς του, απ' το περιβάλλον που έχει ζήσει κι από 'σένα.ειναι 30 εκατοστα στο υψος και 55 μηκος (απο το κεφαλι μεχρι εκει που αρχιζει η ουρα -χωρις την ουρα).λιγο μεγαλο για θιβετιανο σπανιελ ή πεκινουα,αλλα ενα απο τα δυο αυτα με ελληνικο κοκονι,οπως ειπε και ο Gherudos, ναι θα μπορουσε!