Τι ράτσα είναι το σκυλί μου?

mariawm

New Member
13 Οκτωβρίου 2015
1
0
32
Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να μάθω τι ράτσα είναι, αν είναι κάτι συγκεκριμένο!!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :)

Attachments

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν το (οποιοδήποτε)σκυλί είναι κάποιας συγκεκριμένης φυλής φαίνεται από τον φαινότυπο (την εμφάνιση) κι αποδεικνύεται με το pedigree. Από τη στιγμή που φτάνει κάποιος κηδεμόνας σκύλου στο σημείο να αναρωτηθεί αν είναι κάποιας φυλής, τότε το σκυλί σίγουρα ΔΕΝ είναι κάποιας συγκεκριμένης φυλής. Αν ήταν, πρώτος απ'όλους, το ξέρει αυτός που ζει μαζί του.

Είναι κουκλάκι! Να τον χαίρεσαι!

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Ειναι ενα σκυλι που ψαχνει στοργη και αγαπη...ελπιζω να του τα δωσεις απλοχερα και να μην το αφησεις λογω αιματος (y)

• Like
Reactions: Yorkaddict

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Αν όχι;;;;
:mad:

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπαίνει κάποιος σε ένα φόρουμ να ρωτήσει αν το σκυλάκι που δίδεται προς υιοθεσία θυμίζει κάποια φυλή για να το πάρει.
Με ξεπερνάει...

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Αν όχι;;;;
:mad:

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπαίνει κάποιος σε ένα φόρουμ να ρωτήσει αν το σκυλάκι που δίδεται προς υιοθεσία θυμίζει κάποια φυλή για να το πάρει.
Με ξεπερνάει...
Για αυτό το ενδεχόμενο δεν μπορώ να εκφραστώ, θα με διώξει κλοτσηδόν η ανωτέρα αρχή του φόρουμ :p

• Like
Reactions: Yorkaddict

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπορείτε να κατεβάσετε τα όπλα! Ο τίτλος λέει "τι ράτσα είναι το σκυλί μου", άρα προφανώς το έχει ήδη υιοθετήσει.

Και το ότι ρωτάει, δε νομίζω πως σημαίνει ότι θα το παρατήσει επειδή είναι ημίαιμο.

Υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι να πάρουν σκύλο και να αρχίσουν να ρωτάνε/διαβάζουν δεν γνωρίζουν πολλά περί φυλών αλλά και άλλων βασικών θεμάτων που εμείς (πλέον) θεωρούμε αυτονόητα. Καλό θα ήταν να ξέρουν πριν πάρουν σκύλο, αλλά δεν είναι δα και για εκτέλεση :)